GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Migliore je doktor za kocha,koji iz daljine brojao muhe po zraku dok je lopta bila već u njegovoj mreži.dolazak portugalca bi bio odličan posao,samo kolko ima istine u tome
Migliore nije imao pravu priliku da se dokaze. Proslavio se na penalima protiv Hajduka. Iz igre mi nije nista zapalo za oko sto se njega tice. Jedino sto mi je zapalo za oko su intervijui igraca koji govore da Migliore ne briljira na treninzima. Doduse, covjek je tek izasao iz zatvoraSeaman je napisao/la:Migliore je doktor za kocha,koji iz daljine brojao muhe po zraku dok je lopta bila već u njegovoj mreži.dolazak portugalca bi bio odličan posao,samo kolko ima istine u tome
ma koch je isti onaj debil butina,brani nemoguće primi pacerski gol,migliore je doktor za obojicu samo se sjebo s glupostima,nije htio trenirat nego klinca dovlačio na treninge i s njim se zajebavo.eduardo će biti dobar posao,ali dolazak machado po meni kita od posla 
Milijun transfera u medijima se najavljuje. Eduardo ce po meni biti senzacija i najvece pojacanje. Leonardo Sigali bi takodjer bio ogromno pojacanje, ali on je vrlo vjerojatno ozlijedjen, jer vec neko vrijeme ne igra, a jedan od najbitnijih igraca je u klubu.
Taj Machado je nula. Covjek se nigdje nije naigrao, stalno po posudbama, ne vjerujem u takvog igraca. Jos onaj rumunj, lijevi bocni. O njemu pojma nemam, jedino znam da je standardan u Steaui, ono sta se moze vidjet na netu to i znam. Iskusan je, igrao i LP, mozda bi mogao zakrpati vjecnu rupu na lijevom bocnom. Jos se neka pojacanja spominju, al tko ce ih nahvatat sve, svaki dan novo ime imaju.
Taj Machado je nula. Covjek se nigdje nije naigrao, stalno po posudbama, ne vjerujem u takvog igraca. Jos onaj rumunj, lijevi bocni. O njemu pojma nemam, jedino znam da je standardan u Steaui, ono sta se moze vidjet na netu to i znam. Iskusan je, igrao i LP, mozda bi mogao zakrpati vjecnu rupu na lijevom bocnom. Jos se neka pojacanja spominju, al tko ce ih nahvatat sve, svaki dan novo ime imaju.
po meni bacanje love na tog machada,to mi je transfer u kategoriji Costa Anderson i onaj grčki nosonja Dimitrios Papadopoulos koji su trebali biti pervezna pojačanja prema mamiću
samo što su manje koštali od ovog machada
Kad se sjetim Pyunika, 0-0 vani u Papadopoulosa kako pizdi na novinare sto mu prigovaraju
Tad sam prvi put u zivotu vidio da Mamic nedugo nakon transfera pljuje po nekom igracu. Tad je rekao nesto u smislu 'On je danas trebao zabiti 3 gola, izac snuzden pred novinare i rec da se izvinjava navijacima, da danas nije bio njegov dan'.

Mmic barem moze da dovede neko svjetsko ime a ovi drugi tesko da to bi mogli uciniti i zato ne bih volio da Mamica otjerate.
svjetsko ime
doveo hrpu klošara,jedino što zna je uvaliti nekome domaće igrače,a kad treba dovest nešto pošteno za malo love iz inozemstva,tu pada kao glineni golub.možda ovaj prijelazni rok se popravi konačno
Svjetsko ime koje je dovedeno u Maksimir?
Najvece svjetsko ime koje je posljednjih godina igralo za Dinamo je jedan od najvecih promasaja. Kakva mu je ono statistika? 2 milijuna, 4 utakmice, 1 crveni i 1 autogol? Mozda sam malo pogrijesio, mrsko mi da trazim tocne podatke, al 99% je ovako kako sam rekao 
Jens Nowotny sa staklenim koljenima 
Marseille:
Za sada 30 000 potpisa bez onih preko weba

Daj boze da uspje ovo ali mislim da Mamic moze jedino dobrovoljno da ode ovako na sili i sa svim potpisima tesko ce to ici.
Nije bit ovog potpisivanja da ga se makne nego da se pokaze da nije sama "sacica huligana" protiv ovog sto se radi u klubu.
GNK Dinamo Zagreb
2 minuta ·
[MODRO POJAČANJE] Za Dinamo su potpisala tri sjajna igrača! Stoper Leonardo Sigali, vezni igrač Paulo Machado i krilni napadač Marko Pjaca u novoj će sezoni nastupati u dresu Dinama! Dobrodošli!
Leonardo Sigali - ocekujem puno od njeg, znam ga iz Argentinske lige, samo ne znam jel ozlijedjen, jer dugo nije igrao
Paulo Machado -
Marko Pjaca - to je ime koje sam prizeljkivao u Dinamu
ovaj machado je rupa od igrača,a plaćen pun **** za naše prilike,lik će biti u rangu perveznih pojačanja ala Costa Anderson i grčki nosonja Dimitrios Papadopoulos
Za naš Dinamo: Mamićev klub prijavio nas je Facebooku jer im smeta mobilizacija 35 tisuća navijača 
Jos od malih nogu zna se ime kluba
sto se voli od djetinstva bas kao prva ljubav ...

sto se voli od djetinstva bas kao prva ljubav ...

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Prijavili su i stranicu Boysa.Koji pacenici,vidi se da broje sitno...Seaman je napisao/la:Za naš Dinamo: Mamićev klub prijavio nas je Facebooku jer im smeta mobilizacija 35 tisuća navijača
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.