Al fakat gledam ove nesto starije slike, ove sive pantolone ne skida.
Moderator/ica: insider

Frajer mi je idol svih idola, a do prije par dana nisam ni znao za njega. Koji car jbtmiki_92 je napisao/la:![]()
Ma moze mu sePuma je napisao/la:
Al fakat gledam ove nesto starije slike, ove sive pantolone ne skida.
nije tacno, evo npr. ti ne biElegant je napisao/la:I ja bi se znao kurcit da imam milione, svako bi!
Nesto i pametno od tebeCautinho je napisao/la:Pa ne mora značiti,nije samo on pareša,ima ih pun qrac,i nitko nije moćan kao ovaj tip.
Nije sad da sam nešto zaluđen sa njim,ali jednostavno te pukne kao šakom po faci kad vidiš razliku između sebe i njega.
Gdje je on,gdje sam ja.
Izgleda da život zaista ima vrijednost,najprije novčanu.
Ides na poruke i izabers sa kime si pricao, gore na vrhu ces vidjeti pise "actions" i kada kliknes na lsti imas "delete conversation".Kandi GSK je napisao/la:Kako se moze obrisati razgovor na facebooku i dali to uopste moze, ustvari?
Pa vidiš kako se ove čkapi cijeli dan šeću pored tebe u tangicama i kako moš yebat kad god hoćeš i tamam hoće nešto da ti bude....BadrHari je napisao/la:Tjesim se da ce ovaj Blizerian gorit' u paklu, ali ne pomaze![]()
Da ce ga sustici karma zbog arogancije, da ce izgubiti sve pa da ce ga svi ostaviti ..
Ali opet nista ne pomaze
samo se tješi, ima da lik zakupi dzenet na neodredjeno.BadrHari je napisao/la:Tjesim se da ce ovaj Blizerian gorit' u paklu, ali ne pomaze![]()
Da ce ga sustici karma zbog arogancije, da ce izgubiti sve pa da ce ga svi ostaviti ..
Ali opet nista ne pomaze
Pa eto imao je dva infarkta, ako mu to nije bio dovoljan znak da se malo smiri onda ne znam sta ce.BadrHari je napisao/la:Tjesim se da ce ovaj Blizerian gorit' u paklu, ali ne pomaze![]()
Ali opet nista ne pomaze
A jel vi shvatate da on KUPUJE ljude, prijatelje, cure ....AsharaK je napisao/la:Pa vidiš kako se ove čkapi cijeli dan šeću pored tebe u tangicama i kako moš yebat kad god hoćeš i tamam hoće nešto da ti bude....BadrHari je napisao/la:Tjesim se da ce ovaj Blizerian gorit' u paklu, ali ne pomaze![]()
Ali opet nista ne pomaze
Pa jarane kupovo bih i ja da mogu, kao i većina ovde.Elegant je napisao/la:A jel vi shvatate da on KUPUJE ljude, prijatelje, cure ....AsharaK je napisao/la:Pa vidiš kako se ove čkapi cijeli dan šeću pored tebe u tangicama i kako moš yebat kad god hoćeš i tamam hoće nešto da ti bude....BadrHari je napisao/la:Tjesim se da ce ovaj Blizerian gorit' u paklu, ali ne pomaze![]()
Ali opet nista ne pomaze
Na stranu materijalne stvari, jahta, auta, stan kad on ljude kupuje, da nije lovataor qurac bi moj 10 riba bilo oko njega u isto vrijeme.
Spojio ugodno s korisnim, šta je čudno!?Elegant je napisao/la:A jel vi shvatate da on KUPUJE ljude, prijatelje, cure ....AsharaK je napisao/la:Pa vidiš kako se ove čkapi cijeli dan šeću pored tebe u tangicama i kako moš yebat kad god hoćeš i tamam hoće nešto da ti bude....BadrHari je napisao/la:Tjesim se da ce ovaj Blizerian gorit' u paklu, ali ne pomaze![]()
Ali opet nista ne pomaze
Na stranu materijalne stvari, jahta, auta, stan kad on ljude kupuje, da nije lovataor qurac bi moj 10 riba bilo oko njega u isto vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.