Bolje hajte vi nama vamo da vas ukopamo odmah u startuAmca007 je napisao/la:Nadam se da cete prvo kolo gostovati na Kosevu ili mi Vama
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
bolje vi namaAmca007 je napisao/la:Nadam se da cete prvo kolo gostovati na Kosevu ili mi Vama
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ali drago mi je sto ste se vratili, nekako ste bas falili, kao i Jedinstvo jbg.....ali Tuzla je realno velik grad da nebi imala premijer ligasa......bilo bi dobro da mi Vama gostujemo....bilo bi svega.....ali osigurajte nam tribinu....a ne u onaj kavez.......kao prijetuzlak1987 je napisao/la:Bolje hajte vi nama vamo da vas ukopamo odmah u startuAmca007 je napisao/la:Nadam se da cete prvo kolo gostovati na Kosevu ili mi Vama
Sve najbolje...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- tuzlak1987
- Kontakt:
I ja se radujem tomeAmca007 je napisao/la:Ali drago mi je sto ste se vratili, nekako ste bas falili, kao i Jedinstvo jbg.....ali Tuzla je realno velik grad da nebi imala premijer ligasa......bilo bi dobro da mi Vama gostujemo....bilo bi svega.....ali osigurajte nam tribinu....a ne u onaj kavez.......kao prijetuzlak1987 je napisao/la:Bolje hajte vi nama vamo da vas ukopamo odmah u startuAmca007 je napisao/la:Nadam se da cete prvo kolo gostovati na Kosevu ili mi Vama
Sve najbolje...
Vidimo se aBd nakon sto nasa repka osigura polufinale....a onda slijedi Premijerligaski cirkus......bice ludilo....nikad jaca vjerovatno.....
Tribina Vam izgleda fascinantno, valjda cete nastaviti tako i u PL.....
Vidimo se....
I ja se radujem tome
Mislim da bi vam se osiguralo nesto ako ne bude neke zabrane, vjerovatno kao navijacima Jedinstva, ulaz A[/quote]
Tribina Vam izgleda fascinantno, valjda cete nastaviti tako i u PL.....
Vidimo se....
I ja se radujem tome
staragarda je napisao/la:bolje vi namaAmca007 je napisao/la:Nadam se da cete prvo kolo gostovati na Kosevu ili mi Vama![]()
Jos bolje
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Coraco je napisao/la:Samo lagano momci, Husić će sačekati da Mundijal počne, pa će onda probrati nekoliko igrača
HUSIC tacnije i ide na mundial
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Samo da pozdravim sve Fukare i da im cestitam svaka cast! ulazak Slobode u premijer ligu je veliki dobitak za nas fudbal juce kad sam gledao kako je to sve proslavljeno srce mi je bilo puno
ja sam odrastao uz pjesmu na Zeljinom stadionu k.... nas boli Tuzla nas voli zao mi je sto su se odnosi promjenili .

ja sam odrastao uz pjesmu na Zeljinom stadionu k.... nas boli Tuzla nas voli zao mi je sto su se odnosi promjenili .
Genijalno, šteta što mnogi ne razumiju fazon.tuzlak1987 je napisao/la:John Doe, Oven ga doveoultrasstyle_tz je napisao/la:i tako vi svasta napisali a niko nam igraca ne zna
Jest bila ludnica u subotu.
Sad samo lagano u PL. Ne moramo prvu sezonu završiti u TOP 5. Stabilnost ispred instant rezultata.
Teferič
[youtube][/youtube]
-
Fukara1987tz
- Kontakt:
LudnicaSamoTZ je napisao/la:Genijalno, šteta što mnogi ne razumiju fazon.tuzlak1987 je napisao/la:John Doe, Oven ga doveoultrasstyle_tz je napisao/la:i tako vi svasta napisali a niko nam igraca ne zna![]()
Jest bila ludnica u subotu.
Sad samo lagano u PL. Ne moramo prvu sezonu završiti u TOP 5. Stabilnost ispred instant rezultata.
Teferič![]()
[youtube][/youtube]
Napokon znam šta je
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pustiti ih jos danas da odmahmuraju a onda vec od sutra ujutro i to od 7 sati nekima se zahvaliti sto plaketom sto keshom i poceti dovoditi pojacanja....ako je istina da prvenstvo pocinje 2. avgusta onda smo samo tako knapirani sa vremenom...treba dovest pojacanja,odradit pripreme,uigrat ekipu....ja licno ono sto sam nacuo,cunami se sprema
...kad bi se pola od toga ostvarilo jedan trofej bi sigurno bio u vitrinama...to je sto se tice igrackog kadra..organizacijski cemo svakog SATA bit sve jaci 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa sta se to prica, sta se naculo ovih dana?
Zanima i nas malo manje upucene.
Zanima i nas malo manje upucene.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
neznam dal je bilo...ako jeste halalite
...jos jedno smo pokazali da smo uz HZ ubjedljivo najbolje odradili ovu sezonu...ispred nas je samo ova lukavacka indijanstina...oni su bukvalno prekucali sve kako sami kazu
...ukinite tacku iza T
http://t.uzlanski.ba/fukare-tuzla-navij ... man-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://t.uzlanski.ba/fukare-tuzla-navij ... man-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
mnogo bolja izdanja od hordi koliko god sad njih doslo ovdje i sralo tako je......... znaci govorimo o polusezoni ovoj....... ma doci ce igraca dosta samo cekajtestaragarda je napisao/la:neznam dal je bilo...ako jeste halalite...jos jedno smo pokazali da smo uz HZ ubjedljivo najbolje odradili ovu sezonu...ispred nas je samo ova lukavacka indijanstina...oni su bukvalno prekucali sve kako sami kazu
![]()
![]()
![]()
...ukinite tacku iza T
nudi vam se osmanagic koji ne moze vise ni u 18 igraca da bude i travančić koji je pod suspenzijom jer je za prvi maj zavrsio na ispumpavanju
ako njih dvojicu uzmete nek vam je bog na pomoci, jedino ce tuzlanska pivara profitirati
(travancic) i ako imate neku privatnu apoteku kad vidite siroku lepezu osmanagicevih poteza 
Lako cemo za Travančića, oće **** kod Ćire kako hoćerammstein je napisao/la:nudi vam se osmanagic koji ne moze vise ni u 18 igraca da bude i travančić koji je pod suspenzijom jer je za prvi maj zavrsio na ispumpavanjuako njih dvojicu uzmete nek vam je bog na pomoci, jedino ce tuzlanska pivara profitirati
(travancic) i ako imate neku privatnu apoteku kad vidite siroku lepezu osmanagicevih poteza
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Preko trnja do zvijezda
Latinska izreka Per aspera ad astra (Preko trnja do zvijezda) na najbolji mogući način opisuje video koji možete pogledati u prilogu ovog članka. 23. maja 2012. godine FK Sloboda je nakon poraza u Istočnom Sarajevu od Slavije sa 2:0 ispala iz lige poslije 43 godine. Fudbalere Slobode tada je sa klupe predvodio Abdulah Ibraković. U prilog crnom scenariju išle utakmice iz Trebinja gdje je Leotar savladao Željezničar i iz Mostara gdje je GOŠK nadigrao Velež. Nešto više od dvije godine Crveno-crnim sa Tušnja bilo je potrebno da vrate premijerligaški status. Stvar u svoje ruke uzeo je sadašnji predsjednik UO FK Sloboda Azmir Husić, za šefa stručnog štaba angažuje trenera svih trenera Miroslava Ćiru Blaževića koji je imao samo jedan cilj, osvajanje prvog mjesta. Od prosječnog igračkog kadara koji je Blažević kako je i sam rekao zatekao na prvom treningu uz nekoliko pojačanja, Ćiro uspijeva napraviti šampionsku ekipu koja će od naredne sezone igrati u Premijer ligi BiH.
[youtube][/youtube]
Latinska izreka Per aspera ad astra (Preko trnja do zvijezda) na najbolji mogući način opisuje video koji možete pogledati u prilogu ovog članka. 23. maja 2012. godine FK Sloboda je nakon poraza u Istočnom Sarajevu od Slavije sa 2:0 ispala iz lige poslije 43 godine. Fudbalere Slobode tada je sa klupe predvodio Abdulah Ibraković. U prilog crnom scenariju išle utakmice iz Trebinja gdje je Leotar savladao Željezničar i iz Mostara gdje je GOŠK nadigrao Velež. Nešto više od dvije godine Crveno-crnim sa Tušnja bilo je potrebno da vrate premijerligaški status. Stvar u svoje ruke uzeo je sadašnji predsjednik UO FK Sloboda Azmir Husić, za šefa stručnog štaba angažuje trenera svih trenera Miroslava Ćiru Blaževića koji je imao samo jedan cilj, osvajanje prvog mjesta. Od prosječnog igračkog kadara koji je Blažević kako je i sam rekao zatekao na prvom treningu uz nekoliko pojačanja, Ćiro uspijeva napraviti šampionsku ekipu koja će od naredne sezone igrati u Premijer ligi BiH.
[youtube][/youtube]
smijes se kladiti? !Heller je napisao/la:Lako cemo za Travančića, oće **** kod Ćire kako hoćerammstein je napisao/la:nudi vam se osmanagic koji ne moze vise ni u 18 igraca da bude i travančić koji je pod suspenzijom jer je za prvi maj zavrsio na ispumpavanjuako njih dvojicu uzmete nek vam je bog na pomoci, jedino ce tuzlanska pivara profitirati
, nego šta je s Osmanagićem što je prop´o
travu nece niko smiriti dok ne napuni jedno 25 pa pocne mozgati malo
osmanagic je najavljen kao najvece pojacanje... gurali ga maksimalno koliko smo mogli, imao prednost nad radovcem i farisom h.
covjek nije imao poteza da valja u citavoj sezoni, usporava igru, ima visak potez, jedini gol je dao leotaru ito mu lopta presla preko noge i tako je trznu cijelu odbranu i izasao sam pred golmana
mozda kod vas proradi, ali Bgm tesko... prosjek obicni nista posebno
Znam da je bio talent veliki, ne znam jel neradnik il su ga povrede uništile? Travančiču treba neki zaštitar dva sata dnevno da mu opali šamarčinu kad uđe u kafanu 
Nullius in verba
Bolje momcima koji su izgurali ovu ligu dati sansu nego dovoditi svakakve mentole,ako ce se vec neko dovoditi onda to mora biti POJACANJE a ne da kontas hoce li ujutro doci na trening il u kafanu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.