Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

mirzatele
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la mirzatele » 03 jun 2014, 08:35

RealnoGledano je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Ja ebenog rivaliteta..Jos pure Mirzi treba da James duze od 3 sekunde razmislja o njemu
nigdje ja nisam rekao da je Mirza bolji da je Mirza vaki naki
strpa LBJ u dzep ovo ono nigdje ja to nisam spomenuo
ali iz onog famoznog faula rodio ne neki rivalitet ubjeđen sam, pa pogledaj samo kakvu odbranu Mirza igra na Jamesu pa dosta slabiji igraci mu prave vise problema dok protiv LBJ bas zapne
a da ne spominjem one "provokacije" preko twitera :kralj:
ja mislim da je to neka vrsta rivaliteta pa ti sad kako hoces :salut:
Druže da bi neki igraci bili rivali treba da postoji OBOSTRANO poštovanje,želja za nadmetanje i pomalo tog sportskog bezobrazluka...To što je mirza napravio namjernu na jamesu ne znači da ga james mrzi ili da uopste razmislja o njemu...da je tako james bi sa čitavom ligom bio u rivalstvu..
Butler,George to je njegov rang ( ako i oni ) tako da koliko god mirza "zapinjao" miljama je daleko od toga da ga james izdvaja od ostalih igrača

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 03 jun 2014, 08:41

Kolko smo mi Bosanci glupi hahahahah.Pa normalno da Mirza protiv najboljeg igraca na svijetu zapne al druze koji rivalitet izmedju MVP-ija i role playera ?! :crazy: :crazy:

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 03 jun 2014, 12:09

izgleda da si "zaostao" u prosloj sezoni kada je LBJ bio MVP a Mirza "samo" role player, sto je ove godine demantirao pokazujuci kako se igra cim dobije koju minutu viska...Ukoliko mislis da je Mirza jos uvijek samo role player, grdno e varas ... :think:

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 03 jun 2014, 12:15

johnnyyK je napisao/la:izgleda da si "zaostao" u prosloj sezoni kada je LBJ bio MVP a Mirza "samo" role player, sto je ove godine demantirao pokazujuci kako se igra cim dobije koju minutu viska...Ukoliko mislis da je Mirza jos uvijek samo role player, grdno e varas ... :think:
hahahahahahaah,pa sta je drugo?!?! Mirza je prosle sezone bio 12. covjek,ove je jedan solidan role player i to je to.Cuti ne provaljuj se matereti :facepalm:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 03 jun 2014, 12:17

BABADZO je napisao/la:
johnnyyK je napisao/la:izgleda da si "zaostao" u prosloj sezoni kada je LBJ bio MVP a Mirza "samo" role player, sto je ove godine demantirao pokazujuci kako se igra cim dobije koju minutu viska...Ukoliko mislis da je Mirza jos uvijek samo role player, grdno e varas ... :think:
hahahahahahaah,pa sta je drugo?!?! Mirza je prosle sezone bio 12. covjek,ove je jedan solidan role player i to je to.Cuti ne provaljuj se matereti :facepalm:
Ko se provaljuje kad lazes na očigled svima da je James MVP kad on to nije. I jos vrijeđas. Takvima nije mjesto na forumu.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 jun 2014, 12:18

mirza je bio siguran clan uzeg kruga rotacije ali opet milionima milja daleko od rivalstva sa jamesom
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 03 jun 2014, 12:21

nerkolfc je napisao/la:
BABADZO je napisao/la:
Ko se provaljuje kad lazes na očigled svima da je James MVP kad on to nije. I jos vrijeđas. Takvima nije mjesto na forumu.
Vidi ovog padobranca :facepalm: .Covjek koji ima 4 MVP titule nije MVP ?!

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 03 jun 2014, 12:24

Vidi ovog padobranca :facepalm: .Covjek koji ima 4 MVP titule nije MVP ?!
ti njega smatras MVP-om svih vremena ? :eh: :wtf:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 03 jun 2014, 12:25

MVPlayer u jednini. To sta je on BIO je druga stvar.

Rival mu nije, ja bi prije rekao neka vrsta pain in the ass kad igraju te dvije ekipe :mrgreen:

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 03 jun 2014, 12:26

Jestel vi stvarno toliko ograniceni il me furate ? Pa MVP moze biti samo jedan igrac godisnje,jednom kad udjes u taj odabrani krug uvjek ces biti MVP te sezone,to ostaje urezano u historiju zauvjek.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 03 jun 2014, 12:32

BABADZO je napisao/la:Jestel vi stvarno toliko ograniceni il me furate ? Pa MVP moze biti samo jedan igrac godisnje,jednom kad udjes u taj odabrani krug uvjek ces biti MVP te sezone,to ostaje urezano u historiju zauvjek.
:eh: :silent:

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 03 jun 2014, 12:37

Nemam namjeru da se raspravljam sa ljudima koji su pogledali 4 utakmice teletovica i misle da znaju nesto o kosarci.I ovo sto sam napisao smatrajte poklonom,da vas malo prosvjetlim. :kafa:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 03 jun 2014, 12:44

BABADZO je napisao/la:Nemam namjeru da se raspravljam sa ljudima koji su pogledali 4 utakmice teletovica i misle da znaju nesto o kosarci.I ovo sto sam napisao smatrajte poklonom,da vas malo prosvjetlim. :kafa:
Vec si dokazao da si lazov i muljator, ne moras se vise ukopavati.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 05 jun 2014, 08:11

Who was your team MVP this year?

Paul Pierce
10%

Joe Johnson
31%

Mirza Teletovic
59%

Total votes: 6156
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 05 jun 2014, 10:27

Ma kakav rivalitet, ali da mu je pain in the ass, to definitivno. :mrgreen: :mrgreen:

Ma na kraju krajeva, veliki igraci uvijek budu tu kada ih izazoves, a James je predzadnju utakmicu u seriji BKN - MIA unistio i Mirzu i cijeli BKN. Ipak je primjetan taj negativni naboj, ne bi bilo prvi put da nekog velikog igraca nerviraju role playeri i da se tu stvori taj negativan naboj. :mrgreen: Sjetite se Kobija, MJ-a i ostalih. Mirza samo ti treniraj, sl sezone 13-14 poena 5-6 skokova.
Sport je lijek za tijelo i duh.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 05 jun 2014, 14:19

Jedino ko mu je rival u NBA je KD. Ovo ostalo sve su stepenica nize +

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 20 jun 2014, 19:14

Ima li kakvih novosti oko rostera Netsa za narednu sezonu, DWill, KG i PP šta je sa njima? Prati li ko :mrgreen:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 jun 2014, 19:36

Mirza je u najboljoj formi u zivotu. Svakodnevno radi po 5-6 sati.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 21 jun 2014, 15:12

Andray Blatche je postao Free Agent nakon što je odbio opciju u ugovoru da ostane još jednu godinu član Netsa

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 jun 2014, 16:22

TheChief je napisao/la:Andray Blatche je postao Free Agent nakon što je odbio opciju u ugovoru da ostane još jednu godinu član Netsa
aferim momčiluko, divne vijesti :thumbup: još da kretene Livingstona i glavatog nekome utope :pray:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.