fcsforever je napisao/la:što reče..sramota je i jedno i drugo..ali baš sramota...ipak, iza nas je to...sa malo sreće na izvlačenju prolazimo i to 3 predkolo...u svakom slučaju svim bh klubovima, sreča je neophodna itekako..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
fcsforever je napisao/la:što reče..sramota je i jedno i drugo..ali baš sramota...ipak, iza nas je to...sa malo sreće na izvlačenju prolazimo i to 3 predkolo...u svakom slučaju svim bh klubovima, sreča je neophodna itekako..
A svi smo se nadali a i dalje se nadamo (bar dok ne ode zvanično) da će ostati, mada smo svi svijesni da takvog igrača ne možemo zadržati u ovoj našoj ligi. Upravi kapa do poda što ga je uspjela dovesti bar na ovoliko.fcsforever je napisao/la:u ovom trenutku su vrlo male šanse da Jajalo ostane...jbg al je tako
Nemoj biti siguran da nemozemo nisam rekao da ce doci al bice iznenadjenjahilmo je napisao/la:A svi smo se nadali a i dalje se nadamo (bar dok ne ode zvanično) da će ostati, mada smo svi svijesni da takvog igrača ne možemo zadržati u ovoj našoj ligi. Upravi kapa do poda što ga je uspjela dovesti bar na ovoliko.fcsforever je napisao/la:u ovom trenutku su vrlo male šanse da Jajalo ostane...jbg al je tako
@ljiljane![]()
A svi se nadamo dok se zvanično ne objavi da od toga nema ništa.ultrahell24 je napisao/la: Nemoj biti siguran da nemozemo nisam rekao da ce doci al bice iznenadjenja
On je završio igračku karijeru...i sad je tu gdje ga upravo vidimo.kanarinac je napisao/la:sta je sa dzakmica pa ne igra vise kakva je to u pitanju povreda a tek je bio poceo vracati formu
ma znam da je zavrsio karijeru al et pitam sta je sa njega kakva je to povreda ali ako se krije nije ni vaznohilmo je napisao/la:On je završio igračku karijeru...i sad je tu gdje ga upravo vidimo.kanarinac je napisao/la:sta je sa dzakmica pa ne igra vise kakva je to u pitanju povreda a tek je bio poceo vracati formu
Pa nije imao pravo da igra ovu prethodno zavrsenu sezonu. Tek sad ce biti u konkurenciji (bar bi trebao).Mokroguz je napisao/la:Sta bi od onog crnca? Je li igrao uopste?
Mlad igrac talentiran al nije fizicki spreman bio,uzeli su ga da trenira sa nama i fizicki da ojaca polako ima vremenaMokroguz je napisao/la:Sta bi od onog crnca? Je li igrao uopste?
Zna dosta raje dali je mahalska ili nije vidjecemo, ali aBd. dolazi jedno zvucnije pojacanje koje prizivamo.koalem je napisao/la:simon je napisao/la:Uzivajte bracoŠta znaš? GOVORI
![]()
![]()
![]()
Mogli bi malo prestat sa drugih foruma prenositi ko papagajisimon je napisao/la:Zna dosta raje dali je mahalska ili nije vidjecemo, ali aBd. dolazi jedno zvucnije pojacanje koje prizivamo.koalem je napisao/la:simon je napisao/la:Uzivajte bracoŠta znaš? GOVORI
![]()
![]()
![]()
Ja neznam brate bgm. sta drugi pisu i jeli loze raju ili ne ja sam napisao sta su meni licno rekli.ultrahell24 je napisao/la: Mogli bi malo prestat sa drugih foruma prenositi ko papagaji
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, rimljanin90, skoJaa i 89 gostiju.