FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

ASD
Kontakt:

Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la ASD » 01 jun 2014, 20:51

qqlele je napisao/la:Pošto vidim da se po fb pljuje gračanica i bratstvo samo da vam kazem da vam to nije ni malo fer i korektno, ljudi su vam dali 6 bodova, pustili utakmicu da pobjedite sta hocete vise,vama dodje podgrmec vi gubite 0-1 , dodje branitelj vi 0-0, znaci sami ste sebi krivi..meni je jako zao buducnosti ali bolje jednu sezonu u nizi rang da se stvari srede pa kad se vratite mozda napadnete i PL,, vidite kako je sa Slobodom bilo.
Jel moze link na fb?

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 01 jun 2014, 21:26

Sami ste sebi krivi, samo vi dajte bodove Slobodi, iskreno drago mi je da ste ispali, kad se samo sjetim otimacine prosle sezone kad ste nas dobili u Banovicima u zadnjih 10 minuta uz sudijsku pomoc, ili ono lizanje g***ice tuzlacima kad ste nas dobili 1-0 ove sezone kad cijeli stadion pjeva Slobodi, tu ste mi se zgadili kao klub i ispali kao neka filijala tuzlaka, neozbiljan ste klub.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 jun 2014, 21:31

čuj ovog :lol:

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 01 jun 2014, 22:02

mozel men neko objasnit kako ste vi ispali sa pozitivnom gol razlikom, a nisu podgrmec ili igman

http://sportsport.ba/tabela/1.-liga-FBiH/653" onclick="window.open(this.href);return false;
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 01 jun 2014, 22:06

mirzard je napisao/la:mozel men neko objasnit kako ste vi ispali sa pozitivnom gol razlikom, a nisu podgrmec ili igman

http://sportsport.ba/tabela/1.-liga-FBiH/653" onclick="window.open(this.href);return false;

slabo poslovanje sa direktnim konkurentima,pa tako u medjusobnoj tabeli imali manjak bodova.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 01 jun 2014, 22:13

samo_lijevo je napisao/la:
mirzard je napisao/la:mozel men neko objasnit kako ste vi ispali sa pozitivnom gol razlikom, a nisu podgrmec ili igman

slabo poslovanje sa direktnim konkurentima,pa tako u medjusobnoj tabeli imali manjak bodova.
zar se negleda onda medjusobni omjer ekipa?
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 jun 2014, 22:16

LloriS je napisao/la:Sami ste sebi krivi, samo vi dajte bodove Slobodi, iskreno drago mi je da ste ispali, kad se samo sjetim otimacine prosle sezone kad ste nas dobili u Banovicima u zadnjih 10 minuta uz sudijsku pomoc, ili ono lizanje g***ice tuzlacima kad ste nas dobili 1-0 ove sezone kad cijeli stadion pjeva Slobodi, tu ste mi se zgadili kao klub i ispali kao neka filijala tuzlaka, neozbiljan ste klub.
Sacekacete vi Banovicane u ovoj ligi, budite sigurni.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 01 jun 2014, 22:27

zao mi vas je komsije , ali vjerujte , iz ovog cete izaci jaci nego ikada ... morate se svi dici , ljumani aktivirajte se malo vise , vas klub vas treba .... veliki ste klub za mnoge ove tipa radnickog i sl ... morate se dici iz pepela !!!

imate puno podrsku TUZLE ... danam se da ce vam sloboda pomoci koliko god moze , barem sa igrackim kadrom ...posudbe i slicno ... NAVIJAM ZA VAS i cekamo vas u PL !!!

Korektorsedmica
Kontakt:

Post Postao/la Korektorsedmica » 01 jun 2014, 22:32

Toliko vas žale da su vas izbacili iz lige. Koji cinizam.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 01 jun 2014, 22:34

mirzard je napisao/la:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=220" onclick="window.open(this.href);return false;

imas tabelu
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 01 jun 2014, 22:42

Korektorsedmica je napisao/la:Toliko vas žale da su vas izbacili iz lige. Koji cinizam.
Ma neće to oni sebi da priznaju, al' pi.z.de su ovi Tuzlaci, lafo komšije izvinite a središe im ispadanje.
Džabe komšiluk, opet su im draži Ćirini tuđmanovci iz Hercegovine.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 01 jun 2014, 23:19

mirzard je napisao/la:

U mini tabeli sa tim ekipama imaju najmanje bodova

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 jun 2014, 11:57

Komsije mislim da ostajete u ligi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 jun 2014, 12:13

Probisvjet je napisao/la:Komsije mislim da ostajete u ligi.
ostaju...nek se dozovu i opamete i da vise nikad ne dozvole da drugi odlucuju o njima..sretno im od srca
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

GOKU
Kontakt:

Post Postao/la GOKU » 02 jun 2014, 15:41

meni nije jasno kako se gleda ovo za ispadanje ako se gleda ovo mecusobni omjer od ovoih ekkipac sto imaju isto bodava onda podgrmec ispada jer Budućnost Banovići 7:0 a izgubili 1:0

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 02 jun 2014, 17:08

GOKU je napisao/la:meni nije jasno kako se gleda ovo za ispadanje ako se gleda ovo mecusobni omjer od ovoih ekkipac sto imaju isto bodava onda podgrmec ispada jer Budućnost Banovići 7:0 a izgubili 1:0
Četiri su ekipe sa istim brojem bodova, pa se gleda njihova mini tablica.

1. Branitelj 10
2. Igman 9
3. Podgrmeč 9
4. Budućnost 7
Hayley <3

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 02 jun 2014, 21:55

Kakav dramaticni zavrsetak covjece, namlatise Bratstva, Jedinstva(zvuci k'o da su prebili komunisticku partiju :lol: ) i Rudara, i ispadose za metar i zilet.
Steta!
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

TzBulevar87
Kontakt:

Re: Odg: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 jun 2014, 23:02

Mokroguz je napisao/la:Kakav dramaticni zavrsetak covjece, namlatise Bratstva, Jedinstva(zvuci k'o da su prebili komunisticku partiju :lol: ) i Rudara, i ispadose za metar i zilet.
Steta!
Buducnost po svemu sudeci ostaje u ligi :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 03 jun 2014, 10:28

RUDARSKA2 je napisao/la:zao mi vas je komsije , ali vjerujte , iz ovog cete izaci jaci nego ikada ... morate se svi dici , ljumani aktivirajte se malo vise , vas klub vas treba .... veliki ste klub za mnoge ove tipa radnickog i sl ... morate se dici iz pepela !!!

imate puno podrsku TUZLE ... danam se da ce vam sloboda pomoci koliko god moze , barem sa igrackim kadrom ...posudbe i slicno ... NAVIJAM ZA VAS i cekamo vas u PL !!!
pa naravno da imaju podrsku Tuzle, oni vama bodove za Premijer ligu, a od sebe bodove za drugu ligu.. :clap:
Volim te Bosno!!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 jun 2014, 14:34

xavi26 je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:zao mi vas je komsije , ali vjerujte , iz ovog cete izaci jaci nego ikada ... morate se svi dici , ljumani aktivirajte se malo vise , vas klub vas treba .... veliki ste klub za mnoge ove tipa radnickog i sl ... morate se dici iz pepela !!!

pa naravno da imaju podrsku Tuzle, oni vama bodove za Premijer ligu, a od sebe bodove za drugu ligu.. :clap:
mnogo s.e.r.es strucnjak..da im nije bilo Slobode igrali bi oni tu drugu ligu jos prosle godine
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.