FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
jesam druže
Nikako ne uspijevam da pronađem to mjesto, tražio sam ga preko autorutera, jedina Mionica koju on nudi je ona u Srbiji, kod Beograda...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Hvala, mogli su generalku napraviti i u čekrčićima, idioti...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
vala baš 
Pa stvarno, kakv li je teren u tom selu, samo treba da nam se još neko povrijedi i onda hebiga, ode sve u qurac, bem ti mozgova...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Mislim da nije loš teren tu igra NK Omladinac Mionica ima slika na netu.VB 1987 je napisao/la:Pa stvarno, kakv li je teren u tom selu, samo treba da nam se još neko povrijedi i onda hebiga, ode sve u qurac, bem ti mozgova...
Teren u Mionici je odlican, ne brinite zbog toga.
Ajd da se nadamo, uglavnom idem tamo u subotu, valjda će me odvesti navigacija... Nadam se...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
bitno je da je neutralan teren jeste da je vrlo blizu gradaćca da se igra na Zvjezdinom teško bi ih uzeli polomiše noge isto ko ovi travničani ili trebinjci i da nam ne sudi onaj vaš Novo Panić hahahahabojdo je napisao/la:Teren u Mionici je odlican, ne brinite zbog toga.
-
borac_sampion
- Kontakt:
Ima preko 100
Nemoj tako, Novo Panic je nas najbolji sudija. Haha 
Mislim da ti nece biti problem naci Mionicu, posle Modrice pitaj za put nekoga, blizu je to!
Mislim da ti nece biti problem naci Mionicu, posle Modrice pitaj za put nekoga, blizu je to!
Ma imam ja svoju drugaricu "nuvi garmin 266W" vodi me i na mjesec ako treba...bojdo je napisao/la:Nemoj tako, Novo Panic je nas najbolji sudija. Haha
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Na koju je to stranu od Modrice,prema Samcu ili prema Odzaku ili prema Gradaccu?
A sto se tice te navigacije,slabo je to kod nas jos uvijek...cak su i Sarajevo i Banjaluka katastrofalno obradjeni e-mapama,a da ne govorim za ostale...U Sarajevu sam bio juce i mogu potvrditi da je katastrofa sto se toga tice...kaze mi jedan drugar da je u BiH jedino Tuzla odradjena kako treba....Ma imam ja svoju drugaricu "nuvi garmin 266W" vodi me i na mjesec ako treba...
Pa i ja sam bio juče u Sarajevu, hahahaha, kakva slučajnost, a sve zavisi koje mape koristiš, na njoj, recimo gradovi iz BiH, Srbije, Hrvatske i Makedonije su pokriveni sa nekih 80 posto ulica, ali moraš da koristiš mape Alpe -Adria rute, ali moraš da isključiš Euro City Navigator, jer se onda mape preklapaju i navigacija poludi načisto...Schlager je napisao/la:Na koju je to stranu od Modrice,prema Samcu ili prema Odzaku ili prema Gradaccu?
A sto se tice te navigacije,slabo je to kod nas jos uvijek...cak su i Sarajevo i Banjaluka katastrofalno obradjeni e-mapama,a da ne govorim za ostale...U Sarajevu sam bio juce i mogu potvrditi da je katastrofa sto se toga tice...kaze mi jedan drugar da je u BiH jedino Tuzla odradjena kako treba....Ma imam ja svoju drugaricu "nuvi garmin 266W" vodi me i na mjesec ako treba...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Vidim da se na drugim temama raspravlja o regionalnoj ligi. Ja licno mislim da to jako tesko moze zaziviti,ali svakim danom se sve vise prica o toj ligi.
Zanima me vase misljenje o toj ligi i da li biste voljeli da nas Borac igra u njoj?
Ja licno sam za tu ligu ali samo ako ce Borac igrati u njoj,u suprotnom sam protiv
Zanima me vase misljenje o toj ligi i da li biste voljeli da nas Borac igra u njoj?
Ja licno sam za tu ligu ali samo ako ce Borac igrati u njoj,u suprotnom sam protiv
To bi sasvim sigurno unaprijedilo fudbal na ovim prostorima,ali mislim da je to za sada neostvarivo,prije svega zbog navijacaSchlager je napisao/la:Vidim da se na drugim temama raspravlja o regionalnoj ligi. Ja licno mislim da to jako tesko moze zaziviti,ali svakim danom se sve vise prica o toj ligi.
A kada bi se formirala liga iz BiH bih ubacio u ligu Sarajevo,Velez i Borac
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
Ta će dojućerasni drugligasi u balkanskoj ligi(citaj Borac i Velez)ne ispunjavate uvjete cak ni za tu ligu,dzaba nasljedstvo sto ovaj nas susjedski podvelezscki klub ima i vas kup marsala od prije 20 godina,znaci Sarajevo,Zrinjski i Siroki te Zeljo ,najuspjesniji klubovi u BiH povjesti od kad se igra zajednicka liga!
Ovi sto malo bljesnu pa padnu mislim da bi samo unakazili izgled balkanske lige.
pozz
radite i trudite se!
Ovi sto malo bljesnu pa padnu mislim da bi samo unakazili izgled balkanske lige.
pozz
radite i trudite se!
HSK Zrinjski Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.