Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac

Post Postao/la harishp » 28 maj 2014, 00:26

drummer je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:
drummer je napisao/la:Puzigaca,Tadejevic i Tatomirovic,to bi bila vrhunska pojacanja.Zvao bih jos Radovca,Jajala,Dupovca,Trivunovica i Delaca.I Krstu Velkoskog.Jos kad bi Ljupko bio selektor letjeli bi u neslucene visine.
jest jest sad zajebancijom pokusaj zamazat glupost koju si izvalio hhahaha
Ne pratis me dovoljno druze,i onaj prvi post je bio šega.A neki su se nalozili zaoprave :urnebes:
Nije to nista,bila bi veca sega da si naveo igrace kluba za kojeg ti navijas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac

Post Postao/la JoseMourinho » 28 maj 2014, 00:26

drummer je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:
drummer je napisao/la:Puzigaca,Tadejevic i Tatomirovic,to bi bila vrhunska pojacanja.Zvao bih jos Radovca,Jajala,Dupovca,Trivunovica i Delaca.I Krstu Velkoskog.Jos kad bi Ljupko bio selektor letjeli bi u neslucene visine.
jest jest sad zajebancijom pokusaj zamazat glupost koju si izvalio hhahaha
Ne pratis me dovoljno druze,i onaj prvi post je bio šega.A neki su se nalozili zaoprave :urnebes:
e onda halali nisam skonto da se zajebajes :D
kako god ostade ipak ona provala nekog drugog jajala da guramo u nasu repku hahaa

arelinho
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la arelinho » 28 maj 2014, 20:53

Kakvo majstorija Semira Stilica,bravo majstoreee :cool: :cool:
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 28 maj 2014, 21:04

Sto niko ne zove ovog Muamera Tankovica u repku? :lol: :evil:

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 28 maj 2014, 21:20

arelinho je napisao/la:Kakvo majstorija Semira Stilica,bravo majstoreee :cool: :cool:
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
znaci upravo gledam :D super gol :)
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 29 maj 2014, 12:54

Vidim cesto se spominje Bunoza, pitanje je da li je i u jednom segmentu bolji recimo od Zukanovića(osim vize :mrgreen: ), s tim da ni Zukanović nema mjesta u prvih jedanaest reprezentacije,a igraju identične pozije : lijevi bek i stoper. Možda je bolji od Šunjića koji je svakako višak tako da.....

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 maj 2014, 13:28

hroni je napisao/la:Vidim cesto se spominje Bunoza, pitanje je da li je i u jednom segmentu bolji recimo od Zukanovića(osim vize :mrgreen: ), s tim da ni Zukanović nema mjesta u prvih jedanaest reprezentacije,a igraju identične pozije : lijevi bek i stoper. Možda je bolji od Šunjića koji je svakako višak tako da.....
Bunoza je puno brzi od Zukanovica ali koji od njih je bolji igrac to je tesko reci kad prvog nismo nikad probali u repci. Siguran sam da na ljeto ide u bolji klub i to nije slucajno. Odavno je Bunoza tu, bio je i mladi reprezentativac a Mravac i slicni su dobijali pozive a on nikad. To nije u redu.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 29 maj 2014, 14:42

dubrovnik je napisao/la:
hroni je napisao/la:Vidim cesto se spominje Bunoza, pitanje je da li je i u jednom segmentu bolji recimo od Zukanovića(osim vize :mrgreen: ), s tim da ni Zukanović nema mjesta u prvih jedanaest reprezentacije,a igraju identične pozije : lijevi bek i stoper. Možda je bolji od Šunjića koji je svakako višak tako da.....
Bunoza je puno brzi od Zukanovica ali koji od njih je bolji igrac to je tesko reci kad prvog nismo nikad probali u repci. Siguran sam da na ljeto ide u bolji klub i to nije slucajno. Odavno je Bunoza tu, bio je i mladi reprezentativac a Mravac i slicni su dobijali pozive a on nikad. To nije u redu.
da li možda znaš koji su klubovi zainteresovani za njega :?:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 maj 2014, 15:53

hroni je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
da li možda znaš koji su klubovi zainteresovani za njega :?:
Spominju se Sunderland, Palermo, Livorno, Bordaux, Basel kao zainteresirani klubovi. Nisu to klubovi formata Reala i Barselone ali boga mi nisu ni losi. A i sadasnji klub mu nije los uopce.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 29 maj 2014, 15:57

M.Vrancic,D.Arslanagic i S. Prcic su po meni moguci igraci za sljedeci ciklus..Nije mi jasno zasto nije pokrenuta procedura oko Vrancica kada je bilo receno da ce doci u Sarajevo..
Za BUnozu ima problem sa onom izjavom kako bi rado zaigrao za Hrvatsku ako ga S.Bilić pozove tako da tu je škakljivo šta uraditi osobito kad imamo i Kolašinca :?

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 maj 2014, 16:05

zgembo89 je napisao/la:M.Vrancic,D.Arslanagic i S. Prcic su po meni moguci igraci za sljedeci ciklus..Nije mi jasno zasto nije pokrenuta procedura oko Vrancica kada je bilo receno da ce doci u Sarajevo..
Za BUnozu ima problem sa onom izjavom kako bi rado zaigrao za Hrvatsku ako ga S.Bilić pozove tako da tu je škakljivo šta uraditi osobito kad imamo i Kolašinca :?
Ma znas i sam da bi on volio igrat za Hrvatsku, tamo je i podigao karijeru na veci nivo a i Hrvat je momak. Ali nasi ga ni ne zovu i prave se da ne postoji i zasto mu to toliko zamjeriti. Pa dosta je nasih reprezentativaca u dijelu karijere izjavljivalo slicne stvari pa mi to ne podizemo na taj nivo. Bunoza moze igrat i na Spahicevom mjestu u buducnosti, visok je, brz i jednostavno dobar igrac. Jedino sto je izjavio je da ce igrat za one koji ga prvi pozovu. Nista strasno. Arslanagic je sigurno top talenat i kao takav na vecem nivou od Bunoze gledajuci u buducnost. Ali nema ni njega.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 29 maj 2014, 16:41

[youtube][/youtube]
Don't believe the hype.

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 01 jun 2014, 21:32

Znaci Stilic i danas zabio :D Razmahao se na kraju prvenstva :tokralju: :bih:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 02 jun 2014, 00:24

Kakva je situacija s Raifom Husićem ? Kada dobije naše papire a uskoro bi trebao prema riječima Denijela Pirića dobiti,hoće li imati pravo nastupa za našu U-19 i U-21 reprezentaciju ili neće moći igrati niti za jednu osim našu A selekciju s sobzirom da je igrao za kadetsku preprezentaciju Njemačke ? Kakva su tu pravila ?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 jun 2014, 00:25

Realist je napisao/la:Kakva je situacija s Raifom Husićem ? Kada dobije naše papire a uskoro bi trebao prema riječima Denijela Pirića dobiti,hoće li imati pravo nastupa za našu U-19 i U-21 reprezentaciju ili neće moći igrati niti za jednu osim našu A selekciju s sobzirom da je igrao za kadetsku preprezentaciju Njemačke ? Kakva su tu pravila ?
Igrace momak za U21 reprezentaciju, nema tu nikakvih prepreka. ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 jun 2014, 00:26

Realist je napisao/la:Kakva je situacija s Raifom Husićem ? Kada dobije naše papire a uskoro bi trebao prema riječima Denijela Pirića dobiti,hoće li imati pravo nastupa za našu U-19 i U-21 reprezentaciju ili neće moći igrati niti za jednu osim našu A selekciju s sobzirom da je igrao za kadetsku preprezentaciju Njemačke ? Kakva su tu pravila ?
može igrati i za U19 i U21 ako nije imo zvaničnog nastupa u tom uzrastu, pod zvaničnim nastupom se smatra nastup u kvalifikacijama ili na prvenstvu, prijateljske se ne broje ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 02 jun 2014, 00:31

Odlično !Trebalo bi ga uzeti odmah u U-21,iako je 1996.godište.Momka treba gurnuti u vatru,nije mala stvar biti na klupi prvog tima Bayerna.Husić i Gojak su kapaciteti da već na jesen zaigraju za U-21,iako su mlađi od tog uzrasta 3-4 g.

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 02 jun 2014, 22:40

Haris Harba u najboljem timu sezone
slika
Treci najbolji igrač lige.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 jun 2014, 23:44

El Espanyol busca recambio para Héctor Moreno
El Espanyol asume que el central mexicano, que tiene un gran cartel y está por la labor de salir, será traspasado este verano. Además, Sidnei volverá al Benfica tras su cesión, así que en el equipo solo quedarán dos centrales. Por eso necesita fichar, y según Mundo Deportivo, ya ha elegido a su objetivo.

Se trata de Gordan Bunoza, central o lateral izquierdo bosnio de 26 años que milita en el Wisla de Cracovia. Es comunitario y llegaría libre, ya que acaba contrato, pero otros equipos de la Liga española, como Elche, Deportivo o Málaga, también habrían preguntado por él.
Espanyol zeli zamijeniti Morena Bunozom ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 jun 2014, 14:08

Uz to Palermo gleda Salatica, PSV Prcica, Porto Arslanagica a Vrancic je ionako usao u Bundes ligu. Samim tim i ovo za Bunozu nije nista cudno, ja vjerujem da je on igrac i za veci klub. E sad tko gleda Ibricica, Vrsajevica, Hadzica, Avdukica a bogami i Sunjica? Ostaje da pricekamo i te vijesti. Ako je izbor pravilan onda nema straha, druga grupa igraca uz neosporan kvalitet jer pobogu ne bi bili u sastavu da nije tako uz ucesce na SP moraju biti u kontaktu najmanje sa ovakvim klubovima. Iako bi bilo logicno da odu i u znatno bolje. Potvrdu dobre ili lose selekcije u nasoj repci reci ce skauti na kraju prvenstva iako je manje vise vec sve receno. Muko moja pola nase klupe su statisti. Iako najvise osporavan jedino taj nesretni Tino je donekle objasnjiv.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, Confiance, FerdinandF, HariTz, Hazre, hurem, Sheyi, Venom, zemuntrg i 78 gostiju.