FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Benjo kakav je onaj jel se zove Skahljic iz Gradine sto je bio u Velezu, njega da sa Omom uparimo, djeluje dobar igrac a sigurno bi bio jeftini od nekog navikanog polovnjaka, bil se on mogao izboriti, ti bi to trebao znati
Kreatori, mislim na one profinjene playmakere iliti "pakere", u suštini i jesu spori igrači. Trkači na toj poziciji su više raritet negoli pravilo.Chinaglia je napisao/la:Redžepi je spor igrač da bude kreator u PLon bi mogao dobro izgledati pored nekog ko je puno bolji od njega
tako da bi ovaj drugi bio rasterećen da ne ide sve na njega, a i Redžepi bi bio rasterećen iste stvari
Redžepija ne treba podcjenjivati, iako također smatram da ima sitnih nedostataka u igri. Pokazao je u više navrata da može biti čovjek odluke (Radnički i Igman mi prvi padaju na pamet), tehnički je sigurno među najpotkovanijim igračima u BiH. Dodatna prednost je odlično izvođenje prekida i činjenica da je ljevak i samim tim nezgodan za čuvanje i blokiranje. Kao što kažeš, može se potražiti box-to-box igrač koji će trčati za njega, slično kao za Pirla u Juventusu ili Misketa u našoj reprezentaciji. Nek' on nama bude ono što je Zeba bio u Željezničaru, ja prezadovoljan.
Je li danas skupština kluba 
Šta je sa Muhamedom Mujićem? Neće valjda u trećoj ligi igrati? Momak ima kvalitet.
Igra li Okanović više fudbal?
EDIT: Pustite priču oko premještanja teme. Kad smo ispali, tema je ostala tamo možda i mjesec dana. Tako će vjerovatno i sad biti.
EDIT: Pustite priču oko premještanja teme. Kad smo ispali, tema je ostala tamo možda i mjesec dana. Tako će vjerovatno i sad biti.
Mislim da se Okanovic davno pozdravio sa fudbalom, al to nek neko bolje informisan potvdi, Mujic pa sigurno ce se i o njemu razmislit ko zna, al sigurno nece ostat u Banovicima ako budu igrali trecu ligu. Mozda pojaca Radnicki, Brastvo, Gradinu a sto da ne i nas
- badblueboylivno
- Kontakt:
Bila je prebačena sredinom šestog mjeseca.SamoTZ je napisao/la:EDIT: Pustite priču oko premještanja teme. Kad smo ispali, tema je ostala tamo možda i mjesec dana. Tako će vjerovatno i sad biti.
Inače, otkad je prebačena ovamo, napisano je oko 1,500 stranica (30,000 postova), a prije toga, u tri i pol godine, oko 1,000 stranica.
Hayley <3
danas prolazim pored hotela kad Azmir,Vugdalic i jos 2 i pricaju nesto ja namjerno usporim haha
i govori Azmir bilo bi dobro kad bi njega uspjeli dovest i ovaj jedan govori ne brini se zavrsit cemo to
a ja hocu da puknem ne znam u vezi koga je rijec 
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
@badblueboylivno
Hvala na informaciji. To su Anonimni i Ledeni popravili statistiku.
Hvala na informaciji. To su Anonimni i Ledeni popravili statistiku.
Ma kakav okanovicSamoTZ je napisao/la:Šta je sa Muhamedom Mujićem? Neće valjda u trećoj ligi igrati? Momak ima kvalitet.
e jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ti sve cuo ono najvaznije nisisolar1987 je napisao/la:danas prolazim pored hotela kad Azmir,Vugdalic i jos 2 i pricaju nesto ja namjerno usporim hahai govori Azmir bilo bi dobro kad bi njega uspjeli dovest i ovaj jedan govori ne brini se zavrsit cemo to
Kad smo već kod teme, evo jedna trivia koju sam slučajno otkrio.
Jeste li znali da je naša tema najstarija od svih klupskih na podforumu BH Fudbal
Sljedeća je Čelikova, inače otvorena istog dana - 22. marta 2008. (samo nekoliko sati kasnije
).
Sta je stvarno sa Muhamedom Mujicem,strasan igrac i svakako bi dobro dosao Slobodi.Jos mlad i jako perspektivan pa bi se mogla i lijepa kinta uzeti za neko vrijeme.Jel postoji neki kontakt mozda?Lik je za jako slabu Buducnost (koja je na zalost cijelog kantona ispala)postigao 18 golova i kvalitet je neosporan.
Sa Banovicima bi se sad moglo lahko dogovoriti,a takodje i Stojanov je sasvim solidan igrac.
Sa Banovicima bi se sad moglo lahko dogovoriti,a takodje i Stojanov je sasvim solidan igrac.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
izgleda da su opet dernecili kod Azmira u Simin Hanu
a sto se tice pojacanja vjerujte da ce se uskoro mnogo toga znati i sve sto valja a dostupno je na trzistu u kontaktu je sa Slobodom
vjerujte da se za nase uslove top igraci sami nude 
Sloboda Tuzla
E j****a, bolje da nam nisi ni rekaosolar1987 je napisao/la:danas prolazim pored hotela kad Azmir,Vugdalic i jos 2 i pricaju nesto ja namjerno usporim hahai govori Azmir bilo bi dobro kad bi njega uspjeli dovest i ovaj jedan govori ne brini se zavrsit cemo to
P.S. Mujić bi nam dobro došao, on i Krpić da se mijenjaju, da jedan drugom budu konkurencija, mislim da bi to išlo super, a Stojanov po meni nije materijal za PL ako klub ima ambicije da bude na sredini tabele ili više.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Crveno - crni su se vratili u elitu, što je bilo najbolji povod za organizaciju nedjeljnoj pobjedničkog druženja. Azmir Husić je tako u svom domu ugostio Miroslava Blaževića, načelnika Općine Tuzla Jasmina Imamovića, članove Uprave i administracije našeg kluba, članove Udruženja građana "Prijatelji FK Sloboda", predstavnike sponzora... Husić se pokazao izvrsnim domaćinom, a gosti su uz muziku i roštiljadu uživali u trijumfalnoj sezoni Crveno - crnih.

Ma Azmir baba zna covjek posao, dobro je samo nek su on i Jasmin u dobrim odnosima za nas nema zime 
Zar nije danas predviđena Skupština i onda predlaganje želja . . . Hoće li šta sa nama podijeliti ??!!!
+1arhimed89 je napisao/la:Sta je stvarno sa Muhamedom Mujicem,strasan igrac i svakako bi dobro dosao Slobodi.Jos mlad i jako perspektivan pa bi se mogla i lijepa kinta uzeti za neko vrijeme.Jel postoji neki kontakt mozda?Lik je za jako slabu Buducnost (koja je na zalost cijelog kantona ispala)postigao 18 golova i kvalitet je neosporan.
Samo sto je onaj Stojanov, kad sam ga zadnji put gledao, promasio pet 100% sansi da dadne prvi gol, da nije onih krilnih igraca u redovima Jedinstva nebi on ni 3 golova dao.
Mujic vec dvije sezone k'o masina proizvodi golove.
A i Mujic je igrao kod Slobode nekada cini mi se.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ma kakav Stojanov isti tip igraca ko i Krpic, mozda i gori.
Cestitam na ulasku u PL, da tu i ostanete jer vam i mjesto. A dogodine mozda i evropsko takmicenje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.