RK Konjuh

wislander
Kontakt:

Re: RK Konjuh

Post Postao/la wislander » 01 jun 2014, 14:04

emirmujan je napisao/la:
daljinski18 je napisao/la:Nakon poraza u BL ste pričali kako će Konjuh na neutralnom terenu pokazati ko je bolji, a sad kad ste opet glatko izgubili, izmišljate neke nove nebuloze :crazy:
Nadji gdje sam to ja pisao i pokazi mi ! :tokralju:
Evo ispod
humljub je napisao/la:Vratit će Vam na kupu u Ljubuškom

Borac - Konjuh (Begić-Knezović)
Izviđač - Bosna (Dejanović-Marčetić)
Finale: Beširević-Dautović)
:lolno:
samirr je napisao/la:
daljinski18 je napisao/la:Boli guza još uvijek? :guz:

Sa koliko ste razlike izgubili u BL? :D
Ima kup za revanš al' još niste osvojili titulu i siguran sam da ce nakon svega Čelik biti izuzetno motiviran protiv vas :D

wislander
Kontakt:

Post Postao/la wislander » 01 jun 2014, 14:06

baksuz je napisao/la:ljudi nemojte se brinuti,nema razloga,SABE sudi utakmicu celik-borac ... nas cojk .... samo problem ako skoci :P xD
I pored pustog nagađanja da je Borac kupio sudije, simatizeri Konjuha na sva vrata vrište kako njihov COJK sudi za Čelik protiv Borca.

Bravo seljačino! :clap:

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 01 jun 2014, 14:42

wislander je napisao/la:
baksuz je napisao/la:ljudi nemojte se brinuti,nema razloga,SABE sudi utakmicu celik-borac ... nas cojk .... samo problem ako skoci :P xD
I pored pustog nagađanja da je Borac kupio sudije, simatizeri Konjuha na sva vrata vrište kako njihov COJK sudi za Čelik protiv Borca.

Bravo seljačino! :clap:
Magnuse, mislim da je ovo šala, a odnosi se na vic ispričan od jednog čovjeka iz Živinica nedavno:
http://www.youtube.com/watch?v=i1LnxJf0FNE
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

baksuz
Kontakt:

Post Postao/la baksuz » 02 jun 2014, 10:51

wislander malo si glup .... SABE je vic,odnosno parodija .... to ti je sala bila ... al ti si glup da to skontas,jer si ti građan iz BL koji zivi u nekom brdu pa mu treba pola sata samo da bi dosao u banja luku xD hahahahha
ljudi borac je u kupu zasluzeno dobio konjuha .... pricao sam i sa igracima i svi se govore da je sudjenje korektno,jednostavno mi smo bili losiji a Borac bolji :D

thenoke
Kontakt:

Post Postao/la thenoke » 02 jun 2014, 11:54

slika

wislander
Kontakt:

Post Postao/la wislander » 02 jun 2014, 15:45

baksuz je napisao/la:wislander malo si glup .... SABE je vic,odnosno parodija .... to ti je sala bila ... al ti si glup da to skontas,jer si ti građan iz BL koji zivi u nekom brdu pa mu treba pola sata samo da bi dosao u banja luku xD hahahahha
ljudi borac je u kupu zasluzeno dobio konjuha .... pricao sam i sa igracima i svi se govore da je sudjenje korektno,jednostavno mi smo bili losiji a Borac bolji :D
Oooo pozdravljam gospodina iz velegrada, džabe ti što si iz "CENTRA" Živinica, ipak si seljačina u glavi.
Ha ha ha, ha ha ha, :urnebes:

emirmujan
Kontakt:

Post Postao/la emirmujan » 02 jun 2014, 15:51

wislander je napisao/la:
emirmujan je napisao/la:
daljinski18 je napisao/la:Nakon poraza u BL ste pričali kako će Konjuh na neutralnom terenu pokazati ko je bolji, a sad kad ste opet glatko izgubili, izmišljate neke nove nebuloze :crazy:
Nadji gdje sam to ja pisao i pokazi mi ! :tokralju:
Evo ispod
humljub je napisao/la:Vratit će Vam na kupu u Ljubuškom

Borac - Konjuh (Begić-Knezović)
Izviđač - Bosna (Dejanović-Marčetić)
Finale: Beširević-Dautović)
:lolno:
samirr je napisao/la:
daljinski18 je napisao/la:Boli guza još uvijek? :guz:

Sa koliko ste razlike izgubili u BL? :D
Ima kup za revanš al' još niste osvojili titulu i siguran sam da ce nakon svega Čelik biti izuzetno motiviran protiv vas :D

Rekoooh nadji gdje sam "JAAA" pisao :)

default@mp3

Post Postao/la default@mp3 » 02 jun 2014, 18:38

thenoke je napisao/la:slika
Koja li djeca prave ove vaše postere bgt?

baksuz
Kontakt:

Post Postao/la baksuz » 02 jun 2014, 23:53

wislanderu bas ti hvala ... bas si mi sad spustio :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava

Kad zavrsis srednju skolu javi se :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:

wislander
Kontakt:

Post Postao/la wislander » 03 jun 2014, 09:17

baksuz je napisao/la:wislanderu bas ti hvala ... bas si mi sad spustio :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava

Kad zavrsis srednju skolu javi se :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:
Ti si kao završio pa se sad ku*iš nešto. :clap: :clap: :clap:
Ajde klinac, pali. :beba:

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 04 jun 2014, 21:07

Kako ide u Zenici i Sarajevu ?

daljinski18
Kontakt:

Post Postao/la daljinski18 » 04 jun 2014, 21:23

% ЈЕ & "/" "!!! :clap:

emirmujan
Kontakt:

Post Postao/la emirmujan » 06 jun 2014, 23:25

Veceras humanitarna utakmica odrzana za naseg bivseg igraca Bjelobrkovica kojem su poplave nanijele veliku stetu.
Na utakmici su igrali sadasnji tim Konjuha na jednoj strani i bivsi igraci na drugoj. Nabrojacu neke koje znam. Besirevic (Gracanica) Adam Savuc (Huesca) Davor Kadic (Celik) Nermin Mujanovic (Celik) Bakir Buljugija, Emir Ferhatbegovic, Emir Suhonjic (Sloboda) Mirza Ferhatbegovic (Sloboda) Damir Doborac,Tarik Medzic, Adnan Jaskic, Emir Rahimic (Samen AL Hojaj/Iran) Bjelobrkovic Alen, Aldin Mehinovic, Emil Becar, Evlis brkic,Amel Muhic, Vedran Labendz, Eldin Hajdarevic itd itd. nemogu se sjetit ovih starijih igraca, a ove sto nisam pisao klubove iskreno neznam gdje igraju heheh.
Album mozete pogledati ovdje
https://www.facebook.com/GHEWA/media_se ... 296&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;

rukomettt
Kontakt:

Post Postao/la rukomettt » 11 jun 2014, 19:33

jel istina da se nas konjuh vec raspao,da ce otici/otislo vecina igraca.Kakve su ambicije kluba za sledecu sezonu,jel istina da trener nam Ridjic ide u sarajevsku Bosnu ??

BAMBI
Kontakt:

Post Postao/la BAMBI » 12 jun 2014, 09:40

Ja koliko sam cuo da ste vec dogovorili sa zaimovicem iz kaknja i dervencicem iz celika tako se prica.....

rukomettt
Kontakt:

Post Postao/la rukomettt » 20 jun 2014, 11:35

Jaa jakih pojacanja,kad je vec tako,sta je sa nasim momcima Zildzicem,Smajicem,Tufekcicem,Jaskicem .. tom bekovakom linijom... Jel to treba da znaci da oni odlaze ??

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 30 jun 2014, 15:27

Gafar ode u Madjarsku :( :clap: :salut:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 09 jan 2015, 21:48

imal sta u konjuhuosim sto je tufekcic otisao
Samo Sarajevo

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 25 maj 2015, 13:50

Gradjan se vraca rukometu i karijeru nastavlja u RK Konjuh,Konjuh je poceo da slaze igracki kadar za iducu godinu inace sledece cilj im je da se vrate tamo gdje im je i mjesto a to je borba za sampiona
Samo Sarajevo

Igrac
Kontakt:

Post Postao/la Igrac » 25 maj 2015, 18:16

Smijesnog igraca dovedose... :wtf: :silent:

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.