FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

miki651
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la miki651 » 02 jun 2014, 22:41

Ako Bekić ode u Slobodu odnosno vrati se u matični klub ja kao navijač Zrinjskog želim mu sve najbolje jer momak to i zaslužuje. Ovih nekoliko godina što je bio kod nas pokazao se kao pravi profesionalac i niko ni najmanje primjedbe na njega nije imao.
Ovo što neko komentira kao imao amaterski ugovor sa Zrinjskim ili nešto tako to uopće nije točno. Sloboda je prije 4 godine dobila propisano obeštećenje od Zrinjskog i tu je sve bilo ok. Još jednom momku a i Slobodi sve najbolje.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 02 jun 2014, 22:41

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jun 2014, 22:46

Prava je steta sto su prethodnici napravili ovoliko duga, bas prava steta. 8 miliona duga je vrlo tesko sanirati pogotovo ako znamo da se ne radi o ekipi koja godisnji prihod ne broji u milionima.
Jednom Dinamu bi bilo tesko ovo rijesti a kamoli Slobodi.

Vjerujem da ce se ovo sve u hodu odraditi, u roku od nekoliko godina i da ce se jedan dio novca oprostiti od strane igraca i firmi kojima se duguju novci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 02 jun 2014, 22:53

Omerbavarac je napisao/la:Prava je steta sto su prethodnici napravili ovoliko duga, bas prava steta. 8 miliona duga je vrlo tesko sanirati pogotovo ako znamo da se ne radi o ekipi koja godisnji prihod ne broji u milionima.
Jednom Dinamu bi bilo tesko ovo rijesti a kamoli Slobodi.

Vjerujem da ce se ovo sve u hodu odraditi, u roku od nekoliko godina i da ce se jedan dio novca oprostiti od strane igraca i firmi kojima se duguju novci.
Valjda uspijete vratiti al velike su to pare na ovom vaktu a uefa sve strozija vidim i Zvezdi ce propast nastup u lp! Neko spomenu da svi klubovi skoro isto duguju nije bas tako plus dodaj i potrazivanja duznika itd sve to znam jer smo u slicnoj situaciji do nedavno bili,za kifle se nije imalo tuzbe sa svih strana itd

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jun 2014, 22:57

Ma dva ili tri jaka sponzora, po mogucnosti kakva Americka i eto rjesenja. :urnebes:

Sloboda je uvijek imala kvalitetne mlade igrace, tako da sa istim treba raditi i pokusati nekog od njih unovciti kao sto je svojevremeno unovcen Husejnovic.

Ideje se mogu sprovesti u djelo no pitanje je koliko jqe vremena potrebno za takvo nesto jer znamo da nista ne dolazi preko noci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 02 jun 2014, 23:03

Brate dragi kad vidim ovako ambicioznog Husića,koji ulaže u Slobodu,uključio je i opštinu u klub ,grad pa čak i kanton je digao na noge,i sada pojave se ovi j.e.b.e.n.i. dugovi od čak 8 miliona :o ,ko god da je napravio te dugove,treba da bude proglašen za osobu koja je nepoželjna na stadinu Tušanj!!!! Sve mi to nekako smrdi na Enesa Siću,on dok je bio tu i poslije njega su počeli problemi.On otvori onu školu fudbala,zajebaje talentovanu djecu koja žele preći u Slobodu i napraviti korak naprijed u svojoj ''karijeri'' .Nema sumnje da je i on imao umiješane prste u ovo.!.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 02 jun 2014, 23:05

prava pojacanja tek dolaze...ove sto se pise,spekulise,i ono sto je potvrdjeno,samo je pravljenje okosnice ili kostura...ukoliko se rijese unutrasnji problemcici i azmir bude alfa i omega,bez opozicije dug koji jeste,biti ga nece jer covjek je multimilioner,izgleda da to mnogi zaboravljaju...milioner je i owen...azmir nece uloziti bruku para u tim,ako nema sigurnost za svoj novac...zato i traje malo duze,jer niko nebaca pare u vjetar..polako samo,sponzor uskoro dolazi,cuce se.. :cool:
uskoro cete se iznenaditi...pozitivno...slijede bombe,jedna za drugom..azmir :kralj:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 jun 2014, 23:08

wienultras je napisao/la:prava pojacanja tek dolaze...ove sto se pise,spekulise,i ono sto je potvrdjeno,samo je pravljenje okosnice ili kostura...ukoliko se rijese unutrasnji problemcici i azmir bude alfa i omega,bez opozicije dug koji jeste,biti ga nece jer covjek je multimilioner,izgleda da to mnogi zaboravljaju...milioner je i owen...azmir nece uloziti bruku para u tim,ako nema sigurnost za svoj novac...zato i traje malo duze,jer niko nebaca pare u vjetar..polako samo,sponzor uskoro dolazi,cuce se.. :cool:
uskoro cete se iznenaditi...pozitivno...slijede bombe,jedna za drugom..azmir :kralj:
Haj napisi sta u PP..sad si me zainteresovao,necu moci zaspat.. :mrgreen:

GOSPODIN AZMIR HUSIC !! :cool:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 02 jun 2014, 23:10

wienultras je napisao/la:prava pojacanja tek dolaze...ove sto se pise,spekulise,i ono sto je potvrdjeno,samo je pravljenje okosnice ili kostura...ukoliko se rijese unutrasnji problemcici i azmir bude alfa i omega,bez opozicije dug koji jeste,biti ga nece jer covjek je multimilioner,izgleda da to mnogi zaboravljaju...milioner je i owen...azmir nece uloziti bruku para u tim,ako nema sigurnost za svoj novac...zato i traje malo duze,jer niko nebaca pare u vjetar..polako samo,sponzor uskoro dolazi,cuce se.. :cool:
Nisu oni svjesni američke politike ulaganja.Oni neće uložiti u neki kratkotrajni projekat.Oni za sve što ulože imaju pokriće.Pogledajte Palottu u Romi šta čovjek radi,samo pametna ulaganja ,i Roma je isto tako bila u dugovima,pa je taj drug saniran,doduše njima je to lakše uraditi nego nama trenutno,ali korak po korak
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 02 jun 2014, 23:10

Ma biće ovo sve kako valja. Džaba i taj dug kad je atmosfera u klubu zdrava, kad se zna kome se polažu računi i ko brine o finansijama. Sve će to biti riješeno ako se ovako nastavi.

Musić mi je obećao dres za narednu sezonu. Morao je, jesmol' komšije ili ne :D Ovo sve naravno, ako ne ode. A iskreno se nadam da neće.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 jun 2014, 23:13

Kakvog mi velikana imamo za presjednika, ako ste pazljivo sve ovo saslulasli, covjek je sve na papir stavio i o svemu pricao i na kraju zakljuci ako me pustitte da radim i podrzite me za 4. godine bit cemo na nuli, nase ljudi samo da ga podrzimo i slijedimo covjek ima plan, dobro je da prepada sa dugom ta rastjera sve uhljebe.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 02 jun 2014, 23:17

vi ako sljedece godine ne budete prvaci necete nikad

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 02 jun 2014, 23:17

harry_90 je napisao/la:
Haj napisi sta u PP..sad si me zainteresovao,necu moci zaspat.. :mrgreen:

GOSPODIN AZMIR HUSIC !! :cool:
mnoge stvari sam ja ovako napiso za ovu polusezonu,bio ismijan,a nakraju bio upravu...jedini sam od navijaca slobode napiso recimo da ce nas bratstvo povaliti,ili da ce jedinstvo se raspast iznutra...prije pocetka napisao sam da cini mi se na tvoj post,pito si sta je ovo imal kakvih novosti,reko sam ti zatisje pred buru,mrsko mi sad traziti... :cool:na polusezoni...i sad je isto,neobazirite se na licencu,dugove,licencu ce on srediti..dugove bar dio njih,jer ugovor o otpisu ce biti potpisan,sponzor doveden...nase je da punimo tribinu i tako finansijski damo doprinos....10 000 ljudi protiv zelje,sarajeva,ali i olimpika,travnika....to se trazi...ostalo nije nasa briga..

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 02 jun 2014, 23:20

kako to Azmir rece ovo samo kod nas ima, ove likovi sto su vodili klub prije njeg nabili tug od 8 miliona i niko nece odgovarati pu hebem ti drzavu i pravosudje :puke:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 jun 2014, 23:23

aS_Roma je napisao/la:vi ako sljedece godine ne budete prvaci necete nikad
:facepalm: :facepalm:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 jun 2014, 23:23

Nadam se da cu dozivjeti da oni koji su najodgovorniji za ove dugove zavrse u zatvoru, a koliko sam shvatio da ce biti i tuzbe protiv pojedinaca za nezakonito poslovanje. Azmire Husicu :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 02 jun 2014, 23:24

Gorki je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pametno prica kaze sam da nemoze ove dugove on licno pokrit,kad cujem one cifre po milion i nesto duga naprave za godinu to je smjesno i zalosno i onda se neko pita zasto se politicari i lopovi bore da udju u neki klub pa da sve pokradu i ispare a jos nikom nece odgovarati,vidi se pametan je lik a ko je ovaj pored njega rumeni nikako mi zajedno ne idu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 jun 2014, 23:25

aS_Roma je napisao/la:vi ako sljedece godine ne budete prvaci necete nikad
Mi ne ciljamo na titulu odmah,samo polako idemo i dizemo se iz pepela..uz GOSPODINA AZMIRA HUSICA sve ce doci na svoje ;)

Pregledao sam dva puta ovaj njegov govor i samo mu se mogu :tokralju: :tokralju:

Jos kad covjek rece da nema ovog duga,ulozio bi svoja 3 miliona maraka doveo i Sloboda bi bila prvak i igrala bi evropska natjecanja.

HVALA ZA SVE AZMIRE HUSICU !!! :kralj:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 02 jun 2014, 23:27

ultrahell24 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pametno prica kaze sam da nemoze ove dugove on licno pokrit,kad cujem one cifre po milion i nesto duga naprave za godinu to je smjesno i zalosno i onda se neko pita zasto se politicari i lopovi bore da udju u neki klub pa da sve pokradu i ispare a jos nikom nece odgovarati,vidi se pametan je lik a ko je ovaj pored njega rumeni nikako mi zajedno ne idu
nemoze vratiti jer nije klub njegov,nece da da pare,a da neko posle njega bere kajmak...pametan covjek...ali dace on dovoljno...

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 02 jun 2014, 23:27

Pasa da je dug 4 miliona tesko da bi to iskesiro nije kud jer cisto sumnjam da ima toliko novca da vraca dugove od recimo 4 mil to i on sam kaze,da Sloboda nema dugova ulozio bi par miliona na pojacanja znaci samo realno prica nemoj u oblake da letis poslusaj jos jednom ovaj video

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []