FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TRUST
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TRUST » 02 jun 2014, 17:32

Benjo kakav je onaj jel se zove Skahljic iz Gradine sto je bio u Velezu, njega da sa Omom uparimo, djeluje dobar igrac a sigurno bi bio jeftini od nekog navikanog polovnjaka, bil se on mogao izboriti, ti bi to trebao znati

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 02 jun 2014, 17:43

Chinaglia je napisao/la:Redžepi je spor igrač da bude kreator u PL :D on bi mogao dobro izgledati pored nekog ko je puno bolji od njega :D tako da bi ovaj drugi bio rasterećen da ne ide sve na njega, a i Redžepi bi bio rasterećen iste stvari :D
Kreatori, mislim na one profinjene playmakere iliti "pakere", u suštini i jesu spori igrači. Trkači na toj poziciji su više raritet negoli pravilo. :mrgreen:

Redžepija ne treba podcjenjivati, iako također smatram da ima sitnih nedostataka u igri. Pokazao je u više navrata da može biti čovjek odluke (Radnički i Igman mi prvi padaju na pamet), tehnički je sigurno među najpotkovanijim igračima u BiH. Dodatna prednost je odlično izvođenje prekida i činjenica da je ljevak i samim tim nezgodan za čuvanje i blokiranje. Kao što kažeš, može se potražiti box-to-box igrač koji će trčati za njega, slično kao za Pirla u Juventusu ili Misketa u našoj reprezentaciji. Nek' on nama bude ono što je Zeba bio u Željezničaru, ja prezadovoljan. :cool:

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 02 jun 2014, 17:48

Je li danas skupština kluba :?:

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 02 jun 2014, 17:54

Šta je sa Muhamedom Mujićem? Neće valjda u trećoj ligi igrati? Momak ima kvalitet.

Igra li Okanović više fudbal?

EDIT: Pustite priču oko premještanja teme. Kad smo ispali, tema je ostala tamo možda i mjesec dana. Tako će vjerovatno i sad biti.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 jun 2014, 17:59

Mislim da se Okanovic davno pozdravio sa fudbalom, al to nek neko bolje informisan potvdi, Mujic pa sigurno ce se i o njemu razmislit ko zna, al sigurno nece ostat u Banovicima ako budu igrali trecu ligu. Mozda pojaca Radnicki, Brastvo, Gradinu a sto da ne i nas

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 02 jun 2014, 18:01

SamoTZ je napisao/la:EDIT: Pustite priču oko premještanja teme. Kad smo ispali, tema je ostala tamo možda i mjesec dana. Tako će vjerovatno i sad biti.
Bila je prebačena sredinom šestog mjeseca.

Inače, otkad je prebačena ovamo, napisano je oko 1,500 stranica (30,000 postova), a prije toga, u tri i pol godine, oko 1,000 stranica.
Hayley <3

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 02 jun 2014, 18:02

danas prolazim pored hotela kad Azmir,Vugdalic i jos 2 i pricaju nesto ja namjerno usporim haha :D i govori Azmir bilo bi dobro kad bi njega uspjeli dovest i ovaj jedan govori ne brini se zavrsit cemo to :D a ja hocu da puknem ne znam u vezi koga je rijec :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 02 jun 2014, 18:03

@badblueboylivno

Hvala na informaciji. To su Anonimni i Ledeni popravili statistiku. :D

CarsijaTz
Kontakt:

Post Postao/la CarsijaTz » 02 jun 2014, 18:04

SamoTZ je napisao/la:Šta je sa Muhamedom Mujićem? Neće valjda u trećoj ligi igrati? Momak ima kvalitet.

Igra li Okanović više fudbal?

EDIT: Pustite priču oko premještanja teme. Kad smo ispali, tema je ostala tamo možda i mjesec dana. Tako će vjerovatno i sad biti.
Ma kakav okanovic

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 jun 2014, 18:05

solar1987 je napisao/la:danas prolazim pored hotela kad Azmir,Vugdalic i jos 2 i pricaju nesto ja namjerno usporim haha :D i govori Azmir bilo bi dobro kad bi njega uspjeli dovest i ovaj jedan govori ne brini se zavrsit cemo to :D a ja hocu da puknem ne znam u vezi koga je rijec :D
e jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ti sve cuo ono najvaznije nisi :D

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 02 jun 2014, 18:07

Kad smo već kod teme, evo jedna trivia koju sam slučajno otkrio. :mrgreen: Jeste li znali da je naša tema najstarija od svih klupskih na podforumu BH Fudbal :?: Sljedeća je Čelikova, inače otvorena istog dana - 22. marta 2008. (samo nekoliko sati kasnije :mrgreen: ).

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 02 jun 2014, 18:14

Sta je stvarno sa Muhamedom Mujicem,strasan igrac i svakako bi dobro dosao Slobodi.Jos mlad i jako perspektivan pa bi se mogla i lijepa kinta uzeti za neko vrijeme.Jel postoji neki kontakt mozda?Lik je za jako slabu Buducnost (koja je na zalost cijelog kantona ispala)postigao 18 golova i kvalitet je neosporan.
Sa Banovicima bi se sad moglo lahko dogovoriti,a takodje i Stojanov je sasvim solidan igrac.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 jun 2014, 18:19

izgleda da su opet dernecili kod Azmira u Simin Hanu :!: a sto se tice pojacanja vjerujte da ce se uskoro mnogo toga znati i sve sto valja a dostupno je na trzistu u kontaktu je sa Slobodom :cool: vjerujte da se za nase uslove top igraci sami nude :D
Sloboda Tuzla

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 02 jun 2014, 18:24

solar1987 je napisao/la:danas prolazim pored hotela kad Azmir,Vugdalic i jos 2 i pricaju nesto ja namjerno usporim haha :D i govori Azmir bilo bi dobro kad bi njega uspjeli dovest i ovaj jedan govori ne brini se zavrsit cemo to :D a ja hocu da puknem ne znam u vezi koga je rijec :D
E j****a, bolje da nam nisi ni rekao :D Sad i mene pojede to, ko bi mog'o bit... :hmmmmm:

P.S. Mujić bi nam dobro došao, on i Krpić da se mijenjaju, da jedan drugom budu konkurencija, mislim da bi to išlo super, a Stojanov po meni nije materijal za PL ako klub ima ambicije da bude na sredini tabele ili više.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 02 jun 2014, 18:29

Crveno - crni su se vratili u elitu, što je bilo najbolji povod za organizaciju nedjeljnoj pobjedničkog druženja. Azmir Husić je tako u svom domu ugostio Miroslava Blaževića, načelnika Općine Tuzla Jasmina Imamovića, članove Uprave i administracije našeg kluba, članove Udruženja građana "Prijatelji FK Sloboda", predstavnike sponzora... Husić se pokazao izvrsnim domaćinom, a gosti su uz muziku i roštiljadu uživali u trijumfalnoj sezoni Crveno - crnih.
slika

:kafa:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 jun 2014, 18:31

Ma Azmir baba zna covjek posao, dobro je samo nek su on i Jasmin u dobrim odnosima za nas nema zime :D

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 02 jun 2014, 18:41

Zar nije danas predviđena Skupština i onda predlaganje želja . . . Hoće li šta sa nama podijeliti ??!!!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 02 jun 2014, 18:42

arhimed89 je napisao/la:Sta je stvarno sa Muhamedom Mujicem,strasan igrac i svakako bi dobro dosao Slobodi.Jos mlad i jako perspektivan pa bi se mogla i lijepa kinta uzeti za neko vrijeme.Jel postoji neki kontakt mozda?Lik je za jako slabu Buducnost (koja je na zalost cijelog kantona ispala)postigao 18 golova i kvalitet je neosporan.
Sa Banovicima bi se sad moglo lahko dogovoriti,a takodje i Stojanov je sasvim solidan igrac.
+1
Samo sto je onaj Stojanov, kad sam ga zadnji put gledao, promasio pet 100% sansi da dadne prvi gol, da nije onih krilnih igraca u redovima Jedinstva nebi on ni 3 golova dao.
Mujic vec dvije sezone k'o masina proizvodi golove. :P Cudilo bi me da ga neko ne klepne sad pogotovo kad Buducnost ide u nizi rang.
A i Mujic je igrao kod Slobode nekada cini mi se.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 02 jun 2014, 18:45

Ma kakav Stojanov isti tip igraca ko i Krpic, mozda i gori.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 02 jun 2014, 18:59

Cestitam na ulasku u PL, da tu i ostanete jer vam i mjesto. A dogodine mozda i evropsko takmicenje...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []