FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ko je ovaj? 
Mujic
.
Što se tiče Ordagića davno sam ga spominjao na ovoj temi i bio bi strašno pojačanje ,recimo u paru sa Omicem bi bili odlicni
.
[youtube][/youtube]
Što se tiče Ordagića davno sam ga spominjao na ovoj temi i bio bi strašno pojačanje ,recimo u paru sa Omicem bi bili odlicni
[youtube][/youtube]
ahahaha Mujić
kako ga ne prepoznah 
- tuzlak1987
- Kontakt:
A Borgi nista
sramota da Borgi ne igra u Slobodi 
Suti javice se joksimovictuzlak1987 je napisao/la:A Borgi nista
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
gotovo je sadTaRgEt_ je napisao/la:Suti javice se joksimovictuzlak1987 je napisao/la:A Borgi nista
- Probisvjet
- Kontakt:
@tuzlak1987Chinaglia je napisao/la:gotovo je sadTaRgEt_ je napisao/la:Suti javice se joksimovictuzlak1987 je napisao/la:A Borgi nista
Pazi sta pises jbg.!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Znaci Almir Bekic, Mujic dobro je krenulo, al et valjda uskoro stigne kakav kapitalac
Amer druže, Amer
al' ne bih se bunio ni da Almir dođe 
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Komšije, iskrene čestitke.
Sretno u Primeri, gazite sve pred sobom. Pozdrav iz Banovića.
Sretno u Primeri, gazite sve pred sobom. Pozdrav iz Banovića.
1947!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
bio na skupstini....sta rec....HVALA AZMIRU PO 1000 PUTA...kakav lik,kako covjek voli Slobodu
mnogi al bas mnogi su prepoznali dobru vibru i pricu oko neke NOVE SLOBODE...kod Husica mi se svidza sto je sa obadvije noge na zemlji...CVRSTO....nije megaloman,ne obecava kule i gradove,sto OBECA ispuni...TIH JE I RADI....takvi su likovi prejaki...obican covjek,iz naroda....zaustavi ga na ulici i pricat ce sa tobom o Slobodi 10 minuta.....samo nam je dragi Bog poslao ovakvog covjeka...vjerovatno smo zasluzili....novi clanovi UO su ljudi koji su predani ideji JAKE Slobode....prezadovoljan sam napustio skupstinu....tacno se u zraku osjeti dobra prica....sa ovom ekipom ljudi u Slobodi nestat ce tamni oblaci koji su nam se decenijama nadvijali iznad Tusnja.....z.a.j.e.b.i.t.e pojacanja...ovog covjeka moramo svi podrzati i bit cemo VRLO BRZO tamo gdje pripadamo....u velikane BH fudbala
mnogi al bas mnogi su prepoznali dobru vibru i pricu oko neke NOVE SLOBODE...kod Husica mi se svidza sto je sa obadvije noge na zemlji...CVRSTO....nije megaloman,ne obecava kule i gradove,sto OBECA ispuni...TIH JE I RADI....takvi su likovi prejaki...obican covjek,iz naroda....zaustavi ga na ulici i pricat ce sa tobom o Slobodi 10 minuta.....samo nam je dragi Bog poslao ovakvog covjeka...vjerovatno smo zasluzili....novi clanovi UO su ljudi koji su predani ideji JAKE Slobode....prezadovoljan sam napustio skupstinu....tacno se u zraku osjeti dobra prica....sa ovom ekipom ljudi u Slobodi nestat ce tamni oblaci koji su nam se decenijama nadvijali iznad Tusnja.....z.a.j.e.b.i.t.e pojacanja...ovog covjeka moramo svi podrzati i bit cemo VRLO BRZO tamo gdje pripadamo....u velikane BH fudbala
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Amer Bekic je izgubio mjesto u Zrinjskim,niko drugi se nije pocesao da ga trazi pa sad je i Sloboda dobra,a otisao je bez marke obestecenja jer je potpisao amaterski ugovor sa Zrinjskim u cilju izbjegavanja obestecenja prema Slobodi koja ga je napravila,forsirala,kap.traku dala itd. Almir je druga prica i bio bi pojacanje sigurno.Chinaglia je napisao/la:Amer druže, Ameral' ne bih se bunio ni da Almir dođe
- Probisvjet
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:bio na skupstini....sta rec....HVALA AZMIRU PO 1000 PUTA...kakav lik,kako covjek voli Slobodu![]()
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Dobrodošli nazad.Sve naše utakmice su uvijek bile žestoke do one zadnje na Tušnju kad smo vam pustili pobijedu u nadi da ćete ostati.Niste ostali ali očigledno ste se vratili jači.Jako vas poštujem jer ste raja i iskreno se nadam da ćemo tokom slijedeće sezone na Bilinom polju i Tušnju skupa zapjevat onu ja j***m samo Želju i Sarajevo 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
jel bilo govora o ambicijama sa sezonu u PL i o pojacanjima ?staragarda je napisao/la:bio na skupstini....sta rec....HVALA AZMIRU PO 1000 PUTA...kakav lik,kako covjek voli Slobodu![]()
![]()
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Almir Bekić me podsjeća na Osmanagića, bio je talenat, a nije uspio kao ni Osmanagić, na kraju će se i Beka vratit' u BiH, Dinamo ga šalje po posudbama, samo je pitanje vremena kad će ovamo .. momak zna igrat', mlad je, brz je, sve stoji, samo je pitanje koliko on ima motiva uopšte, to mene kopka .. neki igrači izgube volju kad im neke stvari propadnu, dožive razočarenje, itd
Jedan je GIGANT
,živ i zdrav nam bio puno godina.

Pozdrav za bracu Robovesamocelik je napisao/la:Dobrodošli nazad.Sve naše utakmice su uvijek bile žestoke do one zadnje na Tušnju kad smo vam pustili pobijedu u nadi da ćete ostati.Niste ostali ali očigledno ste se vratili jači.Jako vas poštujem jer ste raja i iskreno se nadam da ćemo tokom slijedeće sezone na Bilinom polju i Tušnju skupa zapjevat onu ja j***m samo Želju i Sarajevo
Vidimo se na jesen
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.