Hahah po zoj logici niste ni vi u svom,glup pokusaj nekog da uvrijedis da imas imalo.mouga podrzao bi ove lijepe promjene u ovoj raspaloj drzavifukarezv je napisao/la:evo pitara i manijaka vec mi idu na qurac![]()
pitari u svom klubu gazde niste
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
@ultrahel : sto smaras toliko ? Super eto vi imate odblokirane racune i vi ste klub na zdravim nogama i sta sad ? sta nam moras u svakom postu to govorit ??? Boli nas briga za vama i vasim racunima i isto tako vas za nasim. Sad dovidjenja.
P.S. onaj sto je naletio na Saleta treba mu sve **** (a zna se ko je on) na nase dijete da ide da ga tuce!!! Na svakoj utakmici je uzeo dres i klosar poslije prodaje i sada kad mu neko ne da on bi da se tuce !!! Dozivotnu zabranu
P.S. onaj sto je naletio na Saleta treba mu sve **** (a zna se ko je on) na nase dijete da ide da ga tuce!!! Na svakoj utakmici je uzeo dres i klosar poslije prodaje i sada kad mu neko ne da on bi da se tuce !!! Dozivotnu zabranu
-
- Kontakt:
Pasa onda forum javni nije za tebe pisem o vasem klubu i desavanjima u nasem fudbalu,ligi itd smiri malo dozivljajefukara1919 je napisao/la:@ultrahel : sto smaras toliko ? Super eto vi imate odblokirane racune i vi ste klub na zdravim nogama i sta sad ? sta nam moras u svakom postu to govorit ??? Boli nas briga za vama i vasim racunima i isto tako vas za nasim. Sad dovidjenja.
Čovječe, daj shvati da nas smaraš.Nismo ljubomorni, nego nas samo smaraš glupostima.Fakat, al fakat nas zaboli rinaka o vašem Sarajevu i vašim dugovima,računu i Tan-u. Naš i vaš gazda se razlikuje po tome što naš veliki Husić voli Slobodu koji pusti suzu, a vaš Tan nema pojma o Sarajevu i niti će ga interesovati.Malo me podsjeća na onog vlasnika Mancestera koji je preminuo prije koji dan.Nije on imao neke ljubavi prema klubu osim što im je nabio dug od 700 miliona funti.E tako i vaš Tan. Jebote dižete ga u božanstva a prvom prilikom će vas . . . . . . . .Hoću da kažem, da bez obzira što je kod vas bajno, ne bi bio na vašem mjestu.Kad bi birao, uzeo bi Husića i ove "probleme" koje još imamo.Ako još nisi skontao, tvoj problem. Zato nas ne smaraj . . .ultrahell24 je napisao/la:Pasa onda forum javni nije za tebe pisem o vasem klubu i desavanjima u nasem fudbalu,ligi itd smiri malo dozivljajefukara1919 je napisao/la:@ultrahel : sto smaras toliko ? Super eto vi imate odblokirane racune i vi ste klub na zdravim nogama i sta sad ? sta nam moras u svakom postu to govorit ??? Boli nas briga za vama i vasim racunima i isto tako vas za nasim. Sad dovidjenja.
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 01 jun 2014, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sad da nas nabije nogom hvala mu na svemu jer mi vise dugova nemamo,koga bi ti birao stvarno nije moja briga;a da si malo upuceen znao bi da milijarder nije paonsa marsa vec da je dosao preko naseg velikog navijaca koji radi vani i koji je u nasoj upravi nesto slicno kao Azmir
Sve je to izvjestačeno i nema tu ljubavi. Kakav Tan i njegova ljubav prema Sarajevu.Da li zaista vjeruješ u to. Sutra ćeš ti imati dugove i gore nego što si imao.Ajd bolje da ne pišemultrahell24 je napisao/la:Sad da nas nabije nogom hvala mu na svemu jer mi vise dugova nemamo,koga bi ti birao stvarno nije moja briga
-
- Kontakt:
Hoćel vam sad "vaš" Tan promijeniti boje kluba, ime, grb, otpuštat golmana jer ne daju golove itd ???ultrahell24 je napisao/la:Sad da nas nabije nogom hvala mu na svemu jer mi vise dugova nemamo,koga bi ti birao stvarno nije moja briga;a da si malo upuceen znao bi da milijarder nije paonsa marsa vec da je dosao preko naseg velikog navijaca koji radi vani i koji je u nasoj upravi nesto slicno kao Azmir
Čovječe naporan si više, DOSADAN da se ljepše izrazim !
halo pitaru sjasi vise s ove teme ne zanimas nas ni ti ni tvoj sugavi klub
i vi jos gori sto s njim raspravljate 

Sloboda Tuzla
- nesvrstani
- Kontakt:
e da ste vidjeli uragan kroz grad sa stupina kad smo krenuli iz blokova prema tusnju 

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Pišeš ko kakva sponzoruša, koja po cijeli dan priča svojim drugaricama kako njen faker ima ovo ili ono, a nas zaboliultrahell24 je napisao/la:Sad da nas nabije nogom hvala mu na svemu jer mi vise dugova nemamo,koga bi ti birao stvarno nije moja briga;a da si malo upuceen znao bi da milijarder nije paonsa marsa vec da je dosao preko naseg velikog navijaca koji radi vani i koji je u nasoj upravi nesto slicno kao Azmir

Pazite da vam ne promijeni boju dresa, zavisi kako bude raspolozen i koja boja mu u tom trenutku bude IN.ultrahell24 je napisao/la:Sad da nas nabije nogom hvala mu na svemu jer mi vise dugova nemamo,koga bi ti birao stvarno nije moja briga;a da si malo upuceen znao bi da milijarder nije paonsa marsa vec da je dosao preko naseg velikog navijaca koji radi vani i koji je u nasoj upravi nesto slicno kao Azmir

P.S. Kad bude mijenjao boje, zamolite ga da ne bude plava, bilo bi previse i od njega.
🔴⚫️
Bio sam na tekmi protiv Igmana i zaista je atmosfera fenomenalna.
Sto se tice PL,ocekujem da najozbiljnija cetvorka bude Sarajevo,Zrinjski,Siroki i Zeljo.
Oni na koje prva cetvorka moze racunati da bi im mogli pokvariti planove su Olimpik,Velez i Sloboda.
Ne znam kakav ce igracki kadar imati Sloboda u PL(siguran sam da ce biti mnogo mnogo jaci) ali znam da ce bez obzira na kvalitet svaka gostujuca ekipa morati da napisa krvi i znoja da dodje do bodova na Tusnju.
Tuzla,Azmir,Ciro,pune tribine i cijela ova jedna prelijepa prica ce biti pakao za svaku gostujucu ekipu.
Bolje da ne govorim o ekipama koje su na neki nacin rivali Slobode (Sarajevo,Zeljo),il recimo Zrinjski koji se zamjerio navijacima Slobode.Pa to ce biti opsti pakao.Jos kad se uzme u obzir 2 godine lutanja po selima i koliko se pozelila premijer liga..
Tusanj je u svom sivilu i nemoci Slobode posljednjih godina vazio kao mjesto gdje svi dolaze nerado ali nakon svega ovoga sto se desilo i sto tek slijedi,Sloboda&Tuzla&tuzlanski kanton ce biti kao na steroidima.
Azmir je covjek kojeg izrazito cijenim i prema kojem imam ogromno postovanje jer je dosao sa idejom,a nista nije jace od ideje cije vrijeme tek dolazi...
Sto se tice PL,ocekujem da najozbiljnija cetvorka bude Sarajevo,Zrinjski,Siroki i Zeljo.
Oni na koje prva cetvorka moze racunati da bi im mogli pokvariti planove su Olimpik,Velez i Sloboda.
Ne znam kakav ce igracki kadar imati Sloboda u PL(siguran sam da ce biti mnogo mnogo jaci) ali znam da ce bez obzira na kvalitet svaka gostujuca ekipa morati da napisa krvi i znoja da dodje do bodova na Tusnju.
Tuzla,Azmir,Ciro,pune tribine i cijela ova jedna prelijepa prica ce biti pakao za svaku gostujucu ekipu.
Bolje da ne govorim o ekipama koje su na neki nacin rivali Slobode (Sarajevo,Zeljo),il recimo Zrinjski koji se zamjerio navijacima Slobode.Pa to ce biti opsti pakao.Jos kad se uzme u obzir 2 godine lutanja po selima i koliko se pozelila premijer liga..

Tusanj je u svom sivilu i nemoci Slobode posljednjih godina vazio kao mjesto gdje svi dolaze nerado ali nakon svega ovoga sto se desilo i sto tek slijedi,Sloboda&Tuzla&tuzlanski kanton ce biti kao na steroidima.

Azmir je covjek kojeg izrazito cijenim i prema kojem imam ogromno postovanje jer je dosao sa idejom,a nista nije jace od ideje cije vrijeme tek dolazi...
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
- Kontakt:
Tan je izjavio kako voli Bosnu i Hercegovinu,i kako mu se sviđa zemlja i kako je spreman uložiti novac i neki sportski(fudbalksi) kolektiv.Igrom slučaja taj kolektiv je Sarajevo.Dakle on ne voli FKS,kao što ne voli ni Cardiff,dovoljno vam govori činjenica da su cijelu sezonu kante za nabijanje u Premijer Ligi ,a on se nije udostojio da popravi situaciju ili osvježi igrački kadar.Dakle njemu ova ulaganja u fudbal dođu kao hobi,kao neka zajebaancija,kao što ja npr. igram Top Eleven na fb. tako i on upravlja klubovima.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
On je ulozio i previse u Kardif osvjezio ekipu al eto nisi uspjeli al vratio ih je u prvu ligu nakon sto godina,uostalom rekao je da ce jos jaci izac iz te situacije,i nemojte lupat za dresove jer od promjene boja i sl nema nista! Nije igra slucaja da je je nas odabrao jer Fedja Kusturica nas navijac i clan upravnig odbora je neka funkcija u azijskoj jakoj banci i on ga je doveo,najaca je prica on ne voli Sarajevo i sl i ostavicdugove kakv crne dugove bolje nista ne pisat nego lupat beze a cuj ovog kaze bolje da ne pisemintercontinental je napisao/la:Tan je izjavio kako voli Bosnu i Hercegovinu,i kako mu se sviđa zemlja i kako je spreman uložiti novac i neki sportski(fudbalksi) kolektiv.Igrom slučaja taj kolektiv je Sarajevo.Dakle on ne voli FKS,kao što ne voli ni Cardiff,dovoljno vam govori činjenica da su cijelu sezonu kante za nabijanje u Premijer Ligi ,a on se nije udostojio da popravi situaciju ili osvježi igrački kadar.Dakle njemu ova ulaganja u fudbal dođu kao hobi,kao neka zajebaancija,kao što ja npr. igram Top Eleven na fb. tako i on upravlja klubovima.

-
- Kontakt:
Koliko si ti dosadan sa dugovima znaš to ?ultrahell24 je napisao/la:On je ulozio i previse u Kardif osvjezio ekipu al eto nisi uspjeli al vratio ih je u prvu ligu nakon sto godina,uostalom rekao je da ce jos jaci izac iz te situacije,i nemojte lupat za dresove jer od promjene boja i sl nema nista! Nije igra slucaja da je je nas odabrao jer Fedja Kusturica nas navijac i clan upravnig odbora je neka funkcija u azijskoj jakoj banci i on ga je doveo,najaca je prica on ne voli Sarajevo i sl i ostavicdugove kakv crne dugove bolje nista ne pisat nego lupat beze a cuj ovog kaze bolje da ne pisemintercontinental je napisao/la:Tan je izjavio kako voli Bosnu i Hercegovinu,i kako mu se sviđa zemlja i kako je spreman uložiti novac i neki sportski(fudbalksi) kolektiv.Igrom slučaja taj kolektiv je Sarajevo.Dakle on ne voli FKS,kao što ne voli ni Cardiff,dovoljno vam govori činjenica da su cijelu sezonu kante za nabijanje u Premijer Ligi ,a on se nije udostojio da popravi situaciju ili osvježi igrački kadar.Dakle njemu ova ulaganja u fudbal dođu kao hobi,kao neka zajebaancija,kao što ja npr. igram Top Eleven na fb. tako i on upravlja klubovima.
Idi ohladi malo, razguli sa Slobodine teme, idi na svoje smeće od kluba

Jel otpustio golmana u Sarajevu ?

-
- Kontakt:
Kad nam mjenja boju dresa? Tan je otpustio golmana jer mu ime nije sa T i nije dao gol a vi i dalje vjerujte u novinarske nebuloze inace covjek 250 Milja donirao za poplave toliko o njemu
Može li mi neko objasniti koja je logika pisati o FK Sarajevo na temi FK Sloboda Tuzla, a da pritom ta dva tima barem ne igraju međusobni susret u skorije vrijeme (ili su ga igrali). Još veća misterija mi je zašto moderatori ne reaguju, obzirom da se radi o konstantnom offtopičarenju i kršenju pravila foruma.
Ovaj još uvijek priča o Sarajevu i Tanu ..
Al et čim dodje ovdje i priča kako je Sarajevo jače,prpa je neka
Vratite nam se anonimni i ledeni

Al et čim dodje ovdje i priča kako je Sarajevo jače,prpa je neka
Vratite nam se anonimni i ledeni

Nad tobom sunce najljepše sja
@ultrahell24
hajd ziv bio skini se vise sa njihove teme, azmir, pojacanja, PL njihov problem sta im ti moras otvarati oci, postoji teren i to ce biti ogledalo svega !!!
postoje stvari oko kojih oni pojma nemaju u nasem klubu, ove gluposti oko boje dresa, imena, skontat ce kao sto su i ostali navijaci drugih klubova jer nisu u toku sa tim
mi nemamo pojma sta se kod njih desava tako da nemoj komentarisati i smiri dozviljaj !!
hajd ziv bio skini se vise sa njihove teme, azmir, pojacanja, PL njihov problem sta im ti moras otvarati oci, postoji teren i to ce biti ogledalo svega !!!
postoje stvari oko kojih oni pojma nemaju u nasem klubu, ove gluposti oko boje dresa, imena, skontat ce kao sto su i ostali navijaci drugih klubova jer nisu u toku sa tim
mi nemamo pojma sta se kod njih desava tako da nemoj komentarisati i smiri dozviljaj !!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.