BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
sto se tice utakmice s meksikom, i uzimajuci u obzir da ce biti skauti/spijuni od argentine na stadionu, ja bi ovako kombinovao nas sastav:
1 poluvrijeme
begovic
vranjes-bicackic-spahic-salihovic
besic-pjanic
hajrovic-misimovic-lulic
dzeko
2 poluvrijeme
fejzic
mujdza-sunjic-spahic-salihovic
hajrovic-medunjanin-besic-visca
dzeko-ibisevic
znaci promjena formacije iz 4-2-3-1 u 4-4-2....tako da i malo argentinu iznenadimo....uz to bi ostavio kolasinca totalno vani, da se odmori i sacuva, jer se plasim da se nece slucajno povrijediti, a jako nam je potreban....
1 poluvrijeme
begovic
vranjes-bicackic-spahic-salihovic
besic-pjanic
hajrovic-misimovic-lulic
dzeko
2 poluvrijeme
fejzic
mujdza-sunjic-spahic-salihovic
hajrovic-medunjanin-besic-visca
dzeko-ibisevic
znaci promjena formacije iz 4-2-3-1 u 4-4-2....tako da i malo argentinu iznenadimo....uz to bi ostavio kolasinca totalno vani, da se odmori i sacuva, jer se plasim da se nece slucajno povrijediti, a jako nam je potreban....
Kljucno da se "zavaraju" argentinci su zadnji vezni i bekovi, ako ce Safet ista mijenjati, a pokazao mu je onaj Slovak kako ga lako polu strucnjak nadmudri, kad igra svoju igru. Dobra stvar je sto ce Argentinci uzimati s rezervom ove dvije utakmice, a mi cemo izgleda igrati kao protiv Slonova protiv njih, a kao sustinu nase ige uzimati kvalifikacije gdje mi nismo nista promijenili od prve do zadnje utakmice. Ne bi bilo lose da ste strane Safet krene i sa Vedom veceras umjesto Misketa npr., koji bi po meni u ovoj formaciji sa samim Džekom u napadu mogao biti nas kljucni igrac na ovom prvenstvu, s obzirom da je smrsao i da se fino krece na terenu, sto smo vidjeli zadnju utakmicu. Također volio bih i da kolasinac veceras odigra malo na ZV ili stoperu da eventualno bude alternativa na tim pozicijama s obzirom da ocekujem da ce biti vjerovatno kartona ili nedo Bog povreda a na LB koliko toliko fino igra Salihovic.
Vidim ima ovih sto su bili na treningu jucer pa ne bi bilo lose da oni prenesu eventualno pocetnih 11 za veceras, ako se moglo vidjeti s zadnjeg treninga.
Vidim ima ovih sto su bili na treningu jucer pa ne bi bilo lose da oni prenesu eventualno pocetnih 11 za veceras, ako se moglo vidjeti s zadnjeg treninga.
- Cautinho
- Kontakt:
Pa ima li ista od ovoga?
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?t=8750" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?t=8750" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep walking.
Ja cu naviti sat u 3:30 tacno, a TV cu ostaviti upaljen, dok himne odsviraju vec cu biti na trosjedu sa jorganom.... 
- 1988risha
- Kontakt:
kakav si ti patriota kad ćeš preskočiti iscrpnu analizu i Adnana GušuBatko je napisao/la:Ja cu naviti sat u 3:30 tacno, a TV cu ostaviti upaljen, dok himne odsviraju vec cu biti na trosjedu sa jorganom....
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Dobro me napomeni ovaj za red bull. Uzimam to i kafa uz tekmu nea sanse da mi sta bude 
Ajde da vidimo tinu vcrs kako dere
Ajde da vidimo tinu vcrs kako dere
Pa kako ti misliš iskoristiti 23 igrača majke ti ? Nisu svi pozvani da igraju, tu su da igraju ako se pola tima povrijedi i dobije kartone...arius je napisao/la:ma tako ce i biti , moze i seo stopera a sejo lijevog beka ...ali kojeg djavla onda glumi ovaj hadzic ili susic kad ni u jednoj kombinaciji nece igrati....ikebanu ?Batko je napisao/la:U tom slucaju bi Vranjes na stopera, a Mujdza na beka.....Mozes uvijek i Sea staviti na stopera a Salihovica na beka.....Imamo mi tu dovoljno kombinacija....
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Zaboravilo se izgledaCautinho je napisao/la:Pa ima li ista od ovoga?
Ako ne bude ništa dok se ja ne probudim sutra, otvoriću ja novu temu sa linkovima.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- 1988risha
- Kontakt:

Samo na Enver Sportu,9. Juni sa početkom od 22:00h

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- DonCorleone
- Kontakt:
Lezi ranije, oko devet, ustani oko 3.20, napravi si caj ili kafu. Nakon utakmice je 5.15-5-20, istusiras se, jedes i na posao._dreamer_ je napisao/la:
Samo ne znam zasto su morali da bubnu tekmu u pola 4 ujutro, stvarno bez imalo obzira prema nama koji smo u Evropi... Pitam se kako da pogledam tekmu, a da slijedeci dan prezivim na poslu...
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Principatus
- Kontakt:
Ovo bi stvarno bilo dobro, nemam mogucnosti da ostanem toliko dugo budan veceras. Dakle tema gdje direkt ide stream bez rezultata. Bookmark teme, sutra otvoriti i pogledati.Cautinho je napisao/la:Pa ima li ista od ovoga?
Mislim da ce ovaj put Mehikos nahebati. Na nama je 3.30 kvota. Uzimam.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
To i kontam, ali kako da to zeni objasnim...DonCorleone je napisao/la:Lezi ranije, oko devet, ustani oko 3.20, napravi si caj ili kafu. Nakon utakmice je 5.15-5-20, istusiras se, jedes i na posao._dreamer_ je napisao/la:
Samo ne znam zasto su morali da bubnu tekmu u pola 4 ujutro, stvarno bez imalo obzira prema nama koji smo u Evropi... Pitam se kako da pogledam tekmu, a da slijedeci dan prezivim na poslu...
Ionako sam vodio bitku oko Netsa i Teletovica...
Da legnem oko 11, a ustanem u pola 4, to je opet 4 i po sata spavanja; bolje i to nego da cekam tekmu pa da onda fakticki ne spavam nikako...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
_dreamer_ je napisao/la:To i kontam, ali kako da to zeni objasnim...DonCorleone je napisao/la:Lezi ranije, oko devet, ustani oko 3.20, napravi si caj ili kafu. Nakon utakmice je 5.15-5-20, istusiras se, jedes i na posao._dreamer_ je napisao/la:
Ionako sam vodio bitku oko Netsa i Teletovica...
Da legnem oko 11, a ustanem u pola 4, to je opet 4 i po sata spavanja; bolje i to nego da cekam tekmu pa da onda fakticki ne spavam nikako...
Zadnja izmjena: hroni, dana/u 03 jun 2014, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
- DonCorleone
- Kontakt:
Bolje je da legnes i da se koliko toliko naspavas. Ja cu sigurno tako uraditi, srecom jos nemam zenu
, nego djevojku, tako da su stvari mnogo lakse
, mada ako je zena sa nasih prostora, valjda ce imati razumjevanja. Ako je Austrijanka bice frke, jer si neozbiljan
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Vranjes protiv Argentine ne smije pocet, protiv Obale sve sto su nam napravili napravili su po desnoj strani, takodjer kad je Mujdza usao to se stabilizovalo malo.
Ma leci u pola 11, ustati u pola 4, to je 5 sati spavanja, sasvim dovoljno da te ne prevali na utakmici, odgledat tekmu, popit kafu, istusirat se i na posao, po meni najbolja varijanta
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- DonCorleone
- Kontakt:
Tako je. Samo sto ja moram nesto i pojesti, inace sam stvarno gotovbodi123 je napisao/la:Ma leci u pola 11, ustati u pola 4, to je 5 sati spavanja, sasvim dovoljno da te ne prevali na utakmici, odgledat tekmu, popit kafu, istusirat se i na posao, po meni najbolja varijanta
samo da je malo brži,ipak mislim da će Mujdža od prve minute protiv ArgentinemandraX je napisao/la:Vranješ mi je postao pravo drag igrač, podsjeća me na Pandžu.![]()
Nije nešto aman kvalitetan, nema neko aman znanje, al' zato momak gine na terenu, trudi se, trči, grize...
- 1988risha
- Kontakt:
Nakon utakmice protiv Obale Slonovače nekoliko naših reprezentativaca žalilo se na povrede. Sead Kolašinac je teren napustio na otvaranju utakmice i vjerovatno će biti pošteđen meča sa Meksikom. Također, na teren stadiona Soldier neće istrčati ni nedovoljno oporavljeni Ermin Bičakčić. Uz njih dvojica, na bol u mišiću žalio se i Edin Džeko, tako da nije isključeno da stručni štab poštedi i našeg najboljeg strijelca svih vremena.
Vjerovatni sastav: Begović, Mujdža, Spahić, Šunjić, Salihović, Bešić, Pjanić, Misimović, Hajrović, Višća, Džeko (Ibišević).
Vjerovatni sastav: Begović, Mujdža, Spahić, Šunjić, Salihović, Bešić, Pjanić, Misimović, Hajrović, Višća, Džeko (Ibišević).
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
odradis je dvaput - triput kvalitetno i boli nju briga kad ces ustati
kad sam vala prosli put tj protiv slonova mogao izdrzati mogu i sad. izgledao tekmu i pravo na arbajt, jedva jos stigo. oci su mi bile ko u pegamberovog horoza ali nema veze. ne bi repku propustio ni za sto
veceras napraviti sebi meze i koji pivu ima i brlje i tamam. nece se covjeku ni spavati, nadrobit se do pola 4 tako da ce mi himna sjest ko golubica od sabana
kad sam vala prosli put tj protiv slonova mogao izdrzati mogu i sad. izgledao tekmu i pravo na arbajt, jedva jos stigo. oci su mi bile ko u pegamberovog horoza ali nema veze. ne bi repku propustio ni za sto
veceras napraviti sebi meze i koji pivu ima i brlje i tamam. nece se covjeku ni spavati, nadrobit se do pola 4 tako da ce mi himna sjest ko golubica od sabana
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.