Pun sjever, pocetak meca:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Bakljda za 10, kad se ne uguši
I Mićo za 2:0 iz mog ugla:
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kažu pojedine informacije 9000 danas na Tušnju.NKMramor je napisao/la:Ako je istina da Tušanj može primiti 10000 navijača, nije nerealno očekivati i tu brojku.
Ako budemo isli na kvalitet, a Azmir ide tako mi idemo care u Evropu.TRUST je napisao/la:Sto se mene tice ja zadovoljan sa nekim mjestom od 3 do 8 mjesta tamam da budemo tu negdje u vrhu skinemo skalp sto vise ovim jacim klubovima i naravno sto vise da organizacijono ojacamo
razumijem te, nedostajat' ćemo ti, a i ja tebibadblueboylivno je napisao/la:Neću još.Chinaglia je napisao/la:premještaj temu bolannnnnnnnnnnn
Chinaglia je napisao/la:razumijem te, nedostajat' ćemo ti, a i ja tebibadblueboylivno je napisao/la:Neću još.Chinaglia je napisao/la:premještaj temu bolannnnnnnnnnnn
Idemo u LP...wienultras je napisao/la:ciro 99 posto ostaje u slobodi,ocekujte extra pojacanja,jer ce ih biti azmir ima plan,i on ce ga ostvariti,ako mu ciro kaze titula...bice igraci za titulu
Polako s tom euforijom, liga u koju se vraćate nije ni slična onoj iz koje ste ispali. Samo me zanima zbog čega većina vas misli da ćete se prošetati ligom, šta to vi imate što nema niko drugi? Hajde nek' mi neko objasni molim vas.NKMramor je napisao/la:Idemo u LP...wienultras je napisao/la:ciro 99 posto ostaje u slobodi,ocekujte extra pojacanja,jer ce ih biti azmir ima plan,i on ce ga ostvariti,ako mu ciro kaze titula...bice igraci za tituluZašto da ne, svi želimo Evropu na Tušnju, i možemo to, samo da se ne zalijećemo puno, idemo korak po korak. Najgore smo prošli, posle ovoga sve ide lakše. Pojedini igrači su me danas iznenadili, naročito Mićo, raznio je golmana na golu i pokazao Ćiri da bi mu trebao dati veću minutažu. Mislim da svi sada čekamo prve špekulacije o novim pojačanjima, da vidimo ko će braniti svete boje tuzlanske Slobode!
Razumijemo se kolegabadblueboylivno je napisao/la: I hoćete jer vas ima par zanimljivih likova, a i nećete, više sam puta otvorio prijave na ovoj temi i na temi Jedinstva nego sve stranice na ovom forumu u ove četiri godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.