Da li je to kucna atmosfera,kafic,negdje na otvorenom ( BBI i sl. ) ili nesto cetvrto ?
Ja cu najvjerovatnije pokusati iskombinovati sve to,ionako cemo igrati 7 tekmi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Armala je napisao/la:Nisam u fazonu da stojim 90 minuta , tako da u neki pub uz tocene i onda vani da proslavimo ako bude sta bilo
nekontam te nikako?FliX je napisao/la:Armala je napisao/la:Nisam u fazonu da stojim 90 minuta , tako da u neki pub uz tocene i onda vani da proslavimo ako bude sta bilo![]()
![]()
Nisam te prepozno.. ti si onaj sto sjedi na stadionu i gricka kospice kad Bosna igra.
FliX je napisao/la:Armala je napisao/la:Nisam u fazonu da stojim 90 minuta , tako da u neki pub uz tocene i onda vani da proslavimo ako bude sta bilo![]()
![]()
Nisam te prepozno.. ti si onaj sto sjedi na stadionu i gricka kospice kad Bosna igra.
dubrava je napisao/la:Meni nema ništa bolje nego kući.. Pokoji prijatelj, nešto za pojest, popit, u miru gledat, psovat, rušit, udarat![]()
A ovako, na trgu ili u kafiću, gdje em ništa ne vidiš, em ne čuješ, em se neki kreteni uvijek nakote u blizini pa komentiraju svaki aut, ne pada mi na pamet...
Nikad nisam mirisao kolektiv ni te mase...
+1dubrava je napisao/la:Meni nema ništa bolje nego kući.. Pokoji prijatelj, nešto za pojest, popit, u miru gledat, psovat, rušit, udarat![]()
A ovako, na trgu ili u kafiću, gdje em ništa ne vidiš, em ne čuješ, em se neki kreteni uvijek nakote u blizini pa komentiraju svaki aut, ne pada mi na pamet...
Šta misliš pobijedimo Argentinu ili remi bude. Pa do Sabaha bi ulice bile puneFaraonTM je napisao/la:+1dubrava je napisao/la:Meni nema ništa bolje nego kući.. Pokoji prijatelj, nešto za pojest, popit, u miru gledat, psovat, rušit, udarat![]()
U slučaju eventualne pobjede svoje reprezentacije otići nekih pola sata, sat u grad da se osjeti atmosfera i onda kućatrans.
ih nista to nije, sabah je oko 03:00hBelminM23 je napisao/la: Šta misliš pobijedimo Argentinu ili remi bude. Pa do Sabaha bi ulice bile pune
Komplet zemlja spavala ne bi cijelu noć.. Ja se ne bih bunioBelminM23 je napisao/la:Šta misliš pobijedimo Argentinu ili remi bude. Pa do Sabaha bi ulice bile puneFaraonTM je napisao/la:+1dubrava je napisao/la:Meni nema ništa bolje nego kući.. Pokoji prijatelj, nešto za pojest, popit, u miru gledat, psovat, rušit, udarat![]()
U slučaju eventualne pobjede svoje reprezentacije otići nekih pola sata, sat u grad da se osjeti atmosfera i onda kućatrans.
aj dobro jači sidr.van nostrand je napisao/la:ih nista to nije, sabah je oko 03:00hBelminM23 je napisao/la: Šta misliš pobijedimo Argentinu ili remi bude. Pa do Sabaha bi ulice bile puneutakmica bi tek zavrsila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.