FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
fcsforever
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Realno, željo je imao šansu što nijedan BH prvoligaš od 1996 . Dobiti skoro 2 miliona KM iz 3 rate od Džekinog transfera je bila SF priča i misaona imenica za sve ostale klubove. To što niste iskoristili taj Božiji dar, pa vratili malo dugova i potpisali bar 2dobra igrača (koje bi prodali za god-dvije) i vratili uloženo i plus zaradili. Znači , sve je do vaše uprave i glavnog u njoj. Sada ste u situaciji sličnoj ko mi 2010.
Ovo. U sridu.fcsforever je napisao/la:Realno, željo je imao šansu što nijedan BH prvoligaš od 1996 . Dobiti skoro 2 miliona KM iz 3 rate od Džekinog transfera je bila SF priča i misaona imenica za sve ostale klubove. To što niste iskoristili taj Božiji dar, pa vratili malo dugova i potpisali bar 2dobra igrača (koje bi prodali za god-dvije) i vratili uloženo i plus zaradili. Znači , sve je do vaše uprave i glavnog u njoj. Sada ste u situaciji sličnoj ko mi 2010.
4.10.2009.
Od 5 igrača za koje su se mogle uzeti dobre pare, 3 reprezentativaca se teško povrijede, 1 reprezentativac padne u formi drastično, a ovaj zadnji se proda za manje para nego što realno vrijedi. "Božiji dar" je glupa riječ za tu situaciju. Prodajte i vi nekog igrača i doživite "Božiji dar". Ako nam je Bog poklonio pare od Džeke, onda je i poslao povrede da nam ih naplatifcsforever je napisao/la:Realno, željo je imao šansu što nijedan BH prvoligaš od 1996 . Dobiti skoro 2 miliona KM iz 3 rate od Džekinog transfera je bila SF priča i misaona imenica za sve ostale klubove. To što niste iskoristili taj Božiji dar, pa vratili malo dugova i potpisali bar 2dobra igrača (koje bi prodali za god-dvije) i vratili uloženo i plus zaradili. Znači , sve je do vaše uprave i glavnog u njoj. Sada ste u situaciji sličnoj ko mi 2010.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
lafomamone
- Kontakt:
Pa ja ovo govorim citavo vrijeme, imali su sansu koja je bacena niz vodu, jer nisu znali ili nisu mogli, nije ni vazno, i sad neka se malo sklone u stranu jer ocito da ima neko ko zna moze i hoce. Mogli su i one terene u Butmiru kaparisati da su zeljeli, medjutim procjena je bila da im ne trebaju, odlicno, ima neko kome trebaju i zavrsena prica. Sad kukaju na sve zivo i mrtvo, a da su bili pametniji ne bi sad proklinjali zlu sudbinu i bogove s olimpa sto im je sad 50 milja maraka citavio bogatstvofcsforever je napisao/la:Realno, željo je imao šansu što nijedan BH prvoligaš od 1996 . Dobiti skoro 2 miliona KM iz 3 rate od Džekinog transfera je bila SF priča i misaona imenica za sve ostale klubove. To što niste iskoristili taj Božiji dar, pa vratili malo dugova i potpisali bar 2dobra igrača (koje bi prodali za god-dvije) i vratili uloženo i plus zaradili. Znači , sve je do vaše uprave i glavnog u njoj. Sada ste u situaciji sličnoj ko mi 2010.
-
fcsforever
- Kontakt:
Zato nema potrebe da dolazite ovdje i pametujete kako će nas Tan olešiti i otići..kako su nam pojačanja ćuna..ili još pun kamion ubleha i budalaština. Imate svoj klub i menadžera u njemu..što ga ne pitate neke stvari kao npr gdje nestade tolka loba za 2-3 god a dugovi ostadoše isti, a igračima se i dalje duguje , a voda se zavrče radi 14 milja duga itd..
Popustite nas i naš klub. Nama je loše da ne može lošije biti...vama je dobro da bolje ne može biti...to je istina , zar ne !!!???
Popustite nas i naš klub. Nama je loše da ne može lošije biti...vama je dobro da bolje ne može biti...to je istina , zar ne !!!???
@bagrcavi
To se sve desilo u zadnjo godini a Džeko se nešto ranije prodao....
Po mom mišljenju su se te pare mogle možda bolje iskoristiti.
Ali to nije tema i vi znate šta je najbolje za vas.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To se sve desilo u zadnjo godini a Džeko se nešto ranije prodao....
Po mom mišljenju su se te pare mogle možda bolje iskoristiti.
Ali to nije tema i vi znate šta je najbolje za vas.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SarajlijaTM je napisao/la:Pile, pusti ih da zive u svom svijetu maste i fantazije koji se prostire od kobilje glave do nahoreva.
Cast izuzetcima...
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
hadzici vas zovu, to vam je baza normalno od konjica !!
mozes do sutra plakati, imamo pare, osvojili trofej, dovodimo pojacanja, sad se gradi akademija, nama dobro...a sto se vi divite novim dresovima nas stvarno ne zanima...nemoj trolat temu
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Niko nije pisao o parama nego o najvecem klubu u BIH. A baza Kobilja glava nije nista bolja od Hadzica vjeruj mi!collector je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:Pile, pusti ih da zive u svom svijetu maste i fantazije koji se prostire od kobilje glave do nahoreva.
Cast izuzetcima...
hadzici vas zovu, to vam je baza normalno od konjica !!
mozes do sutra plakati, imamo pare, osvojili trofej, dovodimo pojacanja, sad se gradi akademija, nama dobro...a sto se vi divite novim dresovima nas stvarno ne zanima...nemoj trolat temu
Jesi li primjetio da ste nas nadigrali i na jednoj utakmici uz sve to ?
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 01 jun 2014, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Iskoristio je zato Amar Osim da napuni svoje dzepove.Ne mogu da vjerujem da imaju obraza pricati o stanju u nasem klubu.Ako se Dzeko ne proda i ako Mersin ne uplati lovu od Sehicevog transfera iduce sezone ce biti u rangu sa Radnikom iz Bijeljine,sad su jos uvijek tu negdje sa gradacackom Zvijezdom.fcsforever je napisao/la:Realno, željo je imao šansu što nijedan BH prvoligaš od 1996 . Dobiti skoro 2 miliona KM iz 3 rate od Džekinog transfera je bila SF priča i misaona imenica za sve ostale klubove. To što niste iskoristili taj Božiji dar, pa vratili malo dugova i potpisali bar 2dobra igrača (koje bi prodali za god-dvije) i vratili uloženo i plus zaradili. Znači , sve je do vaše uprave i glavnog u njoj. Sada ste u situaciji sličnoj ko mi 2010.
Kada se samo sjetim one tuge i borbe svih navijača FKS za goli život velikana s Koševa i ulijetanja protiv Širokog (što je bilo neizbježno da bi se spasio život kluba) jedan od najtužnijih dana u mom životu i kada sam definitivno shvatio šta su nam lopovi uradili od kluba
. Tada sam mislio da li ćemo ikada uspjeti izvući klub iz onakvog crnila i dubioze u koje su nas lopovi doveli , ipak takve slike uvijek ostaju urezane u čovjeku koji je tada bio prisutan na Koševu. Da mi je neko pričao prije 3 godine da će se ovo u FKS dešavati odšutio bi samo, ali ova uprava radi veoma puno, baš kao mravi. Dovoljno smo i prošli tuge s ovim klubom i vrijeme je bilo da počnemo kuću obnavljati. Za koju godinu kada uđemo u grupnu fazu lige uefa to će biti jedna od najljepših poslijeratnih priča FK Sarajeva i BH fudbala i to je najmanje što su navijači FKS zaslužili jer da nije njih bilo svih ovih godina, niko živ ne bi znao šta bi bilo sada sa ovim klubom. Garant za uspjeh u svim narednim godinama je velika podrška navijača, ostanak Tan-a i ove uprave sve dok je tako navijači mogu biti mirni.
21.4.2010 možda i ima istu važnost, ako ne i veću od datuma kada je Tan kupio upravljčka prava kluba. Dan kada je klub spašen i kada su lopovi i definitivno otjerani iz kluba nakon više od 15 godina.
" onclick="window.open(this.href);return false;
21.4.2010 možda i ima istu važnost, ako ne i veću od datuma kada je Tan kupio upravljčka prava kluba. Dan kada je klub spašen i kada su lopovi i definitivno otjerani iz kluba nakon više od 15 godina.
" onclick="window.open(this.href);return false;
SRETAN BROJ - 1725
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nije lova nestala, nego je budzet bio nesto manji od vaseg, a osvojile su se 3 titule prvaka i 2 kupafcsforever je napisao/la:Zato nema potrebe da dolazite ovdje i pametujete kako će nas Tan olešiti i otići..kako su nam pojačanja ćuna..ili još pun kamion ubleha i budalaština. Imate svoj klub i menadžera u njemu..što ga ne pitate neke stvari kao npr gdje nestade tolka loba za 2-3 god a dugovi ostadoše isti, a igračima se i dalje duguje , a voda se zavrče radi 14 milja duga itd..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- SarajlijaTM
Re: Odg: FK Sarajevo
Sve si fino napisao osim za amara, to gomilanje dugova bi nam doslo glave na vasu veliku radost, da se ove godine nije povukao u upravu i pomeo glodare iz nje.fcsforever je napisao/la:Realno, željo je imao šansu što nijedan BH prvoligaš od 1996 . Dobiti skoro 2 miliona KM iz 3 rate od Džekinog transfera je bila SF priča i misaona imenica za sve ostale klubove. To što niste iskoristili taj Božiji dar, pa vratili malo dugova i potpisali bar 2dobra igrača (koje bi prodali za god-dvije) i vratili uloženo i plus zaradili. Znači , sve je do vaše uprave i glavnog u njoj. Sada ste u situaciji sličnoj ko mi 2010.
Mogu ti samo reći da je pocetkom godine situacija bila daleko gora nego sto se sad prikazuje u medijima i forumima. A u ovom trenutku to nije nimalo lose, kako bi dusmani htjeli i vjeruj da nije ni priblizno vama iz prethodnih godina.
Uglavnom rjesava se sistematski sve greske prethodnih uprava...
ako je istina ovo za desno krilo
sto pisu na klix-u ja odoh trcati do koseva da poljjubim one stative i kupim dvije godisnje, u slucajnu da jednu izgubim 
Al slabo to nesto-.neko mora biti kriv..garant su krivi Tan i oni pitari..Baja_Zvjerka je napisao/la:Nije lova nestala, nego je budzet bio nesto manji od vaseg, a osvojile su se 3 titule prvaka i 2 kupafcsforever je napisao/la:Zato nema potrebe da dolazite ovdje i pametujete kako će nas Tan olešiti i otići..kako su nam pojačanja ćuna..ili još pun kamion ubleha i budalaština. Imate svoj klub i menadžera u njemu..što ga ne pitate neke stvari kao npr gdje nestade tolka loba za 2-3 god a dugovi ostadoše isti, a igračima se i dalje duguje , a voda se zavrče radi 14 milja duga itd..
Popustite nas i naš klub. Nama je loše da ne može lošije biti...vama je dobro da bolje ne može biti...to je istina , zar ne !!!???Islo se na to da se pokusa nesto kroz Evropu, kroz afirmaciju i prodaju igraca, itd. Nije prava tema, pa necu dalje...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
rammstein je napisao/la:ako je istina ovo za desno krilosto pisu na klix-u ja odoh trcati do koseva da poljjubim one stative i kupim dvije godisnje, u slucajnu da jednu izgubim
E.A.
jos samo fali ovo..PerryFred je napisao/la:rammstein je napisao/la:ako je istina ovo za desno krilosto pisu na klix-u ja odoh trcati do koseva da poljjubim one stative i kupim dvije godisnje, u slucajnu da jednu izgubim
E.A.![]()
FK SARAJEVO.
envere envere kud bas ovdje dragi envere 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Budite ozbiljni

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
dr.van nostrand je napisao/la:Budite ozbiljni![]()
FK SARAJEVO.
dr.van nostrand je napisao/la:Budite ozbiljni![]()
opusti se brate dragi:D ljudi da malo prodje vrijeme do potpisa i predstavljanja igraca:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, bordobijeli, Cattivi87, kogmagie46 i 31 gost.