A nisi čuo za TSŠ?dubrovnik je napisao/la:Naravno da je makar Zahirovic morao biti na popisu ako vec neko bolji nije pozvan. Ja se plasim da Besic vec u prvom poluvremenu utakmice protiv Argentine dobije zuti i eto problema jer na klupi ne postoji slican igrac. Karton bi limitirao Besica u igri. Stvarno ne mogu vjerovati da niko u repki o tome ne razmislja. Meni kao nogometnom laiku to stvarno nije jasno a onda i jedinu nazovimo ga tako mogucnost Zukanovica potjeraju iz selekcije. Ima onaj refren iz pjesme Dugmica sve u korist svoje stete. Ovo bas tako izgleda.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Muhamed Bešić
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Eeeh, i mene su ove stvari plasile. Igra na poziciji gdje se najlakse zarade ti zuti kartoni, pogotovo ih je tesko izbjeci protiv svjetskih reprezentacija. Dakle, 90% nakon Argentine Muhamed ce biti sa zutim kartonom. Susic i Hadzic su smijesne zamjene, po meni bi tu strasno legao Zukanovic, bilo da mijenja Sea na beku, ili da i on sam igra tu poziciju zadnjeg veznog. Ali, Susicu, vrsnom znalcu i strucnjaku, Ervin ne treba... Vjerovatno ce tu ici Salihovic i Medunjanin, a gore ispred Pjanic i Misimovic/Hajrovic. Lulic bi u tom slucaju bio na lijevom krilu, a Kolasinac na beku.dubrovnik je napisao/la:Naravno da je makar Zahirovic morao biti na popisu ako vec neko bolji nije pozvan. Ja se plasim da Besic vec u prvom poluvremenu utakmice protiv Argentine dobije zuti i eto problema jer na klupi ne postoji slican igrac. Karton bi limitirao Besica u igri. Stvarno ne mogu vjerovati da niko u repki o tome ne razmislja. Meni kao nogometnom laiku to stvarno nije jasno a onda i jedinu nazovimo ga tako mogucnost Zukanovica potjeraju iz selekcije. Ima onaj refren iz pjesme Dugmica sve u korist svoje stete. Ovo bas tako izgleda.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Jesam ali nije im nesto slican profilFaraonTM je napisao/la:A nisi čuo za TSŠ?dubrovnik je napisao/la:Naravno da je makar Zahirovic morao biti na popisu ako vec neko bolji nije pozvan. Ja se plasim da Besic vec u prvom poluvremenu utakmice protiv Argentine dobije zuti i eto problema jer na klupi ne postoji slican igrac. Karton bi limitirao Besica u igri. Stvarno ne mogu vjerovati da niko u repki o tome ne razmislja. Meni kao nogometnom laiku to stvarno nije jasno a onda i jedinu nazovimo ga tako mogucnost Zukanovica potjeraju iz selekcije. Ima onaj refren iz pjesme Dugmica sve u korist svoje stete. Ovo bas tako izgleda.
Ma šta vi pljuvači znate, veliki Pape je rekao da je on DMF i to je tako kako on kaže, kome se ne sviđa ili će biti kažnjen ili nek' navija za drugu reprezentacijudubrovnik je napisao/la:Jesam ali nije im nesto slican profilFaraonTM je napisao/la:A nisi čuo za TSŠ?dubrovnik je napisao/la:Naravno da je makar Zahirovic morao biti na popisu ako vec neko bolji nije pozvan. Ja se plasim da Besic vec u prvom poluvremenu utakmice protiv Argentine dobije zuti i eto problema jer na klupi ne postoji slican igrac. Karton bi limitirao Besica u igri. Stvarno ne mogu vjerovati da niko u repki o tome ne razmislja. Meni kao nogometnom laiku to stvarno nije jasno a onda i jedinu nazovimo ga tako mogucnost Zukanovica potjeraju iz selekcije. Ima onaj refren iz pjesme Dugmica sve u korist svoje stete. Ovo bas tako izgleda.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kaznjeni smo vec kud ces vise.
Mnogo hvala za video .. 2:28 ono presijecanje i 2:36 sam sa 4,5 igraca oko sebe iznosenje lopte . uhhMirsad_LFC je napisao/la:Muhamed Besic vs Ivory Coast
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ovaj momak sigurno igra od prve minute protiv Argentine 
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da se covjeku gleda odakle je pri komentarisanju. Cisto za informaciju Zaha uopste nije iz Zenice, al' nije ni bitno.
Ja pokusavam realno gledati. Muhamed jos nije imao ni jednu jacu utakmicu, i sve dok je tako covjek ne moze reci da je dobar ili los. Za nase dobro se nadam da je dobar.
Ja pokusavam realno gledati. Muhamed jos nije imao ni jednu jacu utakmicu, i sve dok je tako covjek ne moze reci da je dobar ili los. Za nase dobro se nadam da je dobar.
Celik!3,2,2.
Messi se neće vidjet' pored njega aBdsamirr je napisao/la:Ovaj momak sigurno igra od prve minute protiv Argentine
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
nek postavi neko sliku kako Muha
skelkove radi na treningu ima na kliksu
Besic je napredovao, nema diskusije. I od prije se znalo da je agresivan i da zna stati na loptu, ali me veoma pozitivno iznenadio njegov sjajni pregled igre i odlican dugi pas. Mislim da je on siguran starter osim ako se veceras ne obruka, jer u svojoj igri ima i Medunjaninovog i Zahirovicevog smeka, sto ga cini vjerovatno boljim igracem od obojice, barem kada je pozicija DM-a u pitanju.Mirsad_LFC je napisao/la:Muhamed Besic vs Ivory Coast
Smatram da je dobro da imamo na klupi jednog Medunjanina, Ibisevica, Salihovica, pa i Viscu, jer su to igraci koji mogu na sebi svojstvene nacine mogu unijeti preokret kada udju.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
EmNer je napisao/la:nek postavi neko sliku kako Muhaskelkove radi na treningu ima na kliksu

Ervin Zukanovic
Cuj radi sklekove...

Vise mi baca na Fabricia nego Muhameda 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Muhamed Don Corleone Godfather Bešić
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- DonCorleone
- Kontakt:
Svidja mi seBesic je napisao/la:Muhamed Don Corleone Godfather Bešić
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: dedo26, denza, Edincapitano, ExEsPerac, FerdinandF, legendarnadruga, meecko, Nakata i 100 gostiju.