Voli Ciro te sto piju i klosarerammstein je napisao/la:nudi vam se osmanagic koji ne moze vise ni u 18 igraca da bude i travančić koji je pod suspenzijom jer je za prvi maj zavrsio na ispumpavanjuako njih dvojicu uzmete nek vam je bog na pomoci, jedino ce tuzlanska pivara profitirati
(travancic) i ako imate neku privatnu apoteku kad vidite siroku lepezu osmanagicevih poteza
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Nez sta igra onaj Skahljic il nesto tako iz Gradine sto je bio u Velezu sto ga je Benjo falio, kad smo vec Mujica doveli sto njebi i njega je dobar. Znam da su ga falili ko doborg igraca pogotov kad predribla onu trojicu, cetvoricu i dade go na kraju te akcije,
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
stopera igra momak, isto tako 93. godiste...ne bi ni on los bio , ali i on i Mujic su pojacanja za povecanje konkurencije...prava se tek ocekuju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Da, Pavle Susic, kada su igrali protiv nas jedva da mu ko otme loptu, krene sam i dribla solidno pored dvoje-troje nasih, cvrst, iskusan, bas sam kontao da njega spomenem na nasoj temi ali imamo Smajica pa nista od toga.
A sto se tice Travancica,
moja reakcija kad je Travancic potpisao za FKS:
Nije ga Crvena Zvezda odbila zbog nicega, hvala Bogu pa nije za nas potpisao.
A sto se tice Travancica,
moja reakcija kad je Travancic potpisao za FKS:
Nije ga Crvena Zvezda odbila zbog nicega, hvala Bogu pa nije za nas potpisao.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Probisvjet
- Kontakt:
Mozda Renato, ovo ostalo mrka kapa.Mokroguz je napisao/la:Zaboravi spomenuti da bi vam prijali Music, Susic i mozda Ordagic iz Zvijezde. Pogotovo Music jer je potekao iz Slobode.
Osim njih, Stjepan Stubican koji je igrao za nas je jako dobar mladic. Borisa Bodiroga, Senedin Ostrakovic(iako mislim da ga Velez nece nikome pustati osim strancima), Danijel Majkic koji je presao u Leotar ali su oni sada ispali, lagano bi vam se pridruzio sigurno. Majkic je bio strasan igrac prije, sad govore da je istrosen, ali mislim da uz Cire moze se vratiti u formi. I Renato Gojkovic bi vam sigurno bio dobar igrac sada.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- moustapha
- Kontakt:
Mnogo posla je jos pred vama dok se konsolidujete.Slobodin dug 7.776.784 KM
#divovi
Kaznit ce vas Uefa za finansijski fair play 
Ne brinite dusebriznici ,radi se na svemu
.
- Probisvjet
- Kontakt:
Koliko je vas?moustapha je napisao/la:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
samke12345
- Kontakt:
Muhamed mujić prvo pojačanje
- moustapha
- Kontakt:
Jao, kao da je sad bitno ciji je veci. Nije nikakva provokacija, ako kazem da je ovo ozbiljan dug.
#divovi
To je onaj ultrahell, sam sebe citiraProbisvjet je napisao/la:Koliko je vas?moustapha je napisao/la:
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 02 jun 2014, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
i nek opet neko spomene SABOVICE bez zuba ce ostati
mamu im j.e.b.e.m pa nabijali su preko milion duga za godinu dana i to u dva navrata
al hajde samo lagano evo uslo je 5 nasih ljudi u skupstinu tako da se i tu situacija drasticno mijenja 
Sloboda Tuzla
Azmir opet ispade gospodin pa ne rece javno ko je bio u upravi kad su najveci dugovi napravljeni, 2008-2010, a mi ti znamo, Sabovici smecari i grobari Slobode, sa Sicom sportskim direktorm, oni su nas unistili sa pravljenjem velikih ugovora igracima, pa onda ide toga dio njima u dzep a dio igracu ona prava plata, a vecinu igraca Sabovicem brat dovodio. A ako dodamo da je u ovom periodu bio transfer Saida od 500 000 eura ja mislim a tad napravljeni najvaeci dugovi, plus tad imal transu mjesecnu od opstine 25000 KM, i imalo smo jos nesto od kantona sto igamo elitu, a napravili su najvece zaduzenje unistili su nas. Sva sreca pa se pojavi nas spasioc Azmir Husic i sad se sve radi javno i transparentno, ice se dug po dug i bit ce to sve super. Treba ustat i naklonit se kad se spomene Azmir Husic, tek sad jos vise mozemo vidjet sta je Azmir uradio u ovih godinu i po otkad vodi klub i u kakvom smo se stilu vratili
Jeste nema šta ali je najbitnije da su sada u Slobodi ljudi koji zaista žele pomoći Slobodi a ne da kradu od Slobode.moustapha je napisao/la:
Vjerujem da će se i ovo polako vraćati, ne znam kakva je situacija ali mislim da je ovo cifra s kamatama a da bi se one trebale po novom zakonu otpisati.
-
intercontinental
- Kontakt:
Prije utakmice sa Iskorm,ja sam spominjao Ordagića za sredinu terena,strašno talentovan igrač.Mislim da bi Sloboda sada trebala da bude magnet za malde i perspektivne igrače sa TK.Očekujem Ordagića već od naredne sezone u dresu Slobode. 
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
fukara1919
- Kontakt:
Ljudi pa nije ovo citav dug msm.znate da ima onaj fazon s kamatama i vjerovatno ce Azmir potpisat taj reprogram i tako da ce nam se kamate odbiti i znatno umanjiti dug.
Vidim tuzlaci da je bas velik dug, nadam se da ce te se izvuci iz ovoga iskreno ne provociram ovo je veoma ozb situacija i sve sretno da ovo rijesite i pocnete iduce sezone takmicenje u PL. 
04.10.2009 !!
Sportski kolektiv sa poreznim dugom nastalim do 31. decembra 2013. godine, ima mogućnost zaključivanja sporazuma njegovog vraćanja na rate, a pri tome i pravo na otpis zateznih kamata i umanjenje glavnice duga, koje se utvrđuje u zavisnosti od roka na koji se zaključuje sporazum.
Kada se otpisu kamate,umanji glavnica o cemu je bilo govora u onoj emisiji na FTV cini mi se,Sloboda je duzna oko 2,3 mil KM .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.