FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 jun 2014, 15:20

od sutra valja krenut sa radom, Sarajevo nam vec uzima igrace :P :P
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 01 jun 2014, 15:27

Koliko sam mogao upratiti Sarajevo je i na zimskom prelaznom roku dovelo neka jaka pojačanja npr.golman,pa je primio banalan gol (mislim protiv Čelika).Sve su to bila neka jaka pojačanja a rezultata nigdje.Opet ne znam kako to kod njih ide,ali ovo je dosad :thumbdown:

Kod nas su svi uključeni i apsolutno svako pojačanje se isplatilo odnosno donijelo rezultate.Vjerujem da Ćiro/Denis na čelu sa Azmirom već imaju plan i program koji treba da stupi na snagu ovih dana i da se uveliko radi na pojačanjima opet vidjećemo.

Plasirali smo se u PL BiH što je bio prvenstveni cilj,sad idemo dalje ;)

NIKO NIKO SAMO SLOBODA :!:
Pobjeda je bolja od orgazma!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 01 jun 2014, 15:31

slika
tuzlanska Sloboda

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 01 jun 2014, 15:32

Gorki je napisao/la:Koliko sam mogao upratiti Sarajevo je i na zimskom prelaznom roku dovelo neka jaka pojačanja npr.golman,pa je primio banalan gol (mislim protiv Čelika).Sve su to bila neka jaka pojačanja a rezultata nigdje.Opet ne znam kako to kod njih ide,ali ovo je dosad :thumbdown:

Kod nas su svi uključeni i apsolutno svako pojačanje se isplatilo odnosno donijelo rezultate.Vjerujem da Ćiro/Denis na čelu sa Azmirom već imaju plan i program koji treba da stupi na snagu ovih dana i da se uveliko radi na pojačanjima opet vidjećemo.

Kao prvo mi skoro poraza nismo imali i osvojili smo kup,sezona je kratka bila tj polusezona,uostalom igrace koji igraju kod nas mozete realno samo mastati,i od pojacanja jedino se Delac nije istakao a Velkoski,Jajalo suvisno je pricat pored Cimirota i Stojceva al eto uvjericete se sami! Ta vasa pojacanja nama ni na tribinama nemaju mjesto

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 01 jun 2014, 15:35

slika
:mrgreen:
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 01 jun 2014, 15:38

ultrahell24 je napisao/la: Kao prvo mi skoro poraza nismo imali i osvojili smo kup,sezona je kratka bila tj polusezona,uostalom igrace koji igraju kod nas mozete realno samo mastati,i od pojacanja jedino se Delac nije istakao a Velkoski,Jajalo suvisno je pricat pored Cimirota i Stojceva al eto uvjericete se sami! Ta vasa pojacanja nama ni na tribinama nemaju mjesto

Izvinjavam se što sam povrijedio azijsku milionsku platnu listu.A kako nema mjesta na tribinama,koliko se sjećam najviše gledalaca na Koševu je bilo 7 000 na najvećem derbiju u BiH,a stadion broji preko 35000?

:bih:

Btw.pročitaj više puta moj prethodni post,da bi skontao šta sam htio reći ;)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 jun 2014, 15:41

Gorki već započeo sezonu sa sarajlijama :mrgreen:
Nad tobom sunce najljepše sja

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 01 jun 2014, 15:42

Gorki je napisao/la:
ultrahell24 je napisao/la: Kao prvo mi skoro poraza nismo imali i osvojili smo kup,sezona je kratka bila tj polusezona,uostalom igrace koji igraju kod nas mozete realno samo mastati,i od pojacanja jedino se Delac nije istakao a Velkoski,Jajalo suvisno je pricat pored Cimirota i Stojceva al eto uvjericete se sami! Ta vasa pojacanja nama ni na tribinama nemaju mjesto

Izvinjavam se što sam povrijedio azijsku milionsku platnu listu.A kako nema mjesta na tribinama,koliko se sjećam najviše gledalaca na Koševu je bilo 7 000 na najvećem derbiju u BiH,a stadion broji preko 35000?

To nije tema bila,uostalom najposjecniji stadion je Kosevo,nikoga nisi povrijedio nego pises gluposti,imate dugove da rijesite prvo itd mi smo na zdravim nogama bez dugova al eto upravu si pojacanja nam se nisu isplatila vasa su bolje sve vam je bolje vidimo se sljedecu sezonu i pogledaj klip nase zadnje teke sa Celikom ukazace ti se mnoge stvari,samo nastavite sa tim pojacanjima nismo vam mi konkurencija kakav Tan malezijac kloc

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 jun 2014, 15:42

ultrahell24 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Koliko sam mogao upratiti Sarajevo je i na zimskom prelaznom roku dovelo neka jaka pojačanja npr.golman,pa je primio banalan gol (mislim protiv Čelika).Sve su to bila neka jaka pojačanja a rezultata nigdje.Opet ne znam kako to kod njih ide,ali ovo je dosad :thumbdown:

Kao prvo mi skoro poraza nismo imali i osvojili smo kup,sezona je kratka bila tj polusezona,uostalom igrace koji igraju kod nas mozete realno samo mastati,i od pojacanja jedino se Delac nije istakao a Velkoski,Jajalo suvisno je pricat pored Cimirota i Stojceva al eto uvjericete se sami! Ta vasa pojacanja nama ni na tribinama nemaju mjesto
jbt,ti svakom loncu poklopac :roll: ...jel moras stvarno bit dezurni advokat :? :? ...sta te boli tuki sta mi mislimo i o cemu raspravljamo..eo i ja mislim da cemo imat bolje igrace od sarajeva i da cemo vas raskovat na Tusnju sa 3 razlike..i sta sad :roll: :roll: ...de i meni odgovori...jesi tezak lik u pm
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 01 jun 2014, 15:46

Forum sluzi za normalnu diskusiju i raspravu!ok tvoje misljenje da cete imati bolje igrace za par mjeseci od nas,a realno Cimirot vrijedi ko cijela vasa ekipa,i slobodno rasformirajte nas mi cemo vam cestitati sportski,samo nadam se u fer tekmi bez valjanja itd pa nas rasformirajte

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 jun 2014, 15:48

"Skoro poraza nismo imali"??? Šta je pisac htio reći...Gledao sam u nekoliko navrata Sarajevo, pa ona igra je očajna...I nama je bila kratka polusezona, i normalno da u ovu ligu i na zimskoj pauzi ne možeš dovest kvalitetne igrače, a vidićemo sad, pa Ćiro je veličina, da dovede 3-4 kvalitetna igrača iz HNL-a, to se može vrlo lako desit, a i Vugdalić može pomoć tu negdje, Azmir je čovjek koji začas ugovori sve, ipak je Ćiru doveo, kako ne bi jednog igrača, pogotovo kad je klub zdrav i ambiciozan. Ma polako, ima čitavo ljeto, vidićemo šta će biti, uglavnom mi smo uvjereni da se Sloboda neće borit za opstanak k'o što joj predviđaju internet kritičari i stručnjaci, al neka nas i podcjenjuju, da se iznenade negativno poslije. :) Ne kažem da ćemo se borit za titulu il vrh, al' sigurno ćemo biti na sredini jer klub u ovom stanju, i u onom kakvom je bio kad smo ispali su 2 različita pojma. Što Azmir kaže "isto ime, al' neka nova Sloboda". ;)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 01 jun 2014, 15:51

Pitari, nas zaboli ona dole stvar za vama vašim pojačanjima stadionu i sve obuhvatno što se tiče vas ;)

A i vi se ne sikirajte za i oko nas,nego potrudite se da nas pobijedite na jesen/proljeće.

Lijep pozdrav iz grada soli. :bih:

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 01 jun 2014, 15:55

za alkoholicara Brzog, svako pojacanje FKS je u najmanju ruku Messi tako da :tralala: :tralala:
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 01 jun 2014, 15:57

Gorki je napisao/la:

Šta ba ti pricas na derbiju 7000 :crazy: ? na koševo ti dodje samo oko 3-4 hiljade manijaka, pa njih na sjeveru isto tako, plus istočna tribina.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 01 jun 2014, 15:59

samozeljo1987 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:

Šta ba ti pricas na derbiju 7000 :crazy: ? na koševo ti dodje samo oko 3-4 hiljade manijaka, pa njih na sjeveru isto tako, plus istočna tribina.
Vala baš Gorki, o čemu ti? 7500 je bilo na derbiju :mrgreen: kuknjava kuknjava
075

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 01 jun 2014, 16:00

samozeljo1987 je napisao/la: Šta ba ti pricas na derbiju 7000 :crazy: ? na koševo ti dodje samo oko 3-4 hiljade manijaka, pa njih na sjeveru isto tako, plus istočna tribina.

Kažem ono što sam pročitao na BH portalima ;)

VRATITE SE TEMI

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 01 jun 2014, 16:01

ne moramo dobiti sa 3 razlike bicu sretan ako im polomimo barem 5 igraca i da izvucemo remi :lol: :lol: :lol: :lol:

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 01 jun 2014, 16:04

Gorki je napisao/la:
samozeljo1987 je napisao/la: Šta ba ti pricas na derbiju 7000 :crazy: ? na koševo ti dodje samo oko 3-4 hiljade manijaka, pa njih na sjeveru isto tako, plus istočna tribina.

Kažem ono što sam pročitao na BH portalima ;)

VRATITE SE TEMI
kakvim portalima Bgti, na 100-tom derbiju bilo preko 20.000 hiljada ljudi, sto tvoj tušanj nikad neće zapamtit takvu posjetu :facepalm:

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 01 jun 2014, 16:04

wobly92 je napisao/la:
"Skoro poraza nismo imali"??? Šta je pisac htio reći...Gledao sam u nekoliko navrata Sarajevo, pa ona igra je očajna...I nama je bila kratka polusezona, i normalno da u ovu ligu i na zimskoj pauzi ne možeš dovest kvalitetne igrače, a vidićemo sad, pa Ćiro je veličina, da dovede 3-4 kvalitetna igrača iz HNL-a, to se može vrlo lako desit, a i Vugdalić može pomoć tu negdje, Azmir je čovjek koji začas ugovori sve, ipak je Ćiru doveo, kako ne bi jednog igrača, pogotovo kad je klub zdrav i ambiciozan. Ma polako, ima čitavo ljeto, vidićemo šta će biti, uglavnom mi smo uvjereni da se Sloboda neće borit za opstanak k'o što joj predviđaju internet kritičari i stručnjaci, al neka nas i podcjenjuju, da se iznenade negativno poslije. :) Ne kažem da ćemo se borit za titulu il vrh, al' sigurno ćemo biti na sredini jer klub u ovom stanju, i u onom kakvom je bio kad smo ispali su 2 različita pojma. Što Azmir kaže "isto ime, al' neka nova Sloboda". ;)
Vi ste za nas mali zim,nikad se sa vama nismo opterecavali neznam imate li ikakav trofej u istoriji? U kakvom ste stanju bili ovo je super zahvaljujuci Azmiru i to postujem,a otkada je Uscuplic Sarajwvo ubjedlljivo najljepse igra u ligi,vi ocekujete neka ekstra pojacanja sto nije jos realno prvo morate biti sposobni igraca vezati na 3 godine,kao sto mi radimo o ovog Okica iz Veleza ste spominjali on je dosao kod nas na 3 godine

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 01 jun 2014, 16:05

Jesu dosadne ove sarajlije, k.urac nas zaboli za njihovim pojačanjima i derbijima, serem im se na sred ferhadije

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.