FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
a niko da pohvali posjetu..znaci
mislim da je opet bilo oko 8 000....bruka se para uzela samo od karata

mislim da je opet bilo oko 8 000....bruka se para uzela samo od karata
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
U koliko je snimak na tv tk? da rahat pogledam mec
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Momci, cestitam na povratku i da sto prije pocnete graditi taj ISTOK!
iskoristite maksimalno ovu EUFORIJU, jer ako sada ne iskoristite, necete nikada, vjerujte mi!
Sada je pravi momenat!
iskoristite maksimalno ovu EUFORIJU, jer ako sada ne iskoristite, necete nikada, vjerujte mi!
Sada je pravi momenat!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bilo bi prikladno da se tema prebaci na odgovarajuce mjesto. 
Ekipi sve cestitke na velikom uspjehu sa zeljom da u narednoj sezoni nastave nizati pobjede.
Ekipa ce se vjerovatno nadograditi sa jos nekoliko kvalitetnih igraca dok ce se neki igraci dobiti zahvalnicu za ostvaren uspjeh ali da objektivno nemaju dovoljnu kvalitetu za najelitniji rang.
Ekipi sve cestitke na velikom uspjehu sa zeljom da u narednoj sezoni nastave nizati pobjede.
Ekipa ce se vjerovatno nadograditi sa jos nekoliko kvalitetnih igraca dok ce se neki igraci dobiti zahvalnicu za ostvaren uspjeh ali da objektivno nemaju dovoljnu kvalitetu za najelitniji rang.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ako si Fukara, daj predložite da ono više NIKAD ne rade i da to nije u interesu kluba.Razumijemo euforiju, ali moglo je gore proći zbog par neodgovornih. Da je bio prekid utakmice, mogla bi i glava pasti.Ne treba samo predsjednik pomagati da se dignemo u veći nivo, nego moramo svi kolektivno i mi "kospičari" i vi Fukare. Daj rasčistite to za sva vremena. Izbacite te debile.fukara87 je napisao/la:Ljudi smirite strasti o tribini nemojte ovdje pricati, to ce se rjesavati na sastanku uskoro jer ce se imenovati novi vodja, tako da ovo sto se desavalo u i oko tribine ne treba ovdje pisati, a malo je ponijela ova atmosfera na tribinama pojedine tako da i ne cudi jer se vracamo u PL to morate shvatit.
harry_90 je napisao/la:U koliko je snimak na tv tk? da rahat pogledam mec
isto pitanje
Samo mi zao sto Jusufbasica nisam vidio na djelu..kakav gol malog Mirnesa
ja rece sta se ovaj zaj.ebava kad dodje u 16-erac,lik hladno pod precku,svaka cast...
Husic,Jusufbasic,A.Mujkic sigurno ide..za Micu ne znam mozda ga ostavi mozda ne..
Husic,Jusufbasic,A.Mujkic sigurno ide..za Micu ne znam mozda ga ostavi mozda ne..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
intercontinental
- Kontakt:
Kad nisam proplakao kad je on dao gol..Dijete Sloobode ,vidili smo kako slavi gol,znači gotov je proplakao ,a i ja zajedno sanjim.Bit će Mićo dobar dok se još malo izgradi...harry_90 je napisao/la:Samo mi zao sto Jusufbasica nisam vidio na djelu..kakav gol malog Mirnesaja rece sta se ovaj zaj.ebava kad dodje u 16-erac,lik hladno pod precku,svaka cast...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Posjećenost odlična,igra dovoljna.
Prebacujte ovo u drugi pdf
Prebacujte ovo u drugi pdf
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 31 maj 2014, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
eh sad sa trga ovo se ne moze opisati rijecima ovo je ODLICNOOOOOOO !
sjever perverzan i nemoj da pisete ovdje sta se desava na tribini!!!!!!!!!!
sjever perverzan i nemoj da pisete ovdje sta se desava na tribini!!!!!!!!!!
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Nikakva tuča nije bila na tribini.Što se tiče na trgu Slobode,pozlilo liku sve uredu 
SRCE MI KO.. .. NEMA RIJEČI KOJA MOŽE OPISATI.
Sviđa mi se pogotovu Azmirova izjava: "Vodit ćemo jednu od glavnih riječi u Premijer ligu BiH. Vratili smo se zbog sebe, ali i onih zbog kojih smo ispali.“
SRCE MI KO.. .. NEMA RIJEČI KOJA MOŽE OPISATI.
Sviđa mi se pogotovu Azmirova izjava: "Vodit ćemo jednu od glavnih riječi u Premijer ligu BiH. Vratili smo se zbog sebe, ali i onih zbog kojih smo ispali.“
Pobjeda je bolja od orgazma!
Svaka cast Radnickom, Bratstvu, Jedinstvu, Rudaru, Buducnosti i svim ostalim, bilo je tu naboja, dobrih utakmica lijepe i posjecenosti, pratit cu i dalje pravu Federalnu jer sve u svemu ima ovdje i dosta dobrih stvari, aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sto sam ja pozelio Zelju, Sarajevo, Borac, Siroki, Celik, Zrinjski, Velez, to vam rijecima ne mogu opisati, koliko sam pozelio onaj osjecaj kad krenem na utakmicu protiv ovih klubova, jedva cekam da sezona starta. Jedva cekam PL
vidimo seeeeeeeeeeeeeeeeeeeVELEZDOGROBA je napisao/la:cestitke igracima navijacima i gradjanima tuzle iz mostara....vidimo se![]()
WE ARE BACKKKK
Čestitke igračima,stručnom štabu kao i navijačima na ulasku u premijer ligu...SVAKA ČAST! 
::::SAMO ČELIK::::
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
de nek neko nabaci snimak utakmice ovdje..ako ga ne mrzi..hvala svjema za danas
SLOBODA JE CUDOOOOO
SLOBODA JE CUDOOOOO
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
E sad mozemo poceti sastavljati ekipu za sledecu sezonu 
[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
hahaa dobro me napomenu na ono protiv Zelje, bukvalno pola tribine protiv druge polovine
, Manijaci gledaju u cudu, murija gleda u cudu..nit sta poduzet nit kako smirit, jbg tad smo se i "raspali"...i ev tek sad se ponovo okupili u tom (tj jos vecem) broju, i definitivno sazreli po tom pitanju, tako da ev vec 2 tekme sa 3500 ljudi na sjeveru i nista se prakticno ne desi....
slavlje je na trgu malo palo u drugi plan zbog ovih desavanja sa onim momkom sa Stupina, ali eto haman da je dobro sad..medjutim u tom momentu ti ne znas sta se desava i kome je do slavlja jbg...
inace sjever kad je zagrmio spontano na kraju , boze dragi, sta je ono ...3500+ ljudi u isti glas na onako akusticnoj tribini
, kad se ne srusi tribina
osvrt na ovaj djeriz iz kojeg smo izasli drugom prilikom kad se emocije malo slegnu
slavlje je na trgu malo palo u drugi plan zbog ovih desavanja sa onim momkom sa Stupina, ali eto haman da je dobro sad..medjutim u tom momentu ti ne znas sta se desava i kome je do slavlja jbg...
inace sjever kad je zagrmio spontano na kraju , boze dragi, sta je ono ...3500+ ljudi u isti glas na onako akusticnoj tribini
osvrt na ovaj djeriz iz kojeg smo izasli drugom prilikom kad se emocije malo slegnu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: ZaBoljuSlobodu i 3 gosta.