Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Miami Heat
evo dajemo prorocanstva na pocetku sezone i ona se ispunjavaju 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
opet viYaSSaL je napisao/la:Kako je momci? Sta ima kod vas? Sta se radi?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
" onclick="window.open(this.href);return false;

- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Imao je allpro potencijal i kao WR/TE.BernardBarnjak je napisao/la:
Igro je WR u srednjojBABADZO je napisao/la:
Imao je allpro potencijal i kao WR/TE.
Ubio se za TE, kakva bi mashina bio
necu ni da zamislim
A u odbrani ga stavit za LB
LenBias je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nista toliko smijesno : /
hit you with so many rights you gonna beg for a left
nije smijesno vec je preprepreprepresmijesno 
- IlCapitano
- Kontakt:
Znači Heat bi isto ovako dominirao i na Zapadu?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pa ljudi dobivaju najjace timove zapada vec 2 sezone(ubrzo i trecu).Logicno da bi dominiriali i na zapadu jugu,vasioni gdje god ih stavis.Kad je neko najbolji najbolji je.IlCapitano je napisao/la:Znači Heat bi isto ovako dominirao i na Zapadu?
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Na kraju se ispostavi kao tačna ona predikcija da će Heat još lakše ove sezone do naslova.
Mislim da ove godine nećemo vidjeti 7 utakmica kao prošle, najviše 6.
Mislim da ove godine nećemo vidjeti 7 utakmica kao prošle, najviše 6.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- IlCapitano
- Kontakt:
Nije isto igrati 4 utakmice protiv jačih ekipa i 4 utakmice protiv slabijih ekipa.BABADZO je napisao/la:Pa ljudi dobivaju najjace timove zapada vec 2 sezone(ubrzo i trecu).Logicno da bi dominiriali i na zapadu jugu,vasioni gdje god ih stavis.Kad je neko najbolji najbolji je.IlCapitano je napisao/la:Znači Heat bi isto ovako dominirao i na Zapadu?
Ne kažem da ne bi opet pobijedđivali, osvajali titulu, bili u finalu itd., ali ne vidim ništa pogrešno u ovom gore da ne bi DOMINIRALI kao što to trenutno rade na Istoku i lagano se šetali do finala.
MOZDA ne bi bila ovakva setnja ali opet bi se isto ovo desavalo 
Ti ne shvatas u potpunosti sta je dominacija.Heat ne dominira istokom,nego ligom.Dominacija je igrati u 4 finala zaredom i osvojiti tri.Dominacija nije igrati u 4 finala istoka.Razumijes poantu ? Po tvom,moze se i za Indianu reci da "dominira" jer su postali redovni u finalu Istoka..IlCapitano je napisao/la:Nije isto igrati 4 utakmice protiv jačih ekipa i 4 utakmice protiv slabijih ekipa.BABADZO je napisao/la:Pa ljudi dobivaju najjace timove zapada vec 2 sezone(ubrzo i trecu).Logicno da bi dominiriali i na zapadu jugu,vasioni gdje god ih stavis.Kad je neko najbolji najbolji je.IlCapitano je napisao/la:Znači Heat bi isto ovako dominirao i na Zapadu?
Ne kažem da ne bi opet pobijedđivali, osvajali titulu, bili u finalu itd., ali ne vidim ništa pogrešno u ovom gore da ne bi DOMINIRALI kao što to trenutno rade na Istoku i lagano se šetali do finala.
- IlCapitano
- Kontakt:
Kao prvo, Heat još nije osvojio 3. titulu.BABADZO je napisao/la:Ti ne shvatas u potpunosti sta je dominacija.Heat ne dominira istokom,nego ligom.Dominacija je igrati u 4 finala zaredom i osvojiti tri.Dominacija nije igrati u 4 finala istoka.Razumijes poantu ? Po tvom,moze se i za Indianu reci da "dominira" jer su postali redovni u finalu Istoka..IlCapitano je napisao/la:Nije isto igrati 4 utakmice protiv jačih ekipa i 4 utakmice protiv slabijih ekipa.BABADZO je napisao/la: Pa ljudi dobivaju najjace timove zapada vec 2 sezone(ubrzo i trecu).Logicno da bi dominiriali i na zapadu jugu,vasioni gdje god ih stavis.Kad je neko najbolji najbolji je.
Ne kažem da ne bi opet pobijeđivali, osvajali titulu, bili u finalu itd., ali ne vidim ništa pogrešno u ovom gore da ne bi DOMINIRALI kao što to trenutno rade na Istoku i lagano se šetali do finala.
Kao drugo, nisam rekao da je dominiranje što su u finalu Istoka. Dominiranje je veliko finale i osvajanje titula.
Mislim ono, je l' se stvarno mora objašnjavati razlika između igranja na Istoku i igranja na Zapadu?
Cekaj,po tvom ispade heat, hipoteticki,kad bi igrao na zapadu i kad bi imao iste rezultate,to ne bi bila dominacija ?!
mora, pojasni nam tu razliku za najbolju ekipu lige u zadnje 4 godine predvodjenu daleko najboljim igracem lige i potencijalnim GOAT likom kad zavrsi karijeru (ne, ne kazem da ce to biti ali ce itekako uci u tu pricu i debatu kada ode u penziju)
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne.BABADZO je napisao/la:Cekaj,po tvom ispade heat, hipoteticki,kad bi igrao na zapadu i kad bi imao iste rezultate,to ne bi bila dominacija ?!
Po mom ispade, hipotetički, kad bi Heat igrao na Zapadu ne bi imao hipotetički three-peat i 4 finala zaredom. Upravo ono što gore piše u onoj anketi. Ništa više-ništa manje.
Kad bi imali iste rezultate, naravno da bi bila dominacija.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, MrPink, NEZALAGANJE i 13 gostiju.