Jedino ako Virtual dobija pare za postoveOnlyUnited je napisao/la:Dosta raje zaradjuje pare putem interneta...
BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- 1988risha
- Kontakt:
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Zna li se koliko ce nasih navijaca biti veceras na tribinama ? 
Igraju li ovi argentinci prajteljske? Nigdje ne vidjeh...Je li moguce da ce otici na svjestko bez prijateljskih?
(btw, ovo sa Santosom je bas visak)
Veceras treba poslat rezerve, Ibisevic od prve minute.
Nedo Bog neke povrede,def nepotrebna tekma protiv juniora..floyd je napisao/la:Igraju li ovi argentinci prajteljske? Nigdje ne vidjeh...Je li moguce da ce otici na svjestko bez prijateljskih?(btw, ovo sa Santosom je bas visak)
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Meni se bas svidja sto su organizovali ti tekmu.
Jedan malo jaci trening pred SP
Jedan malo jaci trening pred SP
floyd je napisao/la:Igraju li ovi argentinci prajteljske? Nigdje ne vidjeh...Je li moguce da ce otici na svjestko bez prijateljskih?(btw, ovo sa Santosom je bas visak)
Argentina - Slovenija
7.6.14
Večeras prije utakmice, malo zagrijavanje gledanjem Grčke i Nigerije, taman da ih malo analiziram. Al džabe što ih ja analiziram kad Papeta za to zaboli HAHAH 
- Goalgetter
- Kontakt:
Snimi ti njemu tekmu i posalji:BelminM23 je napisao/la:Večeras prije utakmice, malo zagrijavanje gledanjem Grčke i Nigerije, taman da ih malo analiziram. Al džabe što ih ja analiziram kad Papeta za to zaboli HAHAH

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Samo da se niko ne povrijedi

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Čitam malo ove vijesti vezane za tekmu. Ovdje na ss.ba kažu da su svi igrači spremni za večeras a na nekim drugim se piše da Lulić i Bičakčić neće igrati.
Šta je sad tačno?
Šta je sad tačno?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:Čitam malo ove vijesti vezane za tekmu. Ovdje na ss.ba kažu da su svi igrači spremni za večeras a na nekim drugim se piše da Lulić i Bičakčić neće igrati.
Šta je sad tačno?
Tacno je jedino da i jedni i drugi nagadjaju...
Steta sto necemo vidjeti Bicakcica u ove dvije utakmice..Iskreno,nadam se da grijesim,mozda nam upravo taj drugi stoper bude najslabija tacka na SP- Bico dugo pauzirao,Sunjic nije igrac za velike utakmice,Zuku protjerase..Mozda se mogla probati varijanta Kolasinac na stoperu a Sejo ili Lulic na lijevog beka,da nam to bude neki plan B 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Hajd' da Bičakčić ne igra ok. Došao je na pripreme povrijeđen pa ga čuvaju za prvenstvo, uredu. Ali šta je sa Lulićem? Odigrao je onu protiv u21 sasvim normalno i onda neka povreda i evo već 10-ak dana vuče tu neku povredu a niko ne zna šta je ustvari..Batko je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Čitam malo ove vijesti vezane za tekmu. Ovdje na ss.ba kažu da su svi igrači spremni za večeras a na nekim drugim se piše da Lulić i Bičakčić neće igrati.
Šta je sad tačno?
Tacno je jedino da i jedni i drugi nagadjaju...
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 03 jun 2014, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
opcije su beskonacneRustem je napisao/la:Sutra igraju u bijelim ili plavim
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Kad smo kod dresova, na Klixu sam pročitao u nekom članku za predstavljanje dresova da će prvi dres biti plavi a drugi bijeli..BadrHari je napisao/la:opcije su beskonacneRustem je napisao/la:Sutra igraju u bijelim ili plavim
" Plava i bijela kombinacija simbolično predstavlja tradicionalne boje Bosne i Hercegovine. Domaći dres je plave boje sa bijelim, dok je gostujući bijeli sa plavim akcentima. Dres je baziran na adizero tehnologiji koja pruža dodatno provjetravanje igračima, te im pomaže da ostanu suhi svih 90 minuta i može se reći da se ponaša kao 'druga koža'. Gostujući dres sadrži climacool tehnologiju koja također osigurava ispravno provjetravanje i štitiće igrače od brazilskih vrućina", saopćeno je iz NSBiH.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ala su ga zabiberili s tim funkcijama dresa ovi iz adamidaša. 
Ma šta ti je mašine smoQUARTERBACK je napisao/la:Ala su ga zabiberili s tim funkcijama dresa ovi iz adamidaša.
Kažu dres je moćan, priča s tobom kad ti je dosadno
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
HAHAHA, Ma naviko čovjek kako se prije 30 godine pričalo u vrijeme dok je on igr'oGoalgetter je napisao/la:Snimi ti njemu tekmu i posalji:BelminM23 je napisao/la:Večeras prije utakmice, malo zagrijavanje gledanjem Grčke i Nigerije, taman da ih malo analiziram. Al džabe što ih ja analiziram kad Papeta za to zaboli HAHAH
Ima li wi-fi access point? Bez toga sve pada u vodu.FaraonTM je napisao/la:Kad smo kod dresova, na Klixu sam pročitao u nekom članku za predstavljanje dresova da će prvi dres biti plavi a drugi bijeli..BadrHari je napisao/la:opcije su beskonacneRustem je napisao/la:Sutra igraju u bijelim ili plavim
" Plava i bijela kombinacija simbolično predstavlja tradicionalne boje Bosne i Hercegovine. Domaći dres je plave boje sa bijelim, dok je gostujući bijeli sa plavim akcentima. Dres je baziran na adizero tehnologiji koja pruža dodatno provjetravanje igračima, te im pomaže da ostanu suhi svih 90 minuta i može se reći da se ponaša kao 'druga koža'. Gostujući dres sadrži climacool tehnologiju koja također osigurava ispravno provjetravanje i štitiće igrače od brazilskih vrućina", saopćeno je iz NSBiH.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.