FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
[youtube][/youtube]

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Moze li hitno broj Husicevog dilera? Hvala 
Cestitam na ulasku u drustvo najboljih...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Sinoć nisam spav´o a haman neću ni večeras
.
- Crni gavran
- Kontakt:
Cestitam na povratku u PL i da se vise nikada iz nje ne vratite 
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Bolje traži njegov broj i kulturno ga zamoli da pošalje par porcija ćevapa na Grbavicu i da plati račun za struju i vodu.Human je on čovjek pomaže onima koji nemaju.Baja_Zvjerka je napisao/la:Moze li hitno broj Husicevog dilera? Hvala
- Crni gavran
- Kontakt:
Nego sta cete vi na ovoj temi , presaltajte se tamo gdje vam je mjesto
Da budem jasan Sloboda TZ je clan PL B I H. Nego Tuzlaci, moze li neko iskreno da uporedi ovu ekipu Slobode i onu koja je ispala. Koliko je ova Sloboda bolja?
I jeli bila festa nakon utakmice u gradu. Ima li kakav klip?
Da budem jasan Sloboda TZ je clan PL B I H. Nego Tuzlaci, moze li neko iskreno da uporedi ovu ekipu Slobode i onu koja je ispala. Koliko je ova Sloboda bolja?
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 01 jun 2014, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Sa ovom ekipom da nikog ne dovedemo uz Ciru i ovakvu organizaciju siguran sam negdje izmedu 8-11 mjesta bi zavrsili u PlCrni gavran je napisao/la:Nego sta cete vi na ovoj temi , presaltajte se tamo gdje vam je mjesto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da budem jasan Sloboda TZ je clan PL b I H. Nego Tuzlaci, moze li neko iskreno da uporedi ovu ekipu Slobode i onu koja je ispala. Koliko je ova Sloboda bolja?
Falice mi @Probisvjet, @zlajci, @gorki, @ultrastyle_tz, @saltcityattack, @zla2 i jos neki (neka ne zamjere ako ih nisam spomenuo) s kojima se moglo konstruktivno naglabati "do sabaha" po ovom podforumu...
Ali hajde, doci cu vam ja kad budu tekme s Velezom, da vas malo "bocnem" kad vam Rodjeni uzmu bodove na Tusnju
.
Vec ranije sam napisao svoju cestitku, pa da se ne ponavljam. Ali eto, morao sam odati postovanje forumasima s kojima se moglo kvalitetno diskutovati
Ali hajde, doci cu vam ja kad budu tekme s Velezom, da vas malo "bocnem" kad vam Rodjeni uzmu bodove na Tusnju
Vec ranije sam napisao svoju cestitku, pa da se ne ponavljam. Ali eto, morao sam odati postovanje forumasima s kojima se moglo kvalitetno diskutovati
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Sretno vam braco u PL dzaba i ono nase malo koskanje svadje i ostalo alo opet vi ste meni najdrazi u PL 
Nama biscanima ostaje zal i pitanje kad cemo opet doc u sitvaciju da se borimo za pl,da smo mi usli ove sezone vi bi sigurno sljedece aaa za nas je vec teze stanje,jos jednom vam cestitam na ulazku pozzz iz Bihaca
Nama biscanima ostaje zal i pitanje kad cemo opet doc u sitvaciju da se borimo za pl,da smo mi usli ove sezone vi bi sigurno sljedece aaa za nas je vec teze stanje,jos jednom vam cestitam na ulazku pozzz iz Bihaca
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ova ekipa je kvalitetnija od one koja je ispala. Ona nije imala ni 11 igraca za prvu postavu, dosta djece igralo..Crni gavran je napisao/la:Nego sta cete vi na ovoj temi , presaltajte se tamo gdje vam je mjesto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sve na stranu..i pobjeda i ciro i ekipa al jedna stvar se NIKAD VISE NECE PONOVIT na nekoj tekmi prve federalne...da jedna ekipa na 2 utakmice sabere cc 18 000 gledalaca...to ce bit apsolutni rekord za vas vijekova...i trebalo bi naucno da se istrazi jer je to poredeci kvalitet i velicinu lige isto kao kad bi na neku tekmu lige petice doslo 200 000 gledalaca
....a za pojacanja da porucim dusebriznicima..samo lakapo...ima ovdje nekima oci da ispadaju od nevjerice
...i jos nesto
HVALA TI HUSIC AZMIRE
HVALA TI HUSIC AZMIRE
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
SAD POGLEDAHSlobodas je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Carevi!
Niko, niko, SAMO SLOBODA!!
Cestitke Tuzlaci,zasluzili ste ovo..I vidimo se aBd na nekoj utakmici sigurno 
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................kakva budaletina je onaj Brzi....ono je za romanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja sam se registrovao na forum kad smo bili u cvajti,tako da ce mi falit ovi forumasi iz Banovica,Gracanice,Lukavca,Bihaca itd itd,zelim svima puno srece u ovoj kukuruz ligi pa ko se izvuce dobrodosao je,prebacite nas ba u drugi pdf,da mogu malo sarajlije furat
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO VOLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM TE SLOBODOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NANAANNANANANANANANANANAANNAANANAANANANANANANANANANANAANA TI SIIIIIIIIIIIIIIIII NASA SVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETINJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ne znam da li je iko od vas gledao? ali vidim da ne pisete, ono na kraju ganjanje i tuca navijaca i igraca, je bacilo losu sliku na sve sto ste priredili danas ! Nadam se da ce biti snimak, pa da se sve vidi.. inace, ovi iz bihaca imaju pravo !
Max Allegri
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hvala brate, ali docemo mi ovdje na ovu temu sad obavezno...ja cu posjecivat iskreno jer tek sad ce biti krvi..Jedinstvo ce sadgristi, a Gosk je osigurao dosta bodova prodajom utakmica, Gadina ce se pojacati dobirm djelom sadansjom Slobodinom ekipom, Lukavac takodjer, Bratstvo i Rudar ce biti tu i ako odluce da idu u PL bice gutavo..Branitelj takodjer i oni su dosta prodali..bice ovo i naredne godine jako zanimljiva ligaZoom088 je napisao/la:Falice mi @Probisvjet, @zlajci, @gorki, @ultrastyle_tz, @saltcityattack, @zla2 i jos neki (neka ne zamjere ako ih nisam spomenuo) s kojima se moglo konstruktivno naglabati "do sabaha" po ovom podforumu...
Ali hajde, doci cu vam ja kad budu tekme s Velezom, da vas malo "bocnem" kad vam Rodjeni uzmu bodove na Tusnju.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Samo da cestitam igracima, navijacima i rukovodstvu Slobode na povratku tamo gdje im je i mjesto
,svaka cast i puno srece naredne godine(i svih ostalih godina) u PL.Liga ce nam biti puno zanimljivija i jaca sa jos jednim BH velikanom 
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
MODERATORI - PREBACITE OVU TEMU U PLBIH PODFORUM GDJE JOJ JE I MJESTO!!!

Tuzlaci, sve naj. Cestitke. Dobrodosli gdje i pripadate.
Kakva je liga bez Slobode?
Tuzlaci, sve naj. Cestitke. Dobrodosli gdje i pripadate.
Kakva je liga bez Slobode?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
svaka čast Tuzla, sve je ovo rezultat mukotrpnog rada nekih ljudi, igraca i navijača, rezultat se vidi, doborodošli nazad 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.