San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: San Antonio Spurs
Da mi je neko rekao da nas ceka novo Finale, odmah nakon one Game 6 proslog, bilo bi...

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja isto mislim.YaSSaL je napisao/la:Da mi je neko rekao da nas ceka novo Finale, odmah nakon one Game 6 proslog, bilo bi...![]()
Cestitke momci!nisam Gledo a evo nesto čitam sudije vas pogurale?
Dobili smo Thunder u Oklahomi bez Parkera , tu svaka prica zavrsava.
Clutch Timi , jos 4
Clutch Timi , jos 4
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
cestitam ljudi, na pocetku sezone sam rekao repriza finala i eto ga, repriza finala
neka bolji pobjedi i da prodje u fer i korektnoj atmosferi kao i prosli put, da ostali vide kako prave ekipe to rade a oni padobranci koji izmisljaju stvari su totalno nebitni 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Čestitke!
Zasluženo, drago mi je zbog trojke + Popa, možda jedna od posljednjih, ako ne i posljednja šansa.. mada sa Spursima se nikad ne zna..
Nisam imao favorita u ovoj seriji sa OKC, jer bih volio da je KD prošao u finale, no opet tad bi bilo "heat in 5", sad nas, nadam se, očekuje ponovno uzbudljiva serija, ako ništa neka bude kao u pola kao prošlogodišnja
Zasluženo, drago mi je zbog trojke + Popa, možda jedna od posljednjih, ako ne i posljednja šansa.. mada sa Spursima se nikad ne zna..
Nisam imao favorita u ovoj seriji sa OKC, jer bih volio da je KD prošao u finale, no opet tad bi bilo "heat in 5", sad nas, nadam se, očekuje ponovno uzbudljiva serija, ako ništa neka bude kao u pola kao prošlogodišnja
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Vrijeme je za titulu. 
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
nisam baš mogao pratiti ovu seiju protov oklahome,je li mi se čini da u ovoj seriji splitter i duncan baš i nisu puno bili zajedno na parketu?
Takav matchup , Spliter je bio rezervni centar za Timia.filip13 je napisao/la:nisam baš mogao pratiti ovu seiju protov oklahome,je li mi se čini da u ovoj seriji splitter i duncan baš i nisu puno bili zajedno na parketu?
Dok je Diaw bio kljucni covjek protiv small ball-a Oklahome.
Na 0:26 bolestan protok lopte, nesto najjace od sinocnje tekme
edit: ja se slomi da nadjem gif, a tamo ga @raul vec postavio..
[youtube][/youtube]
edit: ja se slomi da nadjem gif, a tamo ga @raul vec postavio..
[youtube][/youtube]
ser del barça es el millor que hi ha !
Pop on why Kawhi is future of Spurs franchise: "Partially because everyone else is older than dirt."
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
CLUTCH!!
Usput,Wojo javio da ce Parker biti spreman za Game 1.Vidicemo u kakvom stanju ce biti.
Iako je mislio na zdravlje prije svega , ispade dobar takticki potez.
Jer protiv Westbrooka , povrijedjeni Parker nije mogao ni na jednom kraju terena.
I pohvale Josephu
nako hladan s klupe odradi motherfucker rolu bez problema
A finale jedva cekam.
Pop ceka godinu dana na ovo , Duncan misli da je on krivac za 7 utakmicu , Ginobili ce se zeljeti iskupit , Kawhi ce zeljeti zaboravit slobodna , Bobo Diaw spremniji nego ikad
I samo da Parker bude zdrav do kraja serije (koliko moze bit)
jer je kljuc protiv Miamia.
Jer protiv Westbrooka , povrijedjeni Parker nije mogao ni na jednom kraju terena.
I pohvale Josephu
nako hladan s klupe odradi motherfucker rolu bez problema
A finale jedva cekam.
Pop ceka godinu dana na ovo , Duncan misli da je on krivac za 7 utakmicu , Ginobili ce se zeljeti iskupit , Kawhi ce zeljeti zaboravit slobodna , Bobo Diaw spremniji nego ikad
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
I da Danny Green nastavi gdje je stao.Raul_64 je napisao/la:Iako je mislio na zdravlje prije svega , ispade dobar takticki potez.
I pohvale Josephu
nako hladan s klupe odradi motherfucker rolu bez problema![]()
A finale jedva cekam.
Pop ceka godinu dana na ovo , Duncan misli da je on krivac za 7 utakmicu , Ginobili ce se zeljeti iskupit , Kawhi ce zeljeti zaboravit slobodna , Bobo Diaw spremniji nego ikad![]()
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Playoff Scoring Before 23: 1264 Kobe 901 LeBron 863 Parker 706 Rose 644 Kawhi 637 Durant 593 Harden 587 Magic 534 Amare 528 Westbrook Zanimljivo.Nisam ljubitelj statistika ovog tipa,ali mislim da ova ipak nesto govori 
Danny boy nek trpa kuci , dovoljno je.
Jos se nece toliko trosit u odbrani mozda , jer vjerujem da ce Kawhi ponekad cuvati Wade-a kad Diaw bude na Jamesu.
Dok Boris nam je najveci dobitak , jer je duplo bolji nego prosle godine u ovo doba
Bukvalno duplo bolji u svakom statistickom parametru , a protiv Heata ce imati dosta minuta.
Sinoc je bio pogotovo agresivan i napadao Duranta bez respekta.
Kako ce kupit skokove u finalu ale
Jos se nece toliko trosit u odbrani mozda , jer vjerujem da ce Kawhi ponekad cuvati Wade-a kad Diaw bude na Jamesu.
Dok Boris nam je najveci dobitak , jer je duplo bolji nego prosle godine u ovo doba
Bukvalno duplo bolji u svakom statistickom parametru , a protiv Heata ce imati dosta minuta.
Svako ko jednom pogleda utakmicu mamuza , moze vidjeti znacaj Kawhia za ekipu.NEZALAGANJE je napisao/la:Playoff Scoring Before 23: 1264 Kobe 901 LeBron 863 Parker 706 Rose 644 Kawhi 637 Durant 593 Harden 587 Magic 534 Amare 528 Westbrook Zanimljivo.Nisam ljubitelj statistika ovog tipa,ali mislim da ova ipak nesto govori
Sinoc je bio pogotovo agresivan i napadao Duranta bez respekta.
Kako ce kupit skokove u finalu ale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.