BadrHari je napisao/la:Razmislite malo, to su iste grupacije i klanovi zbog kojih se desila katastrofa protiv Egipta.
Ali to je samo kulminacija bila, to se odavno skupljalo, sve zbog Papetove dobrote.
Dzeko-Ibro-Spaha = bez Ibricica ova dvojica se naljute i dernek nije isti bez njega. Pape ga zovno iskljucivo zbog atmosfere. Alfa i omega svlacionice
Sejo-Vedo = stari prijatelji i Hoffenheimska veza, odlicni, neiskvareni momic, pomalo seljasti, mislim na Seju
Mensur-Lulic = Prijateljstvo zasnovano na brzini i prodornosti uz aut liniju. Mirni momci, cak neprimjetni, obavljaju svoj posao na terenu, uvijek barem jedan povrijedjen.
Begovic-Medunjanin = Takodjer malo mirniji mentalitet, pridruzi se i švapski hipster Bitcho
Ima jos tu prijateljstava, ali da ne dijelim vise.. Uglavnom druze se slicni tipovi
Napisi nam jos. Vidim da imas eksluzivne informacije.
S kim se Tino i Sven druze? SEO?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
BadrHari je napisao/la:Razmislite malo, to su iste grupacije i klanovi zbog kojih se desila katastrofa protiv Egipta.
Ali to je samo kulminacija bila, to se odavno skupljalo, sve zbog Papetove dobrote.
Dzeko-Ibro-Spaha = bez Ibricica ova dvojica se naljute i dernek nije isti bez njega. Pape ga zovno iskljucivo zbog atmosfere. Alfa i omega svlacionice
Sejo-Vedo = stari prijatelji i Hoffenheimska veza, odlicni, neiskvareni momic, pomalo seljasti, mislim na Seju
Mensur-Lulic = Prijateljstvo zasnovano na brzini i prodornosti uz aut liniju. Mirni momci, cak neprimjetni, obavljaju svoj posao na terenu, uvijek barem jedan povrijedjen.
Begovic-Medunjanin = Takodjer malo mirniji mentalitet, pridruzi se i švapski hipster Bitcho
Ima jos tu prijateljstava, ali da ne dijelim vise.. Uglavnom druze se slicni tipovi
Hadzic
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
BadrHari je napisao/la:
Ovo je prijateljstvo puklo jarane. Vidis da se Sejo druzi sa vimenastom prevoditeljicom.
If ju nou vat aj min
BadrHari je napisao/la:
Za ovo treba bit majstor pa smislit. Hans Kristijan Andersen ja mislim da bi ti pozavidio.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
calcio je napisao/la:Uh ebi ga, sad ispada da je pozitivna vrlina ako je neki sportski novinar ili komentator ogranicen samo na jedan sport.
Ma pozitivno je kad imaš u vidu da si jedan od najboljih u Europi na toj poziciji što Edin sigurno jeste. A i u fudbal se sigurno razumije, sumnjam da je išta lošiji od Vugdalića ili Marjana..
calcio je napisao/la:Uh ebi ga, sad ispada da je pozitivna vrlina ako je neki sportski novinar ili komentator ogranicen samo na jedan sport.
Ma pozitivno je kad imaš u vidu da si jedan od najboljih u Europi na toj poziciji što Edin sigurno jeste. A i u fudbal se sigurno razumije, sumnjam da je išta lošiji od Vugdalića ili Marjana..
Pa sirina je uvijek pozitivna, u svakom poslu. Osim ako bi se pokazalo da je odron kod komentarisanja fudbala, u sto cisto sumnjam. Kao sto kazes, sigurno nije losiji od Vugdalica
"Ode lopta u kukuruze" - jedan od Vugdalicevih bisera
Pa sirina je uvijek pozitivna, u svakom poslu. Osim ako bi se pokazalo da je odron kod komentarisanja fudbala, u sto cisto sumnjam. Kao sto kazes, sigurno nije losiji od Vugdalica
"Ode lopta u kukuruze" - jedan od Vugdalicevih bisera
Ma Vugdalić je budala svoje vrste
"8. minut, oPsajd!"
"Uživajte u najboljoj sliKi u regiji"
"Eh biće zanimljivo šta Piži (PSG ) može uraditi protiv Celzija i Murinja"
Vugdalić je najjači bio u onoj tekmi Ajax-Dinamo : Sad će režiser morati da prikaže Bed blu bujse
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Mani je najjaci komentator bio na utakmici Bosna - Italija ... pogledajte kod drugog gola euforije komentatora, kao da je sahrana Inace, ima tu jos par provala.. "centrirao je loptu i sada moze da bude prilika"... Salih Amidzic