FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel ovo Ferizovic? 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nije, drugi je Ferizovic, to smo u Srebreniku razjasnili..a ovaj duh pojma nema niko ko je 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ferizovic ima duzu kosu nije to ontuzlak1987 je napisao/la:Jel ovo Ferizovic?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
on je tu da popuni igracki kadar,kad igraju 11 na 11 srijedom trening-utakmicu

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Momak je tu za sjest, pojst popitfukarezv je napisao/la:Ferizovic ima duzu kosu nije to ontuzlak1987 je napisao/la:Jel ovo Ferizovic?
on je igrac za prijateljske isto kao i Kuduz

- tuzlak1987
- Kontakt:
Jusufbasic je odradio prijateljske odlicno, treba mu dati nagradu za Popravljanje prijateljskim odnosima diljem kantona 
Nobelovu za mirtuzlak1987 je napisao/la:Jusufbasic je odradio prijateljske odlicno, treba mu dati nagradu za Popravljanje prijateljskim odnosima diljem kantona
Eh ja mislim da taj nece ostattuzlak1987 je napisao/la:Jusufbasic je odradio prijateljske odlicno, treba mu dati nagradu za Popravljanje prijateljskim odnosima diljem kantona
Realno nije nista ni pokazao da bi ga zadrzali u PLsolar1987 je napisao/la:Eh ja mislim da taj nece ostattuzlak1987 je napisao/la:Jusufbasic je odradio prijateljske odlicno, treba mu dati nagradu za Popravljanje prijateljskim odnosima diljem kantona
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i tako vi svasta napisali a niko nam igraca ne zna 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
John Doe, Oven ga doveoultrasstyle_tz je napisao/la:i tako vi svasta napisali a niko nam igraca ne zna
pa kakav je to igrac kad ga niko ne znaultrasstyle_tz je napisao/la:i tako vi svasta napisali a niko nam igraca ne zna
ovaj je zalutao ovdjeultrasstyle_tz je napisao/la:i tako vi svasta napisali a niko nam igraca ne zna
Ima jedan čovjek koji zna ko je igrač sa slike.
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
ja ne mogu da vjerujem kako ga nismo isprozivali do sad........kad se samo sjetim prije sta nam je radio i koliko nerviranja i sve se preko noci zaboravilo......kako je krenulo za 2 godine cemo ga velicati ko i azmiraintercontinental je napisao/la:Jučer na Tušnju gledam i ne vjerujem,Imamović se dovukao sa predsjednikom i kroz tribinu prolazi do lože.Pa kako ga nije stid?? Sloboda dok je ispadala u Prvu Federalnu ,on je gradio 3 jezero,za njega Sloboda tad nije postojala.Ove godine izbori,pa nema mu bolje promocije nego ove,kada se Sloboda unatoč svim problemima unazad 2 godine vraća u društvo najboljih.Neka,uredu je sve to,ali da će barem ostati i nakon toga u projektu ''Evropske Slobode'' a ne da poslije izbora podvije rep.![]()
a onaj post se odnosio na to da cemo sarajevu i zelji uzeti najmanje 5 igraca
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nedin Zukanovićultrasstyle_tz je napisao/la:i hoce li ko rijesiti misteriju ko je ovo dijete
vidio sam ga na par prijateljskih, i u srebreniku isto na generalci, minute nije dobio nidje cini mi se al tu je i veze nemam ko je i nervira me to
Nadam se da cete prvo kolo gostovati na Kosevu ili mi Vama 
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

to je to