FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 02 jun 2014, 21:23

fukara1919 je napisao/la:
ultrahell24 je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Kada se otpisu kamate,umanji glavnica o cemu je bilo govora u onoj emisiji na FTV cini mi se,Sloboda je duzna oko 2,3 mil KM .
Glavnica ce se smanjiti samo ako potpisete da je vratite za godinu il dvije a ne na 14 godina Sarajevo je potpisalo to da vrati u kratkom roku glavnicu i ona ce biti smanjena neznam tacno koliko
U roku od 5 godina ako se vrati koliko sam ja upucen, i otkud ti znas mozda ce Azmir potpisat da za godinu dana vrati :P :P :P
Do 12 mjeseci za 30 posto umanjen, do 36 mjeseci za 20 posto, a do 60 mjeseci za deset posto. Ne vjerujem da je i jedan klub u BiH u mogucnosti vratiti dug u navedenom periodu.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jun 2014, 21:26

Realno pun k.urac je dobrih igraca kojih mozete dovesti a da su slobodni,bukvalno svaki klub ima 3-4 igraca koji su vam na dohvat ruke...meni ovako na prvu pada Belosevic i Bekic iz Zrinjskog,iz Sarajeva ima isto kandidata Osmanagic,Travancic,otvorit ce se sada i neko krilo vjerovatno Todorovic,kod Zelje isto ima slobodnih igraca,da ne govorim o "losijim" ekipama gdje se sigurno moze probrati po dobar igrac tipa ovaj Obradovic iz Radnika itd itd mnogo igraca koji bi valjali a lahko su dostupni...pa sto da ne i Mesanovica zaganjati ako se ima love a ako mu propadne vani transfer na kraju krajeva menadjer mu drzi konce u Slobodi pa vjerujem da bi ga prije ostavio u Slobodi nego li u Celiku da nastavi(mislim da je u Tuzli sad bolja situacija nego li u Zenici) i tako,opcenito trziste je sada zaista veliko i vrlo lahko se moze sastaviti dobra ekipa,uz par trenutnih vasih sasvim malo treba da se skupi dobrih 11 za sasvim prostojnu sezonu u PL
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 jun 2014, 21:27

znači, kako stvari stoje, za sad Mujić, Beka, Čolić :D obećavajući početak :D

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 02 jun 2014, 21:30

SKVER Sarajevo je potpisalo na godinu mada smo imali na racunu kes od Tana da vratimo komplet dug al nasa glavnicq nije velika nekih milion maraka

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 02 jun 2014, 21:33

fukara1919 je napisao/la:
ultrahell24 je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Kada se otpisu kamate,umanji glavnica o cemu je bilo govora u onoj emisiji na FTV cini mi se,Sloboda je duzna oko 2,3 mil KM .
Glavnica ce se smanjiti samo ako potpisete da je vratite za godinu il dvije a ne na 14 godina Sarajevo je potpisalo to da vrati u kratkom roku glavnicu i ona ce biti smanjena neznam tacno koliko
U roku od 5 godina ako se vrati koliko sam ja upucen, i otkud ti znas mozda ce Azmir potpisat da za godinu dana vrati :P :P :P
Nisam rekao da znam sta ce Azmir uraditi nisam mu ja brat,dabogda vam vratio odma taj dug sto se mene tice al tesko

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 jun 2014, 21:33

Beka ce morati da daje 200% od sebe da izbaci ovako nafuranog i borbenog Mehidica iz prvih 11, a mislim da ce se ovaj jos vise zadat sad kad zna da mu je dosla konkurencija, Beka ce i ovu pauzu morat provest u treniranju da doceka pripreme stospremni jer kod Cire mu nista ne znaci sto je Slobodino dijete morat ce da grize, a i Brzi se sigurno nece dati lako istjerati iz postave, al et ko se god ne izbori imat ce priliku da ko Jusufbasic ove sezone siri prijateljstvo po kantonu i igra prijateljske utakmice

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 jun 2014, 21:34

Polahko vratice se i to samo lagano tuzlaci.

A sad se malo pojacajte, dovedete par kvalitetnih igraca koji vam trebaju mozete i od nas nekog kupit ima ih na spisku... :)
04.10.2009 !!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 jun 2014, 21:37

sarajlija je napisao/la:Polahko vratice se i to samo lagano tuzlaci.

A sad se malo pojacajte, dovedete par kvalitetnih igraca koji vam trebaju mozete i od nas nekog kupit ima ih na spisku... :)
Ma skupi ste jbg. i nije vam od glavu. Ima li kakvih kod vas da im je zapelo za platiti elektriku?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 jun 2014, 21:37

@TRUST

zavisi gdje će Ćiro koristit' Beku :D kao krilnog napadača, centralnog ili iza napadača :D tako da, gledajući po tome, konkurencija su mu Mehidić, Krpić, Huseinbašić, Mujić :D al' moje lično mišljenje je da je Beka bolji od svih njih!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 02 jun 2014, 21:38

JA da se pitam ja bih opet volio vidjeti Muharema Civica u Slobodi. Neko moje razmisljanje kada bi ja birao
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 jun 2014, 21:41

Mislim ako u ovoj formaciji bude igrao onda konkuirse za krilo, jer Ciro trazi u spicu klasicnog sidrasa da zabija tu je Krpa u prednosti Mehidic mu je omiljeni a zna se kad Ciro nekog gotivi pa et sve zavisi od Beke morat ce da se potrudi al sigurno ima kvalitet

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 02 jun 2014, 21:41

Probisvjet je napisao/la:

Ma skupi ste jbg. i nije vam od glavu. Ima li kakvih kod vas da im je zapelo za platiti elektriku?
Kod nas puskom nemozes istejrat igraca vise nece ni raskide ugovora da potpisu

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 jun 2014, 21:42

Probisvjet je napisao/la:

U to da smo skupi necu da ulazim,a za elektriku i to ne znam jbg.
04.10.2009 !!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 jun 2014, 21:42

Suljo Killer :D tri šanse mu trebaju za jedan gol :mrgreen: al' et', ne smijem o njemu ništa loše, da me @ultrasstyle ne bi banovao :P

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 jun 2014, 21:47

Chinaglia je napisao/la:Suljo Killer :D tri šanse mu trebaju za jedan gol :mrgreen: al' et', ne smijem o njemu ništa loše, da me @ultrasstyle ne bi banovao :P
Dobro poravio se je dosta, al zato ne gubi duel, vrsi presing visoko, borben, dosta radi za odbranu,

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 02 jun 2014, 21:47

Malo da promijenimo temu :D

Hadžić: Sloboda će u Premijer ligi igrati važnu ulogu

slika

Nogometaši Slobode vratili su se u društvo najboljih klubova u našoj zemlji. Nakon velike borbe i nadmetanja sa Jedinstvom iz Bihaća, ekipa koju s klupe predvodi legendarni Ćiro Blažević prva je prošla kroz cilj na kraju prvenstva.
Teško je bilo koga isticati, jer su svi igrači podjednako zaslužni za ovaj uspjeh, ali kako je i sam "trener svih trenera" govorio, da mu na golu nije bilo Adnana Hadžića teško bi ušao u Premijer ligu.

Golman rođen u Kaknju prije 26 godina već iza sebe ima mnogo iskustva braneći za matični Rudar, te Zrinjski i Željezničar. U Slobodu je stigao u zimskom prelaznom roku s ciljem da svojim odbranama pomogne klubu da se vrati u Premijer ligu.

Za SportSport.ba dva dana nakon pobjede nad Igmanom iz Konjica, te slavlja u Tuzli, sjajni čuvar mreže ekipe s Tušnja govorio je o završenoj sezoni, te ambicijama kluba u narednom prvenstvu u višem rangu.

"Nevjerovatno je bilo biti sudionik utakmice na Tušnju, te slavlja nakon pobjede protiv Igmana, još jednom se pokazalo da je Tuzla nogometni grad i da se vraća na mjesto koje zaslužuje. Stvarno mi je za ovih pola godine u Slobodi bilo prelijepo, ponovo sam standardno branio, imao sam maksimalnu podršku trenera i navijača tako da se stvarno fenomenalno osjećam. Mislim da smo sasvim zasluženo osvojili prvo mjesto, jednostavno uz našeg predsjednika, trenera i veliku podršku navijača uspjeh nije mogao izostati", kaže Hadžić.

Iako ima kombinacija za odlazak u inostranstvo, volio bi sa Slobodom igrati u Premijer ligi.

"Naravno da je želja svakog igrača da ode u inostranstvo i pokuša obezbjediti egzistenciju, meni je 26 godina i mislim da mogu još dugo braniti. Ako bi ostajao u našoj ligi, onda sigurno da je Sloboda prvi izbor za mene. Siguran sam da će naredne sezone u Premijer ligi Sloboda igrati važnu ulogu jer klub ima sve ono što je potrebno za uspjeh. Vjerujem da će i naredne sezone liga biti izjednačena, te da će Sloboda biti u samom vrhu, gdje joj je sigurno i mjesto", kazao je za kraj razgovora za naš portal Adnan Hadžić bivši mladi reprezentativac naše zemlje, koji ima ubilježen i jedan nastup za A- selekciju naše zemlje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 jun 2014, 21:47

šta će biti s Migija ako dođe Čolić?! po meni bi bilo glupo opet ga staviti lijevo, nije ovo druga liga :D jedino ako Čolić može igrati na krilu :D

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 jun 2014, 21:48

sarajlija je napisao/la:
Skver je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Vidim tuzlaci da je bas velik dug, nadam se da ce te se izvuci iz ovoga iskreno ne provociram ovo je veoma ozb situacija i sve sretno da ovo rijesite i pocnete iduce sezone takmicenje u PL. ;)
Tu smo svi skoro pa izjednaceni sa dugovima kada nam se odbije zatezna kamata, Sloboda, Celik, Sarajevo, Zeljo....
Jeste, ali mi smo sad u boljoj situaciji jer nas je kupio Tan i on moze vratit dugove, ali tvoja recenica je na mjestu i ja se iskreno nadam i od srca zelim da to makar ako nista smanjite i abd vratite selam. ;)
Lijepo je cuti da ima bogatih klubova i kod nas...selam i tebi ;)

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 jun 2014, 21:52

Ne brinem ja za Migija igrat ce on negdje nace njemu Ciro poziciju, dobit ce Colic priliku da se dokaze al kako je onaj momak spreman i koliko radi na sebi, a koliko je poravio rad sa loptom, cenarsut pod Cirom, mislim da ce biti zanimljivo borba za pozicij bekova a plus ima i Efendic nece se ni on dati lako iz postave izbacit, sa Colicem. Jedno je sigurno ko i za Beku sto mu Mehidic konkurise morat ce da girzu pojacanja ako hoce postavu, il ce sirit prijateljstva po kantonu u prijateljskim utkamicama

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 02 jun 2014, 21:58

Ryan Gosling :mrgreen:

slika

Dobrodošao :clap: .

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []