NK Iskra Bugojno
Re: Iskra Bugojno - Vandali BUGOJNO
Jel moze neko da mi kaze kako igra Irhan Smajic ?Najvjerovatnije trebao bi u Zelju prec .. 

nevjerujem pa nije lud bgte da ide u te drugorazredne klubove !!nime_tm87 je napisao/la:Jel moze neko da mi kaze kako igra Irhan Smajic ?Najvjerovatnije trebao bi u Zelju prec ..

Po mom skromnom misljenju , docice on umjesto Zeke u Sibenik..
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Idi umij se ,udahni malo vog svjezeg zraka,jos se nisi ni probudio.SemPer_fi je napisao/la:nevjerujem pa nije lud bgte da ide u te drugorazredne klubove !!nime_tm87 je napisao/la:Jel moze neko da mi kaze kako igra Irhan Smajic ?Najvjerovatnije trebao bi u Zelju prec ..![]()
![]()

Hah sta ima jos?!nime_tm87 je napisao/la:Idi umij se ,udahni malo vog svjezeg zraka,jos se nisi ni probudio.SemPer_fi je napisao/la:nevjerujem pa nije lud bgte da ide u te drugorazredne klubove !!nime_tm87 je napisao/la:Jel moze neko da mi kaze kako igra Irhan Smajic ?Najvjerovatnije trebao bi u Zelju prec ..![]()
![]()
Nije lud da ide u Zelju ili Sarajevo ,kad moze ici u daleko bolju ligu kao sto Hrvatska...

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Sta hoces da kazes da je Sibenik nesto za Zelju i Sarajevo ?
Kako samo lazete sami sebe, ali to smo mi sve je tudje bolje.
Ako se Zec probio i dokazao u Sibeniku nemora znaciti da ce sad to moci proci svakom klocu samo ako ode tamo,a i gdje ce Sibenik za razliku od ovi nasi koji ce po mom misljenju u Evropu skoro pa sigurno jer znam da ce Zeljo preko kupa a i Sarajevo ce biti na jednom od prva 3 mjesta jer realno i imaju ekipu za to.
Da li ko zna odakle je porijeklo ovog Zeca jer iz Bugojna nije sigurno posto imam familije Zeceva
Ajd sad udrite i nezaboravite Sibenik ebote pa to je Sibenik heeej Sibenik
Ako se Zec probio i dokazao u Sibeniku nemora znaciti da ce sad to moci proci svakom klocu samo ako ode tamo,a i gdje ce Sibenik za razliku od ovi nasi koji ce po mom misljenju u Evropu skoro pa sigurno jer znam da ce Zeljo preko kupa a i Sarajevo ce biti na jednom od prva 3 mjesta jer realno i imaju ekipu za to.
Da li ko zna odakle je porijeklo ovog Zeca jer iz Bugojna nije sigurno posto imam familije Zeceva

- vajza_fcbm
- Kontakt:
radnik sampion , gazi gazi gazi vandale

Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
Ma to je 100% Bugojanac ja ga licno ne poznajem ali poznajem sigurno 20 familia od Bugojna sto se Zec prezivajuTNT je napisao/la:Sta hoces da kazes da je Sibenik nesto za Zelju i Sarajevo ?
Da li ko zna odakle je porijeklo ovog Zeca jer iz Bugojna nije sigurno posto imam familije Zeceva![]()

Mene bi to isto interesovalo,daj ba Bugojanci de malo info o ovom Smajicu.nime_tm87 je napisao/la:Jel moze neko da mi kaze kako igra Irhan Smajic ?Najvjerovatnije trebao bi u Zelju prec ..
Jucer pocele pripreme.. papire je samo dobio Durakovic ostali su svi na okupu i dosao je jedan igrac iz Zrinjskog!

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sto znaci da je i onaj Smajic, sto ga vezu za Zelju, dosao na prozivku?doci je napisao/la:Jucer pocele pripreme.. papire je samo dobio Durakovic ostali su svi na okupu i dosao je jedan igrac iz Zrinjskog!
![]()
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Niko ne moze dobit papire tj jednako ostaje u ekipi na ljeto jedino ce moci napustiti klub!Stole iz Bora je napisao/la:Sto znaci da je i onaj Smajic, sto ga vezu za Zelju, dosao na prozivku?doci je napisao/la:Jucer pocele pripreme.. papire je samo dobio Durakovic ostali su svi na okupu i dosao je jedan igrac iz Zrinjskog!
![]()

Irhan Smajić imali ste ga priliku gledati na Božićnom turniru ove godine proglašen je za igrača turnira.Mlad igrač pred koji je sigurno karijera ali ne vjerujem da će u neki od naših klubova sada jer Iskra se bori za PL.
Ja ne kontam da nije skreno paznju nasih veliki klubova, normalno bi se trebali otimati za njega,zar nisu nesto naucili iz proslosti npr.Zec...jesu glupi bozeamchy je napisao/la:Irhan Smajić imali ste ga priliku gledati na Božićnom turniru ove godine proglašen je za igrača turnira.Mlad igrač pred koji je sigurno karijera ali ne vjerujem da će u neki od naših klubova sada jer Iskra se bori za PL.
jucer protutnjo voz 
Lokomotiva-Iskra 1-7
Juric 4 , Smajic 2 , Fuka 1

Lokomotiva-Iskra 1-7
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHdoci je napisao/la:jucer protutnjo voz
Lokomotiva-Iskra 1-7
Zeljo-Iskra 0-2
Velez-Iskra 1-0
Sloboda-Iskra 1-2
neki rezultati pripremnih utakmica!
U subotu mozda protiv Sarajeva!

Zbog lošeg vremena postala je upitna i generalna proba Sarajeva pred nastavak prvenstva protiv bugojanske Iskre, koja je planirana za subotu. Teren u Bugojnu je u lošem stanju, tako da je, i pored uvjeravanja iz Iskre da će teren biti čist, ta utakmica neizvjesna.
Velez-Iskra 1-0
Sloboda-Iskra 1-2

Zbog lošeg vremena postala je upitna i generalna proba Sarajeva pred nastavak prvenstva protiv bugojanske Iskre, koja je planirana za subotu. Teren u Bugojnu je u lošem stanju, tako da je, i pored uvjeravanja iz Iskre da će teren biti čist, ta utakmica neizvjesna.
Cuo sam od jednog momka da ste dobro igrali tu drugu tekmu, iako ste izgubili sto je i logicno kaze da ste se dobro pokazali i da imate kvalitet za PL. Steta bi bilo kad bi usli oni rudari ili ona banovicka bagra, a za nase drage prijatelje Biscane se nebrinem oni su dobrostojeci na tabelidoci je napisao/la:Zeljo-Iskra 0-2
Velez-Iskra 1-0
Sloboda-Iskra 1-2
![]()

nesto odavno sto koliko toliko valja!
http://img175.imageshack.us/i/phot0017.jpg/
Vi koliko toliko sam cuo dolazite i nalazit ce te se u ovom desnom "sektoru"!
LP!

Hvala na lijepim rijecima lijepo je vidjeti da neko cijeni tvoj klub!TNT je napisao/la:Cuo sam od jednog momka da ste dobro igrali tu drugu tekmu, iako ste izgubili sto je i logicno kaze da ste se dobro pokazali i da imate kvalitet za PL. Steta bi bilo kad bi usli oni rudari ili ona banovicka bagra, a za nase drage prijatelje Biscane se nebrinem oni su dobrostojeci na tabelidoci je napisao/la:Zeljo-Iskra 0-2
Velez-Iskra 1-0
Sloboda-Iskra 1-2
![]()
Naravno i mi se nadamo povratku u PL jer i po historiji i ranijim rezultatima tamo nam je mjesto!

ma znam jarane al ti klipovi po datumima ak vidis su period 2005-2008 u ovom zadnjem periodu se pokusalo radit na nasim pjesmama koliko toliko !bordo_momak je napisao/la:bez uvrede ali pogledao sam par klipova i sve su pjesme ukradene najbolje vam je nesto svoje smislit pa kakvo god da je bolje svoje nego tudje
Lp

nadam se da ce se igrat tekma pa da ih cujemo u subotu

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.