I danas zavrsavam u plusu,,gonzales je napisao/la:KR Reykyavik - Fram(zp) - zp2+ @ 2,15
Premier
IDEMO DALJE
Ovo mi je zapelo za oko jos jutros
03:00 Regatas - Penarol (162,5+) - z2 @1,85
Premier
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
I danas zavrsavam u plusu,,gonzales je napisao/la:KR Reykyavik - Fram(zp) - zp2+ @ 2,15
Premier
Dobija Gulbis.bezze je napisao/la:berdih sutra ekipa ????
Išta sigurno za sutra ??Willy je napisao/la:Dobija Gulbis.bezze je napisao/la:berdih sutra ekipa ????
Nije nesto ponuda za sutra...bezze je napisao/la:Išta sigurno za sutra ??Willy je napisao/la:Dobija Gulbis.bezze je napisao/la:berdih sutra ekipa ????

Poluvrijeme 0 2 i tako do kraja ostane jaofanatic1991 je napisao/la:Ako je ko ziv
Bez puno pametovanja dva tima koja igraju veoma lose u zadnjih 5 meceva Guarani je svih 5 isao over dok je duque de caichas isao 3 puta over.... Sto se tice medjusobnih utakmica igrali su samo 2 puta (koliko sam ja mogao naci)
jedna je isla over a druga je zavrsila 2 0tako da oprobamo 3+ 2.5 kvota
sretno ako ko prati

Napokon WINN i jedan za laku noc ":Dfanatic1991 je napisao/la:Poluvrijeme 0 2 i tako do kraja ostane jaofanatic1991 je napisao/la:Ako je ko ziv
Bez puno pametovanja dva tima koja igraju veoma lose u zadnjih 5 meceva Guarani je svih 5 isao over dok je duque de caichas isao 3 puta over.... Sto se tice medjusobnih utakmica igrali su samo 2 puta (koliko sam ja mogao naci)
jedna je isla over a druga je zavrsila 2 0tako da oprobamo 3+ 2.5 kvota
sretno ako ko prati

Ocekivano,, laganih 177 koseva,,gonzales je napisao/la:I danas zavrsavam u plusu,,gonzales je napisao/la:KR Reykyavik - Fram(zp) - zp2+ @ 2,15
Premier
IDEMO DALJE
Ovo mi je zapelo za oko jos jutros
03:00 Regatas - Penarol (162,5+) - z2 @1,85
Premier

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=38&t=8752" onclick="window.open(this.href);return false;gringonjaOnajDrugi je napisao/la:hoce li biti "ekstra" tema uvezi svjetskog prvenstva sto se kladionice tice? da malo prognoziramo rezultate i tkd?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.