Ama bolan nemoj me uciti moralnim lekcijama, kad ja te poznajem momke i kad nisu prolili ni kap znoja, hajd sadIronMany je napisao/la:Ne mozes uporediti nekog ko je sam zaradio svoj novac i nekog kome je babo zaradio novac. Ta usporedba ne ide nikako!Bosniacum Lilium je napisao/la: znam dosta likova lovatora koji tu vise i redovno i kakve djevojke vodaju. Jedan od njih mi je ekstra mega giga bliska familija. Eto samo sto mi nije brat rodjeni. U Sarajevu ako malo vise imas, nista posebno, auto 20 hiljada. Brato moj, poyeba ti pola grada
I ne mozes porediti ljude koji trose 100 km za noc sa likom koji tek onako spicka za jedan party 10.000 dolara.
normalno, to ima svuda, pa i u bogatijim zemljama. Svuda je to isto. Samo sto vani trebas potrositi 1500€ pa da ti pocnu prilazitiPatrickBateman je napisao/la:Ma znam i ja. Isto je to, ovdje ili vani, samo se standard mijenja, negdje je potrebno sjebat za noc milje, a negdje stoju dvije.Bosniacum Lilium je napisao/la: znam dosta likova lovatora koji tu vise i redovno i kakve djevojke vodaju. Jedan od njih mi je ekstra mega giga bliska familija. Eto samo sto mi nije brat rodjeni. U Sarajevu ako malo vise imas, nista posebno, auto 20 hiljada. Brato moj, poyeba ti pola grada
Redovno se dovezes autom da te svi vide, narucis brod, i cekas. They come flyiiiiing baby
Mada mi se svidja vani sto djevojke dole prilaze i kad nisi u separeu i kad ne cuclas neka skupa pica, samo su zeljne