BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

drummer
Kontakt:

Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la drummer » 01 jun 2014, 16:33

Ajax je napisao/la:
soxx je napisao/la:Obala slonovace je za klasu bolja ekipa od mexica.
Da ali kad je kompletna. Kad joj fale 6,7 prvotimaca onda nije.
I kad je kompletna nije na nivou Meksika.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 jun 2014, 16:35

Igrački možda tu negdje, taktički ni blizu.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 jun 2014, 16:36

drummer je napisao/la:
I kad je kompletna nije na nivou Meksika.
Kada su kompletni jaci su od Meksika. Obala ima 7,8 velikih imena a Meksiko 1,2 ne vise. Jedino sto Meksiko ima je luda trka, agresivna igra i tempo svih 90 min. Mada i obala je trkacki jaka.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 01 jun 2014, 16:43

Imam osjecaj da cemo protiv mehika poceti sa Dzekom i Ibisevicem :think:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 jun 2014, 16:44

Ispade Meksiko neka velesila jbt :crazy: A u realnosti se ljudi proguzili na prvenstvo, i u biti zaslužniji su Ameri za njihov plasman nego oni sami.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 01 jun 2014, 16:47

Kad nasi navijaci dignu buku oko prijateljskih tekmi kao protiv Egipta meni je smijesno! Evo vidjeli ste proziv dlonova kako je dzeki onaj retard mogao nogu odsjeci a Mexiko nebitno sa kim da igra ide u kost takav im mentalitet prgav narod

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 01 jun 2014, 16:49

Protiv mesara iz Mexica krenut u sastavu

Fejzić-Vršajević-Šunjić-Vranješ-Salihović-Hadžić-Sušić-Ibričić-Medunjanin-Lulić-Ibišević
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 01 jun 2014, 16:51

Donnie Darko je napisao/la:Ispade Meksiko neka velesila jbt :crazy: A u realnosti se ljudi proguzili na prvenstvo, i u biti zaslužniji su Ameri za njihov plasman nego oni sami.
Istina da su u zadnjim kvalifikacijama igrali slabo ali takodje je istina da imaju nekog cudnog selektora koji nije zvao igrace koji igraju u Evropi.Sad ih je pozvao i to je dosta jaka reprezentacija.
Njihovi rezultati na svjetskim prvenstvima govore za njih,nema se sta tu pametovati.Nemaju ekstra zvijezde ali su zato takticki perfektni i kao ekipa kompaktni.
Po meni odmah iza ovih najvecih reprezentacija,drugi red najjacih na svijetu.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 01 jun 2014, 16:52

Ma Meskiko je 5 puta prosao u drugu fazu na SP.... Oni uvijek imaju problema s tim kvalifikacijama,al na prvenstvu je to druga priča... Vidite i sami koliko su se nafurali u ovim prijateljskim,jer ovi mlađi igrači što igraju u meksickoj ligi,svaku priliku koriste kad igraju za repku da se prodaju u Europu,pogotovo su nafurani protiv europskih ekipa... tako da,treba biti oprezan,njima je haman SP u glavama već počelo :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 jun 2014, 17:00

1988risha je napisao/la:Ma Meskiko je 5 puta prosao u drugu fazu na SP.... Oni uvijek imaju problema s tim kvalifikacijama,al na prvenstvu je to druga priča... Vidite i sami koliko su se nafurali u ovim prijateljskim,jer ovi mlađi igrači što igraju u meksickoj ligi,svaku priliku koriste kad igraju za repku da se prodaju u Europu,pogotovo su nafurani protiv europskih ekipa... tako da,treba biti oprezan,njima je haman SP u glavama već počelo :D
Ako je to sve tako kako se piše, da su nafurani da trče k'o ludi to samo može biti dobro za nas, da se vidi koliko fizički tj. trkački možemo izdržati jer nam to može donijeti rezultat na prvenstvu uz naravno dobar, konstantan i najvažnije taktički smišljen presing na vezni red.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 01 jun 2014, 17:00

kvalitet meksa nije upitan. medjutim taj tim ima velike probleme unutar tima s nekim stvarima koji veze nemaju s nogometom i to ih je umalo kostalo SPa ovaj put.. dodao bih jos da takticki nikad nisu bili jaki.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 01 jun 2014, 17:03

STEVIE je napisao/la:kvalitet meksa nije upitan. medjutim taj tim ima velike probleme unutar tima s nekim stvarima koji veze nemaju s nogometom i to ih je umalo kostalo SPa ovaj put..
:hmmmmm:
sto mi je poznato .. :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 01 jun 2014, 17:04

BadrHari je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:kvalitet meksa nije upitan. medjutim taj tim ima velike probleme unutar tima s nekim stvarima koji veze nemaju s nogometom i to ih je umalo kostalo SPa ovaj put..
:hmmmmm:
sto mi je poznato .. :mrgreen:
a i ovo taktički,to je još poznatije :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 jun 2014, 17:13

FaraonTM je napisao/la:
Ako je to sve tako kako se piše, da su nafurani da trče k'o ludi to samo može biti dobro za nas, da se vidi koliko fizički tj. trkački možemo izdržati jer nam to može donijeti rezultat na prvenstvu uz naravno dobar, konstantan i najvažnije taktički smišljen presing na vezni red.
Nije problem sto oni trce ko ludi. Problem je sto oni i udaraju ko ludi. U ekipi imaju 1,2,3 prave zvijezde ovo ostalo sve goli prosjek i podjednaki igraci. I zato ovi igraci iz domace lige kojih je puna reprezentacija kada se im ukaze sansa igraju preko 100% i vjerovatnoca povreda je jako velika. Ne znam sta nam je trebala ta Americka turneja. Prvo izgubimo Zukanovica radi toga. Mogli smo sve ljepo u Evropi odigrati. Imali bi i ovdje podrsku navijaca. Ko *ebe ove kamikaze Meksikance vise.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 01 jun 2014, 17:16

Nevjerovatno je kako se komplikuje ovo u vezi dana odigravanja utakmica u Americi,uvijek iste zabune.Pa zar je tako tesko izracunati vremensku razliku?
Zbunili su ljude,mnogi misle da je utakmica u srijedu a koliko sam ja upratio,utakmica je u utorak,tj u noci sa utorka na srijedu a ne u noci sa srijede na cetvrtak.To je 3.6 u Americi a kod nas rano jutro 4.6.
Ili neka me neko ispravi ako nisam upravu?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 jun 2014, 17:18

Pa to i jeste srijeda, utorak 00:00 je kraj dana, 00:01 je srijeda. Samo to neki ne znaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 jun 2014, 17:18

Noc sa utorka na srijedu, 03:30 h ! :!:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 jun 2014, 17:18

Ajax je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Nije problem sto oni trce ko ludi. Problem je sto oni i udaraju ko ludi. U ekipi imaju 1,2,3 prave zvijezde ovo ostalo sve goli prosjek i podjednaki igraci. I zato ovi igraci iz domace lige kojih je puna reprezentacija kada se im ukaze sansa igraju preko 100% i vjerovatnoca povreda je jako velika. Ne znam sta nam je trebala ta Americka turneja. Prvo izgubimo Zukanovica radi toga. Mogli smo sve ljepo u Evropi odigrati. Imali bi i ovdje podrsku navijaca. Ko *ebe ove kamikaze Meksikance vise.
Slažem se da smo u Europi trebali igrati prijateljske ali opet ne vjerujem da će Meksikanci tako tući, ja mislim da je to više neka naša briga da nam se ne povrede igrači pred historijske dane naše države.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jun 2014, 17:25

Utakmica je u petak. To jest noc na nedjelju po nasem, a noc na 1. april u Japanu. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 01 jun 2014, 17:32

Meksikanci su opasni,vjerovatno trenutno malo slabiji od Obale kada su obje ekipe u punom sastavu,možda su i bolji,na SP-u su uvijek opasni,i vjerujte mi da će bolje izgledati na Svjetskom nego što se misli.

Meksička liga je dobra,onaj Pena je npr strašan igrač,a igra u Mehiku :)
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []