FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Budućnost Banovići
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mi ćemo vam pomoći pobjedama nad Iskrom i Igmanom, te vam se tako donekle odužiti. 
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Cestitke iskreno od srca! Zasluzili ste jer ovaj dio sezone od Jedinstva na dalje gazite redom 
Mi ostajemo, popušiše ga dušmani opet, al' neka ga glođu i dalje zaslužili su.
Vidimo se i naredne sezone.
Vidimo se i naredne sezone.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- SaltCityAttack
- Kontakt:
cestitke za Buducnost..zasluzuje ovaj klub da opstane ako nist au ovoj ligi ako vec ne mogu do PL..mislim protiv Jedinstva su pokazali da zasluzuju to..gledao sam neke izvjestaje sa ranih utakmica relizacija je bila 0 bas kao i u Slobode i zbog toga su zapeli dole u donjem djelu tabele..objektivno po kvaliteti bas kao i Lukavac ne pripadate tom dole djelu tabele
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Muk na kraju utakmice... Tuga, jad i čemer... Ali nije da nismo zaslužili. Valjda će sada neke stvari doći na svoje, čistka je potrebna u cijelom klubu, od stručnog štaba do kvazi igrača. Nek' im je na čast ovo.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
ne pratim ovu drugu ligu nikako, al sam se bas iznenadio da ste ispali u 3 ligu

bez rječi sam, nisam očekivao da vas komšije zavale, jer su vam pustili u Gračanici .. znam da ste pisali da postoje neki repovi između vas, sad su vam naplatili, ako je bilo to nešto, nisam upućen .. želim vam što brži povratak i to u PL 
Komsije zao mi je sto je se ovo desilo nadam se da cete se sto prije oporaviti i vratiti u ovu ligu a kasnije i u PL pa kao nekad da igramo komsiski derbi ....
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
nebeskasila
- Kontakt:
Eto nismo mi u Premier Ligu, ali jeste vi iz ove. Drago mi je da nismo u istoj ligi sa vama.
Zeleni, zeleni. :/
Zeleni, zeleni. :/
zao mi pravo,nmg da vjerujem gracanlije vas sjebase :s nadam se da ce te se vratit sljedece sezone :/
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Napisao sam prije dva mjeseca da ispadate, jer takav je raspored bio, a ruku na srce i forma ekipe koja kad se "procita na papiru" zvuci fantasticno, bila je konstantno losa.
Ipak, nesto mi govori da cete ostati u ovoj ligi, tj. da ce Mladost iz Malesica odustati od ulaska. Mada, nisam siguran koliko bi vam to koristilo, jer prema informacijama koje imam, dobar dio postojeceg igrackog kadra Buducnosti je vec "kaparisan" za druge klubove.
Sent from my SM-N9005
Ipak, nesto mi govori da cete ostati u ovoj ligi, tj. da ce Mladost iz Malesica odustati od ulaska. Mada, nisam siguran koliko bi vam to koristilo, jer prema informacijama koje imam, dobar dio postojeceg igrackog kadra Buducnosti je vec "kaparisan" za druge klubove.
Sent from my SM-N9005
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Zoom088 je napisao/la:Napisao sam prije dva mjeseca da ispadate, jer takav je raspored bio, a ruku na srce i forma ekipe koja kad se "procita na papiru" zvuci fantasticno, bila je konstantno losa.
Sent from my SM-N9005
Imam iste informacije, tj. nije da će odustati, već da će Mujo uzeti određeni keš od Banovićana. No, vidjet ćemo!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
koja tuga krv ti je be m 
ja ne znam jel to vodom pa imate slican mentalitet i misljenje, kakve ba Gracanlije, nisu one dovele Buducnost u poziciju na kojoj je sad, isto ko s to Željo nije doveo Slobodu na poziciju ispadanja, kad je ispala, ne mozes ocekivat da te neko izvuce, a vamo maltene lopte ne opalis prema golu. Zar nije Buducnost desetog Maja odnijela pun plijen iz Gračanice, pa u Banovicima u prvom dijelu sezone opet 2:0 za zeleno-crne protiv Bratstva, znaci sest bodova, buraz, a Sloboda je u dvije tekme uzela svih sest bodova Buducnosti, ako cemo tom logikom, onda je Sloboda po vasem, poslala Buducnost u nizi rang. Mislim, samo onako kazem, realno, ne gotivim plaho ni Slobodu ni Buducnost, iz TK volim Radničkisolar1987 je napisao/la:zao mi pravo,nmg da vjerujem gracanlije vas sjebase :s nadam se da ce te se vratit sljedece sezone :/
Budućnost će se sigurno ekspresno vratiti među prvoligaše a ovo vam možda dobro dođe za promjene u klubu jer drugu sezonu Budućnost je pri dnu tabele a taj klub može i mora puno više. Sigurno je da ste kada je budžet u pitanju među 3 u ligi ali evidentno je da su neki zalutali u klub.
-
NKBratstvoFan
- Kontakt:
Pa ne mogu oni ovisit o drugim klubovima, da se nisu sjebali 29.kolo protiv Podgrmeča ostali bi. Sami su sebe sjebalisolar1987 je napisao/la:zao mi pravo,nmg da vjerujem gracanlije vas sjebase :s nadam se da ce te se vratit sljedece sezone :/
A ako se ne sjecas Bratstvo su u Gračanici pobijedili ne nepošten način za navijače Bratstva
+5sonik24 je napisao/la:ja ne znam jel to vodom pa imate slican mentalitet i misljenje, kakve ba Gracanlije, nisu one dovele Buducnost u poziciju na kojoj je sad, isto ko s to Željo nije doveo Slobodu na poziciju ispadanja, kad je ispala, ne mozes ocekivat da te neko izvuce, a vamo maltene lopte ne opalis prema golu. Zar nije Buducnost desetog Maja odnijela pun plijen iz Gračanice, pa u Banovicima u prvom dijelu sezone opet 2:0 za zeleno-crne protiv Bratstva, znaci sest bodova, buraz, a Sloboda je u dvije tekme uzela svih sest bodova Buducnosti, ako cemo tom logikom, onda je Sloboda po vasem, poslala Buducnost u nizi rang. Mislim, samo onako kazem, realno, ne gotivim plaho ni Slobodu ni Buducnost, iz TK volim Radničkisolar1987 je napisao/la:zao mi pravo,nmg da vjerujem gracanlije vas sjebase :s nadam se da ce te se vratit sljedece sezone :/