RK Bosna

Aikon
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la Aikon » 14 feb 2010, 11:33

adn_sah je napisao/la:jbga, vidi se da Bosna nema pravog igraca za ovakve utakmice. po meni doborac najbolji u napadu, ali je odbranu lose odigrao. arnaudovski puno lopri potrosio al je i zabio nekoliko bitnih golova, samo jednom ili dva puta su POKUSALI spustit loptu na crtu, a to naravno onaj pucelj i veselinov nemogu da uhvate. Sta sam jos primejtio da skroz malo lopti ide krilima, a bilo je dosta prostora veceras. Jbga super bi bilo da sad pobijede ovu sljedecu

Mislim da imamo još šanse da prodjemo...ako nekog zanima što Melič nije igro,je zato što se je povredijo na treningu :shock: .....a ti što pričaš da su koliko puta htjeli spustit loptu na crtu...jesu da...(dva put spustili loptu)...jednom je bilo sedam metara(napravijo pucelj)..a drugu loptu nije bilo ništa ...uloviju veselinov..tako da se vidi da igraju slabo na pivota...a pivoti nisu toliko ni važni...ja bih se više brinuo za bekove :roll:

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 14 feb 2010, 11:49

Da, melic je povrijedio zglob na treningu prije utakmice. A kako to da pivoti nisu vazni, pa jesil gledo evropsko pivoti u vise od pola ekipa najbolji strijelci. Eh da je sad toromanovic tu

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 14 feb 2010, 11:51

Janez je napisao/la:Utakmica ko utakmica

Sudjenje ko sudjenje

Bosna ko Bosna

A rezultat nikako ocekivan i suprotan od onoga cemu smo se nadali :roll: :roll:

Al eto...

Ne zelim stvarno da komentarisem nesto specijalno sudjenje,ali se nadam da ce Tarik i ostali poslati snimke tekme EHF-u pa da vide kakve kloceve delegiraju da sude ovako vazan match

Bosna vodi 4 razlike,utakmica se lomi i skoro je rijeseno pitanje pobjednika,ali sudije iskljucuju 2 nasih u razmaku od 30 sec i Gorenje nas stize i zavrsava se kako se zavrsava :evil: :evil:

Irfan me opet iznenadio s nekim postavkama,tjeranjem nekog inata i forsiranja Banica koji je komotno receno pored sudija usrao vecerasnju tekmu s par prodanih lopti i nesmotrenih poteza

Ne bi me cudilo da sutra objave da je nekim cudom Banic potpisao za Gorenje :roll: :roll: ko sto je to uradio prodana duša Harmandic :evil:

Cacic se polako vraca u igru i ne mozete nakon skoro god. pauze ocekivati da igra po 30-40 min.

Samo me interesuje zasto Irfan veceras nije koristio Melica,Bozoljca,jel zna on kakve igrace ima,a ne forsira ih

c c c

Dobro neko rece,krila su veceras potpuno zaboravljen i ne znam jesu li dobila 2-3 dobre lopte i dale gool

Hvala Bogu pa nas Doborac i Grahovac jos uvijek drze i vade kad treba osim kad Irfan mijenja Grahu,a ubacuje Sandru nigdje veze :S
Krivo mi je, al' ono baš krivo! Bosna je (i) ovaj put zaslužila pobjedu protiv Slovenaca koji osim gole snage i grubosti nemaju neke druge kvalitativne prednosti (a imaju mnogo skuplje i poznatije igrače!) ali izvukoše se na obe utakmice!

Sudije!!!
Iako ne volim 'tražiti krivca' u drugima (o svojoj 'sudbini' sam odlučuješ - ponajviše), stoji činjenica koju si naveo u vezi sudija.
Upravo u presudnim trenucima su iskazali svu perfidnost svog 'suđenja', a ponavljam (po stoti put) da su sudije postale najveći problem i najgori segment rukometne igre.

Nije ovo 'pravdanje', jer kad vodiš +4 (u finišu utakmice) to moraš znati i sačuvati, pa i kad te sudije "sjeku"!
Ali vrlo je teško igrati kad sudije perfidno 'sviraju', kad imaju dvostruki kriterij, pa startove onog grmalja Žvižeja, i ostalih, koji su "za robije" kvalifikuju kao običan prekršaj a malo čvrsći duel (tipa "zagrljaj") Bosninim igračima odmah sude 2 minuta, isključenje!?
Priznaju gol igraču Gorenja koji, fauliran, nakon 'pola sata' ležanja u Bosninom šestercu ubaci loptu u mrežu poštujući navodno 'prednost' (a uz to dobijemo i isključenje), dok nama ne priznaju prednost ni kad zabijemo gol s 8 metara iz 'faula' nego sviraju samo 'deveterac'!
I ta isključenja u prelomnim trenucima utakmice (po dva igrača zaredom..)... i to je 'pošteno i ujednačeno' sudjenje...aha :evil:
Mogle bi se, najmanje, dvije strane napisati o analizi "sudjenja" ali nema svrhe - sve se svodi na klasičnu floskulu: sudije su imale grešaka al' i oni su ljudi....i kraj priče.

Što se tiče taktike ne bih mudrovao niti dijelio savjete, ali činjenica je da na ovakvim utakmicama nedostaje kvalitetan i jak pivot. Pucelj je majstor odbrane, zna praviti i blok u napadau ali ne može se nositi s onim gromadama u odbrani, tako da mu se i ne može 'spustiti' lopta na crtu. Snaga je, nažalost, još uvijek dominirajuća i to se moglo vidjeti kad njihov pivot (Žvižej) u napadu drži trojicu naših otvarajući put za slobodan i lak šut svojim bekovima... Veselinov je definitino 'izgubljen u prostoru i vremenu' - ni sjenka od pivota.
Igra na krila jeste postala manjkavost u igri Bosne, ali za takvu igru moraš imati "pametne" bekove, pokretljivog, jakog, pivota i brži protok lopte i tek tada možeš napraviti akciju kad otvaraš prostor krilu ('nabiranje'). To su Slovenci uradili nekoliko puta, pogotovo na lijevo krilo, ali oni imaju Žvižeja i 'pametnog' srednjaka Bezjaka...

Banić je bio vrlo slab, mada je odbranu odigrao korektno. Napravio je nedozvoljen broj tehničkih grešaka u napadu, ali sve bi to, vjerovatno, drugačije izgledalo da je Čačić u punoj formi tad bi i Banić imao više odmora i bolju koncentraciju, valjda.

Melić nije igrao jer se povrijedio, pred samu utakmicu pa Pipe nije htio rizikovati.
Za Bozoljca ne znam!?
Grahovac izašao, nakratko, jer je sam prišao klupi i kako mi se čini tražio izmjenu, predah (a primio je u tom periodu i neke jeftine golove pa se vjerovatno naljutio), a stalno se držao (u tom momentu za oko), pa je moguće da je to bio razlog što je ušao Uvodić koji nažalost ništa nije odbranio. Graha se, srećom, ubrzo vratio i spasio bod.

Ostali - sve se vidjelo. Nedostaje još jedan igrač odluke, jer Doborac ne može sve sam....

Raduje me jedino činjenica da Bosna i sa ovom ekipom može da se ravnopravno nosi sa vrlo jakim, pa priznajmo i igrački kvalitetnijim i bogatijim ekipama, a činjenica je da je ova Bosna "ekipa u stvaranju" i treba imati strpljenja, ali i uprava mora više raditi da popuniti šupljine na pozicijama koje su očito problematične.

Biće Bosna, evropska ekipa samo ako opet ne proradi naš poznati "sindrom" ala KK Bosna, odnosno ona narodna - sve se hoće 'prekonoći' i ovdje se uspjeh najteže prašta....
RK Bosna je, za sad, naša jedina evropska ekipa, 'brand'...bez obzira što je još podaleko od evropske "rukometne kreme" i bez podrške društva (vlasti) kao što to npr. ima RK Zagreb!

Idemo dalje, biće to još bolje - nadam se, i vjerujem :)
Bosno moja poharana....

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 feb 2010, 14:29

Jednostavno Bosna nema klupu i to nas je koštalo bar dvije pobjede.Ništa nije izgubljeno.Treba otići u Francusku po pobjedu.Pa valjda će i nas jednom sreća pomilovati .Kada je Kielce moglo pobjediti 7 razlike u Francuskoj možemo i mi slaviti bar minimalno.

I jedna lijepa vijest da je Doborac drugi strelac Lige prvaka sa 49 golova.Na prvom mjestu je Vid Kavticnik sa 50 golova.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 14 feb 2010, 17:00

FRANK RIBERY je napisao/la:Jednostavno Bosna nema klupu i to nas je koštalo bar dvije pobjede.Ništa nije izgubljeno.Treba otići u Francusku po pobjedu.Pa valjda će i nas jednom sreća pomilovati .Kada je Kielce moglo pobjediti 7 razlike u Francuskoj možemo i mi slaviti bar minimalno.

I jedna lijepa vijest da je Doborac drugi strelac Lige prvaka sa 49 golova.Na prvom mjestu je Vid Kavticnik sa 50 golova.

Uz svo uvazavanje tvojih stavova zaista je tesko porediti Kielce i Bosnu, koliko god ja istu volio.

Slovenci i Francuzi - OK, možemo se nositi s njima, ali s ovim Poljacima...teškoto.
Volio bih da si Ti u pravu, a ja u krivu...medjutim, hm.

Nista nije gotovo dok se sve ne završi... Bosna i dalje ima kakve-takve šanse :roll:
Bosno moja poharana....

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 feb 2010, 18:49

Trigger je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Jednostavno Bosna nema klupu i to nas je koštalo bar dvije pobjede.Ništa nije izgubljeno.Treba otići u Francusku po pobjedu.Pa valjda će i nas jednom sreća pomilovati .Kada je Kielce moglo pobjediti 7 razlike u Francuskoj možemo i mi slaviti bar minimalno.

Uz svo uvazavanje tvojih stavova zaista je tesko porediti Kielce i Bosnu, koliko god ja istu volio.

Slovenci i Francuzi - OK, možemo se nositi s njima, ali s ovim Poljacima...teškoto.
Volio bih da si Ti u pravu, a ja u krivu...medjutim, hm.

Nista nije gotovo dok se sve ne završi... Bosna i dalje ima kakve-takve šanse :roll:
Ja sam svoj stav temeljio na odličnih 50-55 minuta u duelu protiv Kielcea u Poljskoj.Oni jesu kvalitetniji.Zato sam i napisao da ne možemo odigrati kao Kielce, ali jedan razlike možemo slaviti bar se ja nadam.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 feb 2010, 19:07

Sinoć je onaj komentator na FTV-u pametno rekao, dal' Bosna ima snage za zadnjih 10 minuta ?! :( I to je i presudilo u tekmi. Da mi imamo širu klupu, pa kakvu-takvu, sinoć bi Bosna dobila tekmu a ne spašavala guzicu... Al nadam se da će bit nekad i tako...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 16 feb 2010, 13:17

hmmm...ja ništ više ne kontam??? ako bosna pobjedi Šamberi i recimo ,da Kielce pobjede gorenje šta se onad dešava jel ide bosna napred..ili???? jel mi može ko objasnit........???? :?: ....unapred hvala 8-)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 16 feb 2010, 13:47

imaš ovdje malo detaljnije opisano: http://sportsport.ba/rukometp-31385.htm

Adoxin
Kontakt:

Post Postao/la Adoxin » 17 feb 2010, 13:39

Aikon je napisao/la:hmmm...ja ništ više ne kontam??? ako bosna pobjedi Šamberi i recimo ,da Kielce pobjede gorenje šta se onad dešava jel ide bosna napred..ili???? jel mi može ko objasnit........???? :?: ....unapred hvala 8-)
Bosna nece pobijediti Chambery, a jos manje Kielce, tako da se ne desava nista!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 feb 2010, 14:50

Adoxin je napisao/la:
Aikon je napisao/la:hmmm...ja ništ više ne kontam??? ako bosna pobjedi Šamberi i recimo ,da Kielce pobjede gorenje šta se onad dešava jel ide bosna napred..ili???? jel mi može ko objasnit........???? :?: ....unapred hvala 8-)
Bosna nece pobijediti Chambery, a jos manje Kielce, tako da se ne desava nista!
I ti si maksuzije došao da nam to saopštiš.Mora da ti je Džemila rekla pa nas došao rastužiti .Haj baš ti hvala.

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 17 feb 2010, 17:56

neko_iz_mase je napisao/la:Gledam danas Grahu i place mi se. Pored kakvih šabana on nema mjesta na golu reprezentacije,to je cudo nevidjeno :oops:

Definitivno poslije Tahirovica najbolji golman kojeg smo imali...naravno mislim na period od 1996 pa do danas :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 17 feb 2010, 23:16

eh znaci samjlagicu...fino kofere pod ruku i lagano, al lagano mrs iz bosne...dosao ovdje pamet prosipat!!!!!
otjerao najbolje nam krilo...jaskica... fino sad sebe otjeraj

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 feb 2010, 23:48

laki je napisao/la:eh znaci samjlagicu...fino kofere pod ruku i lagano, al lagano mrs iz bosne...dosao ovdje pamet prosipat!!!!!
Oladi laki malo.Ekipa se stvara godinama , a ne za 2 mjeseca.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 feb 2010, 00:25

FRANK RIBERY je napisao/la:
laki je napisao/la:eh znaci samjlagicu...fino kofere pod ruku i lagano, al lagano mrs iz bosne...dosao ovdje pamet prosipat!!!!!
cek malo koje godine.....koji sistem, sta......damir doborac, 90 posto na kraju ove sezone odlazi iz bosne.....graho takodjer......pucelj, ispomoc, veselinov, samo za vrijeme radjine ere u slogi i poslije u repki je kao nesto odigrao...o bekovima da ne pricamo...bozoljac, arnaudovski ,banic......ne vidim tu igraca koji moze da bude vodja.....mali ovcina je trebao makar malo vise sanse da dobije na lijevom krilu..kapisoda, nista previse je star, 32 godine...pokusat ce sigurno sta da ugrabi, a tesko, pretesko......desno, mali vrazalic je jedina pozitivna stvar po meni......melic ce vrlo brzo da ide( spominjala se ta njemacka ali on onako ogranicen s pamecu tesko moze do njemacke..moze ali u drugu ligu ;) ;) ;) ;) )...cacic, pozne godine, deduka.....i sta nam ostaje....pusti mi tu pricu molim te sistem se stvara...sistem se ne stvara tako...sistem se stvara kao hrvatska ove godine.....podmladjivanje, ali podmladjivanje da ostaju nosioci igre.......nazalost bosna nema takvu bazu i onda se pipe pravi majstor tjera adnana, tjera golica......igra fakticki samo sa prvom postavom.......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 18 feb 2010, 09:53

NENO......ej ljudi dobili smo vidovitog Milana...hahhahahah...pa odakle tebi informacije ko odlazi???? :o ....a Pipe je dobar trener onaj ko ne izdrži njegov tempo nek izvoli i neka ide ;) ......napisao si da Doborac ide??? Pa jesi se možda pito što je Doborac otišao iz Kopera???.... :o ....

Al kraju krajeva otiče oni što ne rade nako ko što Pipe kaže,a ostali ostaju jel malo jih ima ugovor samo na godinu dana......I ne trebamo tako crno gledat stvari,pa i ako izgube sa Šamberijom i ako izgube za Kielcama ,onaj koji pravo voli bosnu i rukomet ostaje uz njih i bodrih se svoju ekipu u dobrim i slabim trenutcima :mrgreen:

zeljo_shampion
Kontakt:

Post Postao/la zeljo_shampion » 18 feb 2010, 09:59

neno#4 je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
cek malo koje godine.....koji sistem, sta......damir doborac, 90 posto na kraju ove sezone odlazi iz bosne.....graho takodjer......pucelj, ispomoc, veselinov, samo za vrijeme radjine ere u slogi i poslije u repki je kao nesto odigrao...o bekovima da ne pricamo...bozoljac, arnaudovski ,banic......ne vidim tu igraca koji moze da bude vodja.....mali ovcina je trebao makar malo vise sanse da dobije na lijevom krilu..kapisoda, nista previse je star, 32 godine...pokusat ce sigurno sta da ugrabi, a tesko, pretesko......desno, mali vrazalic je jedina pozitivna stvar po meni......melic ce vrlo brzo da ide( spominjala se ta njemacka ali on onako ogranicen s pamecu tesko moze do njemacke..moze ali u drugu ligu ;) ;) ;) ;) )...cacic, pozne godine, deduka.....i sta nam ostaje....pusti mi tu pricu molim te sistem se stvara...sistem se ne stvara tako...sistem se stvara kao hrvatska ove godine.....podmladjivanje, ali podmladjivanje da ostaju nosioci igre.......nazalost bosna nema takvu bazu i onda se pipe pravi majstor tjera adnana, tjera golica......igra fakticki samo sa prvom postavom.......

ja mislim da je najpametnije brate da ti dodjes u Bosnu da budes i trener i igrac.

ma ne..zezno si ti Nobela tebi je trebao ostaviti fond za nevjerovatne gluposti koje valjas.
Sto nam ti ne dodjes u Bosnu i ne sredis situaciju. A ti te svoje ust... folove prosipaj po sumi u kojoj stanujes.
Mozda da se ti medjede prijavis za poziciju asistenta pipetu. Kladim se da si jedan od onih koji poslije utakmice svrs..ju samo kad ga Pipe pogleda ili te je nekad izbacio iz nekog pogona pa si propali rukometas u nekoj sklj ligi.
Pesismista si nevjerovatan. Al ok.
Svaka cast...
Sto se tice Petra..brate da je tebi makar malo da si ikad u zivotu bio u njegovoj kozi.. zavidis mu .. NE?
Ili Melic.. tebi su svi ograniceni.. druga liga njemacke je odlicna ja bi sad potpisao da igram u drugoj ligi njemacke.
I svi koje blatis, pa covjece volio bi biti na njihovom mjestu makar sekun zar ne?
Banic, Bozoljac, Cacic-deduka moze da te nauci rukomet.

Zato stvarno ne znam koji je tebi?

Gosp T. treba da nam bude primjer za komentarisanje svima. Pocev od mene prvog jer ne mogu da se suzdrzim kad vrijedjas Moju Bosnu kakva god bila.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 18 feb 2010, 14:28

Zaista je zanimljivo kako kod nas postoje likovi kojima ništa i niko ne valja, likovi – defetisti, nihilisti...!

Ako ne navijam za neki klub, reprezentaciju, onda je neukusno da ga blatim, napadam, pljujem ...
A još je jadnije kad, kao, navijaš za klub i onda ti opet ništa i niko ne valja(dobronajerna kritika je svakom dobro došla).... naravno osim ličnog 'vidjenja', koje je u svom kontekstu defetisticko, nihilisticko, frustrirajuće... :evil:

RK Bosna je, prema riječima, relevantnih ljudi kluba, tim u 'stvaranju' a rukomet je specifičan sport i 'stasavanje' igrača je otprilike proporcionalno zivotnoj dobi, ali, ipak, s odredjenom 'granicom' (cast izuzecima).

Nekad, i pored svih napora, ne mogu skontati šta je 'pisac' htjeo kazati kad, npr. navodi kao negativan argument 'deduke' tipa Čačića i Kapisode (kojima je 33 pune a ne 32 godine), a žali za igračem od 32 godine (Golić) koji godinama ima teže zdravstvene probleme i ne može više proći niti jedan ozbiljniji fizički test i ma koliko dobar igrač bio – nije više igrač za teška, velika, takmičenja, a smatram ga vrhunskim znalcem!?

Smajlagić, i Njaradi (uz podršku, za sad, uprave), pokušavaju u naš rukomet uvesti evropske metode treninga (bez onih standardni: 'polako ba' i daj „5 u pola“) i kao što kaza "deduka" Kapisoda, reprezentativac C.Gore, nikad nije bio spremniji....A šta reći za ostale igrače koji su pod 'drilom i terorom' Pipeta – koliko su oni spremni kad je bilo primjetno da su Slovenci imali više snage u finišu utakmice? Kakav 'dril' prolaze ti jadni igrači u Sloveniji? :cry:

Ustvari, imali su Pipetovi puleni dovoljno snage, ali Gorenje je imalo širu klupu i to je presudilo... A za Bosninu 'klupu' nije samo Pipe zadužen – uprava bi trebala obezbjediti dovoljno kvalitetnih igrača, a za to treba para....

Bosni (i ostalim klubovima) Kanton za ovu godinu predvidio 'silnu' pomoć!!! :o
Ali, Sarajevo (i RK Bosna) nisu Zagreb i RK Zagreb....

Ova ekipa Bosne, a to sam vec pisao, nema kvalitet igrača za veće evropske domete, ali ipak igra u LP! Za veće domete treba više kvalitetnih igrača, više para – u tom je sva 'mudrost'.

Lijepo je konstatovano (opštepoznato, odavno) da se ekipa „stvara' u određenom periodu (ne prekonoći) i da se to radi postepenom smjenom generacija, koristeći kombinaciju iskusnijih i mladjih igrača. Primjer upravo Hrvatska reprezentacija, sa pola bh.igrača

Bosna, upravo to i radi, dobija 'kritike' zbog toga?!
Otišli su (neko će reći otjerani?) svi oni koji nisu mogli proći osnovni 'filter' – fizičke testove, a dozvoljavam i opciju da neki igrač nije po ukusu trenera... tako je svagdje u svijetu.

Zanimljivo je da kritizeri ne spominju da je Smajlagić prvom timu priključio 4 Bosnina 'klinca' (Bračković, Hrbat, Lingo, Memić), a odavno su tu i 'klinci' Vražalić, Ovčina i Efendić ( a stalno se dizala frka i dreka što nema 'naše djece'), ali zato sa sigurnošću znaju da neki igrači, na kraju sezone, sigurno odlaze i to znaju i gdje!?
Čestitke za takvu informisanost, ili da kažem 'tarotovsko' predskazanje, a sve mi se čini i priželjkivanje neuspjeha Bosne (!) a samo zarad dokaza vlastite 'ispravnosti i znanja'. :roll:

RK Bosna je evopski klub, pa sviđalo se to nekom ili ne. A frustriranih i zlobnika je bilo i biće...pljuvanje je vrlo popularan 'sport' u BiH.

Ma ni onaj Danisov 'Oskar'.... ma to je štela, sreća, film bezveze....a i ona Jasmila, folerka, pojma nema... koristi samo neke naše 'negativnosti'...
:shock:

I tako svi oni uspješno reprezentuju Bosnu i Hercegovinu u svijetu – sram ih bilo! :mrgreen:
Bosno moja poharana....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 feb 2010, 14:47

[

ja mislim da je najpametnije brate da ti dodjes u Bosnu da budes i trener i igrac.

ma ne..zezno si ti Nobela tebi je trebao ostaviti fond za nevjerovatne gluposti koje valjas.
Sto nam ti ne dodjes u Bosnu i ne sredis situaciju. A ti te svoje ust... folove prosipaj po sumi u kojoj stanujes.
Mozda da se ti medjede prijavis za poziciju asistenta pipetu. Kladim se da si jedan od onih koji poslije utakmice svrs..ju samo kad ga Pipe pogleda ili te je nekad izbacio iz nekog pogona pa si propali rukometas u nekoj sklj ligi. Pesismista si nevjerovatan. Al ok.
Svaka cast...
Sto se tice Petra..brate da je tebi makar malo da si ikad u zivotu bio u njegovoj kozi.. zavidis mu .. NE?
Ili Melic.. tebi su svi ograniceni.. druga liga njemacke je odlicna ja bi sad potpisao da igram u drugoj ligi njemacke.
I svi koje blatis, pa covjece volio bi biti na njihovom mjestu makar sekun zar ne?

Gosp T. treba da nam bude primjer za komentarisanje svima. Pocev od mene prvog jer ne mogu da se suzdrzim kad vrijedjas Moju Bosnu kakva god bila.[/quote]

ova recenica samo govori o tvom intelektu......jesam li ja mozda nekog uvrijedio, nekog prozvao......to sto ovdje ima ljudi koji imaju licnih interesa i nece da vide svojim ocima ja nisam kriv.......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

zeljo_shampion
Kontakt:

Post Postao/la zeljo_shampion » 18 feb 2010, 15:11

neno#4 je napisao/la:[

Mozda da se ti medjede prijavis za poziciju asistenta pipetu. Kladim se da si jedan od onih koji poslije utakmice svrs..ju samo kad ga Pipe pogleda ili te je nekad izbacio iz nekog pogona pa si propali rukometas u nekoj sklj ligi. Pesismista si nevjerovatan. Al ok.
Svaka cast...

Gosp T. treba da nam bude primjer za komentarisanje svima. Pocev od mene prvog jer ne mogu da se suzdrzim kad vrijedjas Moju Bosnu kakva god bila.
ova recenica samo govori o tvom intelektu......jesam li ja mozda nekog uvrijedio, nekog prozvao......to sto ovdje ima ljudi koji imaju licnih interesa i nece da vide svojim ocima ja nisam kriv.......[/quote]

Moj intelekt je moja stvar.
nA KRAJU KRAJEVA POGLEDAJ SVOJE KOMENTARE PA CES ZAKLJUCITI DA SE MOJA RECENICA KOJU SI NAVEO NE RAZLIKUJE OD TVOJIH RECENICA I POSTOVA.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.