NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Ko je najviše puta izabran u defanzivne petorke?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
- Kontakt:
Onako iz glave, Pippen i Garnett su mi prvi pickovi za to.Kawhi je napisao/la:Ko je najviše puta izabran u defanzivne petorke?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Gary Payton-RukavicaKawhi je napisao/la:Ko je najviše puta izabran u defanzivne petorke?
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
TimiKawhi je napisao/la:Ko je najviše puta izabran u defanzivne petorke?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:TimiKawhi je napisao/la:Ko je najviše puta izabran u defanzivne petorke?

- BernardBarnjak
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:TimiKawhi je napisao/la:Ko je najviše puta izabran u defanzivne petorke?
Definitivno...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A nikada DPOY,sto je smijesno.Jedan od najboljih defanzivaca ikada u ligi i najbolji bloker svih vremena u PO-u...BernardBarnjak je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:TimiKawhi je napisao/la:Ko je najviše puta izabran u defanzivne petorke?
Definitivno...
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=la4f9up" onclick="window.open(this.href);return false;
Moja ideja za Pacerse.Očigledno je da Hibbert nikad neće biti legitiman drugi igrač ekipe.George je igrač oko kojeg se može napraviti šampionska ekipa,ali ne s Hibbertom.
Lawson,Lance i George bi dali dovoljno poena izvana još bi im ostao Hill da radi ono što zna,odnosno vodi ekipu dok starteri odmaraju.U reketu ostaje West koji može dati još 2-3 solidne godine i Mahinmi valjda,al u suštini vrijeme je da krenu u korak s košarkom i počnu niže petorke forsirat.
Moja ideja za Pacerse.Očigledno je da Hibbert nikad neće biti legitiman drugi igrač ekipe.George je igrač oko kojeg se može napraviti šampionska ekipa,ali ne s Hibbertom.
Lawson,Lance i George bi dali dovoljno poena izvana još bi im ostao Hill da radi ono što zna,odnosno vodi ekipu dok starteri odmaraju.U reketu ostaje West koji može dati još 2-3 solidne godine i Mahinmi valjda,al u suštini vrijeme je da krenu u korak s košarkom i počnu niže petorke forsirat.
Kawhi je napisao/la:http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=la4f9up
sa mahinmijem na centru?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Glup trejd.Kawhi je napisao/la:http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=la4f9up
Nisam ni usao da pogledam jer postove ovog kavaja ne vrijedi citati ali vidim da je decko toliko naivan da misli da bi neko uzeo HibbertaDonnie Darko je napisao/la:Glup trejd.Kawhi je napisao/la:http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=la4f9up

Koliko god se ostali trudili, ne mogu nadmašiti swagere iz OKC-a, naravno modni mačak dominira
:

LUHG!
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da normalno ljudsko biće može i pomisliti da ovo što Westbrook nosi dobro izgleda. 

Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 01 jun 2014, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Lebron's playoff record in Cleveland: 42-29, 8 playoff series wins, 1 Finals, 0 rings
KD's playoff record in OKC: 39-34, 8 playoff series wins, 1 Finals, 0 rings
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Znaci Lebron ima bolji omjer iako je imao slabije suigrace. Nice.miki_92 je napisao/la:![]()
Lebron's playoff record in Cleveland: 42-29, 8 playoff series wins, 1 Finals, 0 rings

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
IlCapitano je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da normalno ljudsko biće može i pomisliti da ovo što Westbrook dobro izgleda.
zamisli duncana ovako obučenog
i igrao u daleko tezoj konferenciji dodao bihGreivis je napisao/la:Znaci Lebron ima bolji omjer iako je imao slabije suigrace. Nice.miki_92 je napisao/la:![]()

hit you with so many rights you gonna beg for a left
- BernardBarnjak
- Kontakt:
IlCapitano je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da normalno ljudsko biće može i pomisliti da ovo što Westbrook nosi dobro izgleda.
Joj stvarno... užas!
Zašto Thabeet sada ne telefonira?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.