Bekrija..Bosniacum Lilium je napisao/la:namjera 18ke se vidi iz aviona :thumbdown:
Sta je s tim Kuoadiom? Zna li iko ista, je li ga neko gledao na treninzima, je li istina da je tako brz![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bekrija..Bosniacum Lilium je napisao/la:namjera 18ke se vidi iz aviona :thumbdown:
Sta je s tim Kuoadiom? Zna li iko ista, je li ga neko gledao na treninzima, je li istina da je tako brz![]()
Ma brato slabo im vratili oni vasi. 6-7 ih stoji ss strane isto pice. Ma normala sve to ali beze na nacionalnu okrecat obicnu tucurammstein je napisao/la:bogami ribo ja mislio ti imas ociNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tako je sekac. Kretenski je vezati nacionalnost i vrijedjati radi obicne tuce koja je normalna u ovom sportu. Jedino onaj stari kenjac zasluzuje osudu zescu
Pogledaj ponovo ona 18-ka ide da slomi nogu jer ga udara po sredini noge na kojoj stoji, stajna noga, znao je dobro sta radi
onda onaj malo iz rijeke pise mu broj ŠAKOM IZ PUNOG ZAMAHA udara naseg momka i jos par stvari koje rade NJIHOVI igraci... fuj...
nisam htio reci da ne ispadnem papak, ali eto, priznajem jesam sisa, i ja sam ovo jednom uradio na tekmi jer mi je bila takva namjera, jednostavno u afektu mi bilo, izrevolitran... Zato se vise i ne bavim fudbalom, nisam ja imao dug fitiljmma_hz je napisao/la:Bekrija..Bosniacum Lilium je napisao/la:namjera 18ke se vidi iz aviona :thumbdown:
![]()
zna se ko su age i bekrije..
![]()
Kontas li ti sto sam ja ovo napisao"bekrija"..Bosniacum Lilium je napisao/la:nisam htio reci da ne ispadnem papak, ali eto, priznajem jesam sisa, i ja sam ovo jednom uradio na tekmi jer mi je bila takva namjera, jednostavno u afektu mi bilo, izrevolitran... Zato se vise i ne bavim fudbalom, nisam ja imao dug fitiljmma_hz je napisao/la:Bekrija..Bosniacum Lilium je napisao/la:namjera 18ke se vidi iz aviona :thumbdown:
![]()
zna se ko su age i bekrije..
![]()
![]()
zato kazem da je ono cista namjera da se slomi noga
+1pitic je napisao/la:Ko je igrač sa brojem 70 u našim juniorima koji je igrao protiv Rijeke? upravo je njemu 18-ska htio slomiti nogu. Da sam bio na mjestu naše 70-tke poslao bi ga na vječna lovišta i naš stručni štab je trebao povući igrače s terena da su imali mozga.
Herić.pitic je napisao/la:Ko je igrač sa brojem 70 u našim juniorima koji je igrao protiv Rijeke?
kako me nerviraju ova glupa pitanja. nesto mi, vi.... ko da su pitAri s foruma ucestvovali u turniru pa kao koji qrc niste napustili turnir..bem ti mozakKoji **** niste napustili ovaj turnir nakon ovih dešavanja?
Recimo da ce se u ovoj hefti rjesavati pitanje bocnog a u onoj sljedecoj hefti pitanje jos jednog napadaca. Znam da je dosadno ali ..tako je kako je !!!!!moustapha je napisao/la:Ma pokrice se taj desni bocni, to je sigurno. Mahala je zakazala, pa jos ne znamo ko ce to biti.
Trenutno korisnika/ca: adoado, Benjolos, Burberry46, edgarallanpoe04, Hajdeee, Jadnimi, johntravolta123, Sarajevskigigant1921, THEC i 76 gostiju.