Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Iduće sezone će biti jos pozitivnije, kad Mirza poboljsa jos svoju igru. Nemam nikakvih sumnji da ce imati sut za 3 preko 40% sljedece sezone.Vedad87 je napisao/la:Čekam tekmu sa Obalom Slonovacei razmisljam kako sam u to dobar cekao MirzuI kako sam se znao ismijati citajuci ovdje komentare. Najpozitivnija tema na forumu, ubjedljivo.
Ko ce docekati novu sezonu
Stvarno je šteta što ne igra tamo, jer imaju sistem koji se ubio za njega. Bio bi fantastičan.Watching the Spurs and the player and ball movement you just wonder how much of of a killer Mirza would be in that system.
stvarnoAmar Dzeko je napisao/la:Stvarno je šteta što ne igra tamo, jer imaju sistem koji se ubio za njega. Bio bi fantastičan.Watching the Spurs and the player and ball movement you just wonder how much of of a killer Mirza would be in that system.
Ma igrace u tandemu s Nowitzkim i bice nevjerovatna defanzivna sila njih dvojica!storm_raider je napisao/la:U Dallas???
Kako mu to moze biti dobra opcija?
rio_Ferdy88 je napisao/la:Po meni bi mu Heat bio jedna od boljih opcija, koliko bi mu samo otvorenih šuteva stvorili, vidimo kako rade to za Lewisa, prošlih godina za Millera.
+1RealnoGledano je napisao/la:nemoj u Heat bgt, obozavam ovaj rivalitet sa trenutno najboljim kosarkasem danasnjice LBJ
+1mirzatele je napisao/la:Ja ebenog rivaliteta..Jos pure Mirzi treba da James duze od 3 sekunde razmislja o njemu
nigdje ja nisam rekao da je Mirza bolji da je Mirza vaki nakimirzatele je napisao/la:Ja ebenog rivaliteta..Jos pure Mirzi treba da James duze od 3 sekunde razmislja o njemu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.