FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

LloriS
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la LloriS » 01 jun 2014, 21:39

Cestitke i da se vise ne vratite u ovu sabaniju
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 01 jun 2014, 22:04

Čestitke svima nama ,jer smo svi na neki način doprinijeli ulasku naše svetinje u P.L.

Još uvijek sam pod dojmom jučerašnjeg dana i onog osjećaja ,kojeg smo svi toooliko priželjkivali.
Danas kad sam pogledao izjavu našeg predsjednika,i vidio kooliko je čovjek jednostavan,izgubljen,ponosan i šta već,opet sam od neke sreće zaplakao.Onako malo čitam neke ovdje postove tipa nekog prepucavanja ,i onda mi naumpadnu ove poplave, pa se pitam da li je nekima ovdje mjesto.Meni lično svaki klub u Premijer ligi treba da bude jak,svakako- i igrački i finansijski,jer na taj način će biti liga tek zanimljivija,cjenjenija u svijetu ,
Jučeršnja atmosfera mi daje za pravo, da vjerujem da su mnoge lijepe poruke krenule iz Tuzle.Nadam se ulaskom Slobode da će se na stadione dolaziti više svijeta ,jer ono što mi i naš kanton možemo prirediti ,to još samo može repka.

P.S: Koristim samo još priliku da poručim našem predsjedniku ,kao i onima koji dovode igrače,da nama sada trebaju igrači koji posjeduju kvalitet,koji imaju dobre preporuke , i koji znaju brate igrati fudbal,jer većina nas prati Premijer ligu, i bit će teško,sa tri pojačanja što Ćiro izjavljuje, nešto postići,a svedoci smo koliki je limit ove ekipe,i da većina njih ne zna sastaviti dva pasa kako treba,a tek kretanje i postavljanje bez lopte

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 01 jun 2014, 22:26

Od trenutnog sastava mislim da možemo ostaviti ''golmanski'' sastav.Hadžija besprijekoran na golu,Fejzić odlična zamjena,a Hodžić po potrebi da uskoči na klupu ,za nedaj Bože.
Što se tiče odbrane bekovi su nam solidni.Migi je jedan od najspremnijih bekova u BiH,sa druga strane Efendić ,uz još malo rada može biti kao Mehanović.Dakle tu nam ne treba pojačannja.Što se tiče odbrane,tu već pomalo škripi.Potreban nam je pouzdan branič,iskusan, pored njega nekako mi više stoji Salihović nego Moranjkić,ali to će šef da odluči.Sredina terena:Omić kapitenski igra,bori se za svaku loptu na terenu.Jahić škripi tu na sredini terena.Ni u Prvoj federalnoj se nije pokazao kao neko extra pojačanje,dakle na njegovoj poziciji potreban nam je neko ko ima vrlo dobru tehniku,i koji će pokretati napade.Ako nastavimo sa ovakvom postavom(što će vjerovatno biti slučaj) ,na krilima očekujem Mehidića,a što se tiče tog desnog krila nekako priželjkujem neko talentovano pojačanje(tipa Travančić) ali ni Brzi se nije loše pokazao na toj poziciji,Čak štaviše odličan je bio ali treba mu konkurencija kako bi što ozbiljnije shvatio to.Što se tiče razigravača tu sumnje nema,ostanak Redžepija bilo bi veliko pojačanje za nas.Špic Suljo Killer -samo to mogu napisati.Druga polusezona 10 golova,to je dovoljan pokazatelj njegovih mogućnosti.Klupa:Fejzić,Halilović,Mićo,Mujkić J,Jusufbašić(iako nije igrao nikako ove sezone,nadam se da će ostati u Slobodi,jer svojim igrama u Gošku i Veležu je pokazao o kakvom se igraču radi,i nadam se da će u njemu proraditi neki inat ,pa da počne zabijati),Jahić,....
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 jun 2014, 22:29

rano je jos uvijek govoriti o igracima, dok se ne iskazu ambicije uprave...Ciro ko Ciro je jasno rekao sta mu treba, prije svega playmaker, pravi golgeter , lijevi bek , jak stoper i jedan vezni..a onda dalje dopunjavati po potrebi..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 01 jun 2014, 22:31

ne brinem se ja za pojacanja, cim se dogovori ostanak cire covjek ce sloziti sebi ekipu, druga stvar sad je puno vise igraca slobodno nego na polusezoni, ima ciro poznanstva a i premijer liga zdrava sredina vrhunska atmosfera u klubu i gradu sve to ide u nasu korist kad kvalitetni igraci vagaju ponude... valjda bude i neki kapitalac iz hrvatske ipak je tamo ciro tata
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 01 jun 2014, 22:35

ultrasstyle_tz je napisao/la:rano je jos uvijek govoriti o igracima, dok se ne iskazu ambicije uprave...Ciro ko Ciro je jasno rekao sta mu treba, prije svega playmaker, pravi golgeter , lijevi bek , jak stoper i jedan vezni..a onda dalje dopunjavati po potrebi..
Mislim da je Azmir poprilično bio jasan u svojim izjavama , ''Sloboda će igrati bitnu ulogu u PL .Trenutna ova sadašnja ekipa Slobode je bolja od pola PL (dokazali protiv Velike Obarske u pripremnoj utakmici),tu su još i Travnik,Čelik(uz dužno poštovanje Robijaša),Radnik Bijeljina,Borac(koji se raspada),Vitez,itd,itd...A Ćiro ukoliko se izjasnio da mu trebaju takvi igrači kakve si ti nabrojo,to mora značiti samo jedno BORBA ZA VRH

batva035
Kontakt:

Post Postao/la batva035 » 01 jun 2014, 22:36

[youtube][/youtube]

Evo jedan klip bakljade sa tribine, u HD :lol: :lol: :lol: :lol:
Srcem do pobjede Fukare Batva

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 jun 2014, 22:41

vjeruj mi velika je razlika izmedju ove lige i PL...sto se tice Slobode, nama sad trebaju PRAVA, PROVJERENA pojacanja i igraci...Salihovic, Efendic, Mehanovic, Mehidic, Mujkic, Huseinbasic, Krpic su izrasli u solidne timske igrace, koji imaju dosta prostora da napreduju ali u PL mogu igrati samo dopunske uloge..onda tu su jos Hadzija, Redzepi, Omic pa i Moranjkic koji imaju neko iskustvo, ali ni oni nisu igraci koji ce voditi glavnu rijec u PL...

zajednicko za sve njih je da im treba 5 provjerenih, prekaljenih i najvaznije iskusnih igraca da budu lideri na terenu i da ih vode..2 dobra igraca na sredini terena i jedan golgeter ce i od Brzog, Mehidica, Mujke, Redzepija, Krpe itd itd napravit puno bolje igrace nego sto oni realno jesu i da neko od njih eksplodira na racun tih pojacanja..naravno abd i uz Cirin doprinos..na svakom koraku se vidi njegov rad s njima

ovoj ekipi vali iskustva, malo cvrstine u odbrani, i par momaka koji znaju igrati lopte, pravi paker jedan..uz njih ce i ovi ostali biti bolji

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 01 jun 2014, 22:44

ultrasstyle_tz je napisao/la:vjeruj mi velika je razlika izmedju ove lige i PL...sto se tice Slobode, nama sad trebaju PRAVA, PROVJERENA pojacanja i igraci...Salihovic, Efendic, Mehanovic, Mehidic, Mujkic, Huseinbasic, Krpic su izrasli u solidne timske igrace, koji imaju dosta prostora da napreduju ali u PL mogu igrati samo dopunske uloge..onda tu su jos Hadzija, Redzepi, Omic pa i Moranjkic koji imaju neko iskustvo, ali ni oni nisu igraci koji ce voditi glavnu rijec u PL...

zajednicko za sve njih je da im treba 5 provjerenih, prekaljenih i najvaznije iskusnih igraca da budu lideri na terenu i da ih vode..2 dobra igraca na sredini terena i jedan golgeter ce i od Brzog, Mehidica, Mujke, Redzepija, Krpe itd itd napravit puno bolje igrace nego sto oni realno jesu i da neko od njih eksplodira na racun tih pojacanja..naravno abd i uz Cirin doprinos..na svakom koraku se vidi njegov rad s njima

ovoj ekipi vali iskustva, malo cvrstine u odbrani, i par momaka koji znaju igrati lopte, pravi paker jedan..uz njih ce i ovi ostali biti bolji
Neko je u srijedu poslije utakmice sa Gradinom spominjao Bekrića.Da li je moguće da on dođe u Slobodu ??
Husića(mnog govore kako je za angažman u Slobodu uzeo 15000 KM na ruke i 1500 KM mjesečna primanja) pod hitno otjerati.Nema volje nikako,znam kako je prije igrao,a sad sve nešto mrtvo,takvi nam ne trebaju...

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 01 jun 2014, 22:45

Čestitke Tuzlaci,sretno u PL,zasluženo nema govora !!

Falit ćete mi u ovoj temi,ona prepucavanja sa ovima iz Bihaća :D :D :bih:
Support your local club !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 jun 2014, 22:46

Što se pojačanja tiče,ljetni je period,više vremena da se uzmu igrači,više slobodnih igrača,lakše je dovest igrača sad u Slobodu kad imamo ambicije da vodimo važnu ulogu u PL,nego na polusezoni kad smo bili treći u federalnoj ligi sa zaostatkom 5 bodova za prvim. Pare nisu problem,prvoligaš sa ogromnom podrškom grada i Ćirom kao trenrom je magnet za igrače,tako da tu nemam puno brige ;)
Pitanje je samo koje će ambicije bit.
Nad tobom sunce najljepše sja

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 01 jun 2014, 22:50

juce tekma i premier liga a vi danas vec pisete o pojacanjima :mrgreen: treba se malo opustiti a ja mislim da ce ovo biti jedno dugo ljeto za sarajlije :urnebes: da ne bude da nesto provociram vidjece se sve :mrgreen: ja znam vec unaprijed sta ce govoriti za svakog igraca :mrgreen: bice da je alkoholicar , druga postava i slicno :lol:

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 01 jun 2014, 22:52

Jučer na Tušnju gledam i ne vjerujem,Imamović se dovukao sa predsjednikom i kroz tribinu prolazi do lože.Pa kako ga nije stid?? Sloboda dok je ispadala u Prvu Federalnu ,on je gradio 3 jezero,za njega Sloboda tad nije postojala.Ove godine izbori,pa nema mu bolje promocije nego ove,kada se Sloboda unatoč svim problemima unazad 2 godine vraća u društvo najboljih.Neka,uredu je sve to,ali da će barem ostati i nakon toga u projektu ''Evropske Slobode'' a ne da poslije izbora podvije rep. :puke: :puke:

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 01 jun 2014, 22:55

KrojcicaHills je napisao/la:juce tekma i premier liga a vi danas vec pisete o pojacanjima :mrgreen: treba se malo opustiti a ja mislim da ce ovo biti jedno dugo ljeto za sarajlije :urnebes: da ne bude da nesto provociram vidjece se sve :mrgreen: ja znam vec unaprijed sta ce govoriti za svakog igraca :mrgreen: bice da je alkoholicar , druga postava i slicno :lol:
Ma šta nas briga,pričali i pisali su za Brzog sve to,ali Brzi se pokazao odlično ovu sezonu..

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 01 jun 2014, 22:55

Samo lagano momci, Husić će sačekati da Mundijal počne, pa će onda probrati nekoliko igrača :urnebes:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 01 jun 2014, 22:57

Mi na forumu vec mozemo sastavljati ekipu :D
Ja bi se odlucio za sledecu:
GOLMANI: Hadzic, Fejzic ili Hodzic i dovesti jos jednog manje kvalitetnog golmana. Kad su golmani u pitanju mislim da tu dobro stojimo, Hadzic je tu broj jedan, drugi golman bi se trebao dovesti a za to trece golmansko mjesto nek se bore Fejzic i Hodzic.
ODBRANA: Efendic, Mehanovic, Moranjkic, Salihovic ovu cetvorku ostaviti, dovesti jos jednog provjerenog beka i stopera.
SREDINA:Omic, Redzepi, Mehidic, Huseinbasic, Mujkic ili Music ovo ostaviti i dovesti jos dva, tri provjerena igraca i to je to.
NAPAD:Krpic, Kapic ili Jusufbasic i jos jednog golgetera dovesti i to je to.

Prsesa i Selamovica naravno vezati ugovorom i poslati negdje na posudbu gdje ce biti standardni u timu.
Sve ove igrace sto ostanu i ovi sto dodju treba raditi na tom da potpisuju visegodisnje ugovore.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 01 jun 2014, 22:57

KonjicBOY je napisao/la:Čestitke Tuzlaci,sretno u PL,zasluženo nema govora !!

Falit ćete mi u ovoj temi,ona prepucavanja sa ovima iz Bihaća :D :D :bih:
Hvala vama,vas da nije bilo i onog remija u Bihaću,danas nebi slavili.
Sad je još zanimljivije,tu su sada sarajlijice :D :bih: :bih:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 01 jun 2014, 23:01

slika
Samo slavite zasluzili ste ! :clap:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 jun 2014, 23:07

i hoce li ko rijesiti misteriju ko je ovo dijete

slika
vidio sam ga na par prijateljskih, i u srebreniku isto na generalci, minute nije dobio nidje cini mi se al tu je i veze nemam ko je i nervira me to :D

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 01 jun 2014, 23:10

ultrasstyle_tz je napisao/la:i hoce li ko rijesiti misteriju ko je ovo dijete

slika
vidio sam ga na par prijateljskih, i u srebreniku isto na generalci, minute nije dobio nidje cini mi se al tu je i veze nemam ko je i nervira me to :D
ovaj je bio i na proslavi sinoc a i u vivi je pio sa momcima :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.