Kako god, moraš malo biti mangup da bi se probio ka vrhu. Znamo da ni Dinamo čitaj Mamić nije nevin po pitanju tog. Maribor ne pratim, tako da ne znam da li je u njih sve pošteno stvoreno ali oni su ipak Europa za nas, njima treba samo rad, pare i sve ostalo će već doći.ChWilla je napisao/la:partizan ima mnogo veću bazu i mnogo je veći jaz između zvezde i partizana i svih ostalih klubova. srbija ima 8-9 miliona ljudi, 98% navija za zvezdu i partizan i to ti je to, čista veličina.
a i oni i zvezda duguju basnoslovne iznose koji se samo povećavaju, oni nikako ne mogu biti uzor odgovornog poslovanja. također tu je dosta krupnog kriminala, tako krupnog kakvog u nas i nema. situacija je nebo i zemlja, partizan ne može i ne treba nama biti uzor.
Nemoj me pogrešno shvatiti, da sad trebamo ulaziti u kriminal da bi stvorili boljeg Želju, ali neka petlja u ovoj državi treba postojati da bi se postiglo nešto veliko.
Edit: A ovaj padobranac za kamp koji ima svjetske uvjete, da li ti znaš uopšte znaš o čemu pričaš?
Mi ovdje govorimo kako iz ničega stvoriti nešto, a ne kako iz miliona skrhati sve pa opet biti treći.