FK Laktaši

RBA 1987
Kontakt:

Re: FK Laktaši

Post Postao/la RBA 1987 » 15 feb 2010, 12:57

Tu će sve da štima dok ne dođe red da se igračima isplati prva plata, eventualno druga, a onda doviđenja...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

wizard90
Kontakt:

Post Postao/la wizard90 » 15 feb 2010, 13:16

Evo da rezimiram zimski prelazni rok u FK Laktasi :
Došli:
golmani: Dušan Radivojević (Radnički, Kragujevac)i Bojan Šejić (Napredak, Kruševac),
igraci: Goran Popović (Famos), Saša Zečević (Orašje), Aleksandar Vasić (Drina Zvornik), Denis Sari (Vancipor, Turska), Levent Pier Novi (Hatof, Nemačka), Pari Alpenrendzi Alpi (Ankaraspor, Turska), Luboa Mukadikada Arven Junior (Kamerun), Dejan Kosić (Župa), Darko Ljubojević (Borac, Banjaluka) Siniša Gagula (Borac, Banjaluka), Vladan Grujić (Mos, Norveška), Zoran Novaković (Crvena zemlja), Goran Stojković (Napredak, Kruševac), Zdravko Šaraba (Dinamo, Minsk), Vladimir Vuković (BSK), Sead Etemović (Teleoptik), Isoa Osi David i Feliks Jakubu (obojica Nigerija)
treneri: Tomas Gajs, šef stručnog štaba, Jovan Čučković, pomoćni trener, Zdravko Đurić, trener golmana

Otišli:
Boris Savić (Rad, Beograd) Marko Stanojević (Rad, Beograd), Nikola Ilić (Sloga, Trn), Siniša Mrkobrada (Ljubić), Aleksandar Njegomirović (Ljubić), Nenad Tanasijević (Srbija), Miša Petković (Srbija), Vladimir Karalić (Polonia Poljska), Ljubiša Drljača (Rudar Prijedor), Darko Raca (ČSK, Čelarevo), Njegoš Matić (?), Sanid Mujakić (?), Aleksandar Radulović (?).

D3n!$!nH0
Kontakt:

Post Postao/la D3n!$!nH0 » 15 feb 2010, 13:27

drago mi je zbog tih nigerijaca i ostalih stranaca bogami kad bi svi slusali laktase niko nam u evropi nista nebi mogo

wizard brate kada ce biti vas fudbalski sajt? i jos jednom sve cestitke za obavljen posao eto vidite neznam negdje sam procitao da su potrosili 300.000 hiljada a za te pare se dobro pojacali za nase uslove a mogu mislit gdje bi vam bio kraj da ste prvi
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!

MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 15 feb 2010, 14:30

Tu će sve da štima dok ne dođe red da se igračima isplati prva plata, eventualno druga, a onda doviđenja...
To sam i ja rekao, iskreno volio bi da ne bude tako al zar nisu Laktasi vec jednom pravili ovakvu ekipu, ja im dajem fore 3 kola, ako izgube od Borca i jos jedan kiks i to je to ,kad se skonta da se ne moze opstati u ligi, kud koji mili moji.
Al ima i drugi scenario koji se meni nikako ne svidja, ako Laktasi pobjede Borca e onda ce kod nas biti raspad sistema a igracki veoma realna opcija....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 feb 2010, 14:37

gavra je napisao/la:
To sam i ja rekao, iskreno volio bi da ne bude tako al zar nisu Laktasi vec jednom pravili ovakvu ekipu, ja im dajem fore 3 kola, ako izgube od Borca i jos jedan kiks i to je to ,kad se skonta da se ne moze opstati u ligi, kud koji mili moji.
Al ima i drugi scenario koji se meni nikako ne svidja, ako Laktasi pobjede Borca e onda ce kod nas biti raspad sistema a igracki veoma realna opcija....

Pa vidi, poznavajući Budu, koji je tamo i navukao sve igrače, naobećavao im je kule i gradove, nema od toga ništa druže, to ti je lik koji samo kjlima glavom i potvrđuje sve što tražiš, al brate kada dođe do realizacije onda ga nema nigdje, a radi kao Mamić, nema ugovora samo džentlmenski ruka ruci, samo Mamić sve svoje ispoštuje, a ovaj je dužan svima...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 15 feb 2010, 14:49

Pa vidi, poznavajući Budu, koji je tamo i navukao sve igrače, naobećavao im je kule i gradove, nema od toga ništa druže, to ti je lik koji samo kjlima glavom i potvrđuje sve što tražiš, al brate kada dođe do realizacije onda ga nema nigdje, a radi kao Mamić, nema ugovora samo džentlmenski ruka ruci, samo Mamić sve svoje ispoštuje, a ovaj je dužan svima...
Pa o tom ti i ja pricam, a vjerujem ovi svi iskusniji igraci imaju takve ugovore(odnosno nemaju) da mogu da okrenu ledja kad hoce, pretopstavljam da su dobili nesto na ruke a kad dodju te plate....., mada ne mora da znaci sad je tu i gospodin Dukat a on moze i Ronalda dovesti u Laktase.
Po meni je kljucna ova prva utakmica za buducnost Laktasa al zivi bili pa vidjeli....

wizard90
Kontakt:

Post Postao/la wizard90 » 15 feb 2010, 14:57

gavra je napisao/la:
Pa o tom ti i ja pricam, a vjerujem ovi svi iskusniji igraci imaju takve ugovore(odnosno nemaju) da mogu da okrenu ledja kad hoce, pretopstavljam da su dobili nesto na ruke a kad dodju te plate....., mada ne mora da znaci sad je tu i gospodin Dukat a on moze i Ronalda dovesti u Laktase.
Po meni je kljucna ova prva utakmica za buducnost Laktasa al zivi bili pa vidjeli....
Sto jest jest Buda Stankovic samo obecava a nista ne isplacuje igracima, bar je dosad tako radio, ali mislim da ovdje glavnu rijec ima Slobodan Komljenovic koji o svemu odlucuje, tako da ce po mom misljenu biti ispostovani svi igraci po ugovorima ;) Slazem se da je utakmica protiv Borca jedna od prelomnih za Laktase i mislim da bi mogli pobjediti na Gradskom stadionu, ali ne zato sto cemo kupiti utakmicu vec realno imamo jacu ekipu ili bar podjednaku 8-)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 15 feb 2010, 20:11

Da nemas koju informaciju vise o ovoj dvojici iz Turske ovome Svabi i ovome iz Konga :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 15 feb 2010, 20:44

Uz ovaku slabu Modriču,koja će po svemu sudeći ostati bez 70% tima(možda i istupe iz lige),te bodovni zaostatak od samo 6 bodova za 15.plasiranim...Laktaši s ovim pojačanjima..uz koju kupljenu tekmu :mrgreen: ..mogu do opstanka..što više..više i ne sumnjam u to
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Taso
Kontakt:

Post Postao/la Taso » 17 feb 2010, 15:29

ma laktasi su cisto pranje para ispadaju ove godine 100% nemoze im bog pomoci zapamtite ove rijeci.

D3n!$!nH0
Kontakt:

Post Postao/la D3n!$!nH0 » 17 feb 2010, 16:13

van modrica i slavija a laktasi nek ostanu samo radi ovih stranaca posto volim gledat strance u nasim timovima wizard hoces ici na pripreme da nas izvjestavas?? i ako ti ne bi bilo mrsko da nam snimis te igrace i posaljes
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!

MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 feb 2010, 20:31

D3n!$!nH0 je napisao/la:van modrica i slavija a laktasi nek ostanu samo radi ovih stranaca posto volim gledat strance u nasim timovima wizard hoces ici na pripreme da nas izvjestavas?? i ako ti ne bi bilo mrsko da nam snimis te igrace i posaljes
Pa Modrica i Slavija imaju samo igrace iz Srbije i to su stranci i mene raduje sto su Laktasi doveli ovolike strance

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 feb 2010, 20:47

Pa Slavija je i bez ovih Srbijanaca imala nekoliko stranaca u poslednjih 2-3 sezone ja mislim.
Levani Kutalia i njegov brat ne znam kako se zove
Cristian Walentin Muscalu-momak koji je za bosansku ligu supertalentovan ali se u prvoj utakmici teze povredio i nikad nije vise zaigrao kako treba te sezone sada je u Bakuu
Dean Djermanovic
Dai Lin
...
Inace voleo bi da Slavija ostane samo zato sto je iz kraja u koji cesto dolazim i kada sam tamo volim da ih pogledam.A sto se tice fudbala tu su stvarno odron i stvarno ne zasluzuju da igraju u ligi.
Laktasi kako vidim nisu igrali bog zna kakav fudbal u jesenjem delu prvenstva i tesko ce oni i sa novim trenerom ostati u ligi pre svega sto ce biti veoma tesko uigrati 20-ak novih igraca u timu.Najvise bi voleo zbog Komljenovica da ostanu u ligi jer je evidentno da se trudi da ostavi Laktase u ligi.
Modricu takodje nisam nesta pratio kao i vecinu Premjier lige osim nekoliko kluba,i koliko vidim oni su se totalno raspali zimus i bice im veoma tesko vratii se na pravi kolosek.
Inace bice zanimljiva borba za opstanak gde po tabeli ima nekoliko timova koji ce se grcevito boriti za opstanak do zadnjeg kola,i Laktasima ce biti veoma tesko sa samo 8 bodova u prvenstvu osigurati opstanak.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 feb 2010, 23:50

FK Sarajevo je napisao/la:
D3n!$!nH0 je napisao/la:van modrica i slavija a laktasi nek ostanu samo radi ovih stranaca posto volim gledat strance u nasim timovima wizard hoces ici na pripreme da nas izvjestavas?? i ako ti ne bi bilo mrsko da nam snimis te igrace i posaljes
Pa Modrica i Slavija imaju samo igrace iz Srbije i to su stranci i mene raduje sto su Laktasi doveli ovolike strance
Ne mozes bas Srbe zvati strancima. Ok, mozda jesu iz Srbije, ali to nije ''samo susjedna drzava'' kako je vi vidite. Srbi su konstituvna nacija u BiH s istom povijesti, kulturom, jeziku, obicajima, tradicijom, samim time, to je isti narod, samo s dvije strane granice. MIslim, banalan jedan primjer, za BiH bi komotno mogao nastupati Srbin rodjen u Srbiji na osnovu prethodno napisanog postulata. Ukoliko bi htio, naravno.
...Život za Široki...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 feb 2010, 08:06

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Ne mozes bas Srbe zvati strancima. Ok, mozda jesu iz Srbije, ali to nije ''samo susjedna drzava'' kako je vi vidite. Srbi su konstituvna nacija u BiH s istom povijesti, kulturom, jeziku, obicajima, tradicijom, samim time, to je isti narod, samo s dvije strane granice. MIslim, banalan jedan primjer, za BiH bi komotno mogao nastupati Srbin rodjen u Srbiji na osnovu prethodno napisanog postulata. Ukoliko bi htio, naravno.
Niko ne spori da su Srbi kao i Hrvati kao i Muslimani (Bosnjaci) konstitutivna nacija u BiH. Ali to sa su igraci iz Srbije i Hrvatske stranci i dalje stoji. Razlika izmedju jednih i drugih je "samo" to mjesto rodjenja.
Sto se tice tog banalnog primjera pogledaj tekst na pocetnoj stranici portala i vidjet ces vijest za onog igraca iz Turske. "Fudbaler Ankaragücüa Ediz Bahtiyaroğlu potvrdio je da se odlučio obući dres fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine"
Jeli to znaci da su i turci "domaci" igraci? Jesu li igraci iz BiH domaci igraci u Srbiji i Hrvatskoj? Ako jesu zasto moraju imati radnu dozvolu? A poznato je koliko igraca iz BiH igra ili je igralo za te dvije zemlje!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 18 feb 2010, 08:47

FK Sarajevo je napisao/la:Da nemas koju informaciju vise o ovoj dvojici iz Turske ovome Svabi i ovome iz Konga :mrgreen: :mrgreen:
Hoce li mi koji navijac Laktasa na ovo odgovoriti :D :D

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 feb 2010, 14:12

Pa zar nisi primjetio da na ovom forumu nema navijaca Laktasa nego navijac Laktasa?

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 feb 2010, 14:14

Schlager je napisao/la:Pa zar nisi primjetio da na ovom forumu nema navijaca Laktasa nego navijac Laktasa?
Hahahahahaha, dobar, dobar...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

wizard90
Kontakt:

Post Postao/la wizard90 » 18 feb 2010, 15:20

Schlager je napisao/la:Pa zar nisi primjetio da na ovom forumu nema navijaca Laktasa nego navijac Laktasa?
hahahaha jedan ali vrijedan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

wizard90
Kontakt:

Post Postao/la wizard90 » 18 feb 2010, 15:23

FK Sarajevo je napisao/la:Da nemas koju informaciju vise o ovoj dvojici iz Turske ovome Svabi i ovome iz Konga :mrgreen: :mrgreen:
Hoce li mi koji navijac Laktasa na ovo odgovoriti :D :D
ma ne znam ništa posebno o njima ali znam da su ova dvojica iz Turske i ovaj iz Njemačke došli prvo na probu, a onda su potpisali ugovore, što znači da su dobri, inače ne bi ostali ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.