FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ahmad_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ahmad_tz » 01 jun 2014, 19:32

nesvrstani je napisao/la:e da ste vidjeli uragan kroz grad sa stupina kad smo krenuli iz blokova prema tusnju :tokralju:
stani crveno :lol: :lol:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 jun 2014, 19:53

ultrahell24 je napisao/la:Sad treba dugove vratiti,odblokirati racune i tek o da kad klub bude u stanju da igraci potpisu na 3 godine kao kod nas onda ste na konju! Jer ipak nije toliko mocan da iz svog dzepa vrati sve dugove,nas je uprava iscupala statutom i nekom ludom srecom da u ovoj propaloj zemlji dodje lik i sve dugove vrati!
Nadam se da se pričanje oko gluposti neće nastavit, da je tome ovdje kraj, jer stvarno ne znaš ništa o Slobodi i Azmiru i koliko je čovjek jak i utjecajan. On ima pare da vrati dugove sutra odmah, al čovjek hoće da Sloboda stane na noge, dovodi sponzore, medije, i već je vraćeno pola duga, uz ono što je otpisano. Sloboda će se postepeno vraćati i dizati kao nikad prije. To bi bilo to, vidimo se napokon sljedeće sezone, nismo dugo ;)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 01 jun 2014, 20:15

Ako Bog da, da imamo gradski derbi za par godina. :cool:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 01 jun 2014, 20:18

Ne mogu da vjerujem da se i dalje raspravljate sa ovim likom @UltraHell :roll: Popusti prijatelju popusti malo svega ti.Sad će on opet doći da priča kako je išao na sva gostovanja, kako Tan ima pare, kako su oni stabilni i slično :D Mada iskren da budem poželio sam Sarajlija na temi sa onim njihovim šta mi trebamo da radimo i kako to da radimo :D
Zadnja izmjena: haver, dana/u 01 jun 2014, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 01 jun 2014, 20:22

@haver - Ne možeš care o tome ovdje pričat, ni inicijale spominjat. Svakakav svijet prati ovaj forum. Svaka grupa ima problema, samo treba to čuvat za sebe. A ne da se neko naslađuje, ili nedaj Bože sazna šta, što bi moglo ugrozit rad iste.

Mene boli taki nisam na tribini uopšte, prijateljski ti kažem. :kafa:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 01 jun 2014, 20:25

Vrati 3 strane unazad i vidjet ćeš kako se kriju neke stvari :lol: :lol: Vidiš da se opušteno priča o tome ( na žalost) i samo sam se uključio ;)

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 01 jun 2014, 20:30

haver je napisao/la:Vrati 3 strane unazad i vidjet ćeš kako se kriju neke stvari :lol: :lol: Vidiš da se opušteno priča o tome ( na žalost) i samo sam se uključio ;)
Vidio sam, ja to tebi onako kažem usput, ništa protiv tebe. Lično sam 2 puta najebo zbog foruma. :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jun 2014, 20:39

Vec su poceli smarati..pogotov onaj ultrahell lik je smor u pm.. SAMO ZANEMARITE PACIJENTE I TO JE TO !!

Idemo lagano pripremat ekipu za premier ligu,ja zadovoljan sredinom tabele,mada treba vjerovat Azmiru da cemo vodit bitku u vrhu PL..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 01 jun 2014, 20:48

NEMOJTE OVDJE PISATI NISTA VEZANO ZA DESAVANJA NA TRIBINI !
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 01 jun 2014, 20:48

Ja mislio samo lukavčani dosadni :mrgreen: :mrgreen:

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 01 jun 2014, 20:58

ahmad_tz je napisao/la:
nesvrstani je napisao/la:e da ste vidjeli uragan kroz grad sa stupina kad smo krenuli iz blokova prema tusnju :tokralju:
stani crveno :lol: :lol:

zestok tempo bio :rol: i skver smo ispostovali po propisima :mrgreen:
kamara ljudi snimali usput onako dok smo prolazili ne znam jel ima gdje snimak
Zadnja izmjena: nesvrstani, dana/u 01 jun 2014, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 01 jun 2014, 21:04

Za početak dosta sredina tabele. Znate kad je tek došao Husić i sastavio ekipu da je većina kontala evo ga odmah se vraćamo pa smo ipak bili donekle razočarani. Azmir je postavio cilj za sl sezonu, a to je da ćemo igrati bitnu ulogu u vrhu PL. Evo gledam na tabeli to je bilo 5 klubova, dakle i peto mjesto je značajno, da ne bi neko u pogrešnom kontekstu shvatio predsjednika.
Ja jedva čekam da Husić (igrač) dobije nogu, kao i još par momaka i da ih zamijene adekvatna pojačanja koja će opravdati taj naziv.
Nama su uz Hadžića, dva pojačanja se izuzetno pokazala a to su Redžepi sa 9 golova i Krpić sa 10 golova, ne bih ni ostale da podcjenjujem ali ova dva su se iskazala prvenstveno golovima.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 jun 2014, 21:06

ispravite me ako griješim, ali više pobjednik/finalista kupa ne idu u evropu? nego idu četiri kluba krzo ligu, umjesto tri kako je bilo nekad, te plus pobjednik/finalista kupa :D

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 01 jun 2014, 21:14

Chinaglia je napisao/la:ispravite me ako griješim, ali više pobjednik/finalista kupa ne idu u evropu? nego idu četiri kluba krzo ligu, umjesto tri kako je bilo nekad, te plus pobjednik/finalista kupa :D
Ja mislim da finalista kupa ide samo u slucaju ako je pobjednik kupa kroz ligu osiguro evropu

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 jun 2014, 21:17

klasik je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ispravite me ako griješim, ali više pobjednik/finalista kupa ne idu u evropu? nego idu četiri kluba krzo ligu, umjesto tri kako je bilo nekad, te plus pobjednik/finalista kupa :D
Ja mislim da finalista kupa ide samo u slucaju ako je pobjednik kupa kroz ligu osiguro evropu
tako je bilo, zato sam napisao pobjednik/finalista :D zanima me da l' se promjenilo ovo, ili ne :D znam da će u Srbiji biti tako, nema više u evropu kroz kup :D to mi je natuknulo jer Čelik neće u evropu, a igrao je finale kupa protiv Sarajeva, koje je evropu izborilo kroz ligu .. a sad se sjetih da neće dobit' licencu (dugovanja, šta li)

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 01 jun 2014, 21:22

Sad nam samo jos fale dresovi na strafte i novi stari grb i da krenemo polako prema vrhu :D
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 jun 2014, 21:33

Mislim da prvak kupa ide ukoliko nije izborio europu u ligi,a ako jest onda ide još jedan iz lige u europu,a ne finalista kupa.
Dakle Čelik da je osvojio išao bi on u europu a ne željo.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 01 jun 2014, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 01 jun 2014, 21:33

Chinaglia je napisao/la:
klasik je napisao/la:
tako je bilo, zato sam napisao pobjednik/finalista :D zanima me da l' se promjenilo ovo, ili ne :D znam da će u Srbiji biti tako, nema više u evropu kroz kup :D to mi je natuknulo jer Čelik neće u evropu, a igrao je finale kupa protiv Sarajeva, koje je evropu izborilo kroz ligu .. a sad se sjetih da neće dobit' licencu (dugovanja, šta li)
Od sljedeće sezone samo pobjednik kupa može u Europu. Ako je istu već osigurao preko lige, u Europu ide sljedeći u ligi, ne poraženi finalist kupa.

Znači, morate osvojit kup. :kafa:
Hayley <3

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 jun 2014, 21:34

zlajci je napisao/la:
Neki dan Vandr. Skupština U G Prijatelji sa osvrtom na Skupštinu FK Sloboda.HMMMMMMMMM _?!vidjet ćemo neće oni moći sakrit stvarne namjere.
A sada te molim da razjasniš na koga se ovo boldirano odnosilo. Ako imputiraš "prijateljima" ovo boldirano onda s tobom nešto nije u redu. Jedini koji su Azmiru dali podršku od početka cijele priče su UG Prijatelji FK Sloboda.
Zlajči, odgovor na ovo boldirano koji ti tražiš dao si već i sam. Evo bujrum pa čitaj, obrati pažnju na boldirani pasus.
zlajci je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Znate da @zlajci donosi provjerene info ;)

Ovaj članak u ovom trenutku je notorna glupost.
Napisao sam i objasnio cijelu situaciju (onako kako ja to znam :mrgreen: ), a onda sam greškom zatvorio browser.

Opisat ću sve lijepo čim nađem vremena, al znajte da je članak glupost. Odoh sad u kibic. :angel:
I da, jedina istina u članku je da u ovom trenutku je sastav skupštine grozan. Čast pojedincima, ali generalno je grozan. Upravo to i jeste sljedeči fokus, rekonstrukcija skupštine. Već u ponedeljak će istinski prijatelji Slobode početi aktivnosti po tom pitanju.

A sad fakat odoh u kibic :angel:
Ja volim FK Tuzla City

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 jun 2014, 21:36

badblueboylivno je napisao/la: Znači, morate osvojit kup. :kafa:
Dobro,možemo i ligu :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.