Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Emir Spahić
@Virtual se ne bi složio s tobom 
Smeta im sto Spaha ne pjeva Hej Slaveni.Mozambik je napisao/la:Jugonostalgicari na aparatima![]()
[youtube][/youtube]
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Daleko je Spahić od dobrog defanzivca važno je samo da ne pravi gluposti kao što ima običaj.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Jest nam lijepa ova oprema 
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 03 jun 2014, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Odavno stoji priča za njega da je malo pametnije postupao kroz karijeru mogao je postati jedan od najboljih stopera u svojoj eri. Zna nekada zayebati ali je u principu veoma inteligentan stoper koji zna igrati fudbal i ne libi se da krene naprijed sa loptom.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Spahić jeste dobar defanzivac, a jedini njegov problem je upravo to što pravi gluposti.Saurman je napisao/la:Daleko je Spahić od dobrog defanzivca važno je samo da ne pravi gluposti kao što ima običaj.
Nadam se da će ovo SP proći bez njegovih ekscesa, jer ako bude tako, Toure-ova prognoza će se pokazati tačnom.
Ronaldo - Isco - Bale
Upitali smo Keču postoji li neki moment s reprezentativnih utakmica koji će pamtiti čitav život.
- Boli me što mediji imaju negativno mišljenje o Emiru Spahiću, velikom patrioti i čovjeku. On doslovno život ostavlja za reprezentaciju. Nikada neću zaboraviti kada smo igrali protiv Belgije u kvalifikacijama. Dobio je jedan udarac u nogu zbog kojeg je morao izaći iz igre. Otišao je u svlačionicu pod tuš, ali se nije vraćao. Otišao sam do svlačionice i imao šta vidjeti. Ležao je bez svijesti na ledenim pločicama ispod tuša. Počeo sam plakati i zovnuo doktora, koji mu je izvukao jezik i spasio mu život. Kada je došao sebi, imao je samo jednu želju, da igra revanš u Zenici – kazao je Kečo.

- Boli me što mediji imaju negativno mišljenje o Emiru Spahiću, velikom patrioti i čovjeku. On doslovno život ostavlja za reprezentaciju. Nikada neću zaboraviti kada smo igrali protiv Belgije u kvalifikacijama. Dobio je jedan udarac u nogu zbog kojeg je morao izaći iz igre. Otišao je u svlačionicu pod tuš, ali se nije vraćao. Otišao sam do svlačionice i imao šta vidjeti. Ležao je bez svijesti na ledenim pločicama ispod tuša. Počeo sam plakati i zovnuo doktora, koji mu je izvukao jezik i spasio mu život. Kada je došao sebi, imao je samo jednu želju, da igra revanš u Zenici – kazao je Kečo.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Hvala ti kapitenu najveci. Nocas ces sigurno jos jednom da gines za svoju dragu BiH. VODI NAS DO NOVOG USPJEHA GAZIJO! 
Jugonostalgicari na aparatima. Saljite humanitarnu pomoc za Beograd, oni su im najblizi.
Jugonostalgicari na aparatima. Saljite humanitarnu pomoc za Beograd, oni su im najblizi.
Cartman je napisao/la:Hvala ti kapitenu najveci. Nocas ces sigurno jos jednom da gines za svoju dragu BiH. VODI NAS DO NOVOG USPJEHA GAZIJO!

Kabadahija 7
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
"Bosna ima odlične igrače. Emir Spahić će biti jedan od najboljih stopera na Mundijalu", kazao je Toure nakon što je njegova reprezentacija poražena od izabranika Safeta Sušića u prijateljskom susretu u St. Louisu.
---
Na svakom koraku vas neko zabije metar u zemlju sa hvalospjevima o našem kapitenu, najvećem sinu Bosanskom
---
Na svakom koraku vas neko zabije metar u zemlju sa hvalospjevima o našem kapitenu, najvećem sinu Bosanskom
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Hvala ti Boze sto nam podari ovakvog igraca i kapitena.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Kapitenuu ne zasluzujemo te.

joj znas im ga i ti spustitiCartman je napisao/la: Jugonostalgicari na aparatima. Saljite humanitarnu pomoc za Beograd, oni su im najblizi.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Trebas biti IDIOT pa da kazes nesto protiv kapitena na nacin kako to neki ovdje cine...a toliko ucinio za reprezentaciju, u svakom smislu...dovoljno je samo zamisliti situaciju bez njega u timu u prethodnim godinama...ne bi nas bilo nigdje...
neko ce spomenuti penal u Francuskoj...pa da nismo imali kapitena u timu u tim kvalifikacijama, ne bismo se ni borili za prvo mjesto...i ne samo to...zavrsili bismo iza rumunije sigurno...a u ovom ciklusu naravno da bi grcka bila ispred nas...
oni koji su protiv njega samo neka malo se zamisle, pa ce skontati koliki su idioti...
zamisli da ga izgubimo za SP...
Nikada necemo imati ovakvog stopera, kao ni novog dzeku kada su napadaci u pitanju...
neko ce spomenuti penal u Francuskoj...pa da nismo imali kapitena u timu u tim kvalifikacijama, ne bismo se ni borili za prvo mjesto...i ne samo to...zavrsili bismo iza rumunije sigurno...a u ovom ciklusu naravno da bi grcka bila ispred nas...
oni koji su protiv njega samo neka malo se zamisle, pa ce skontati koliki su idioti...
zamisli da ga izgubimo za SP...
Nikada necemo imati ovakvog stopera, kao ni novog dzeku kada su napadaci u pitanju...
Melek nas, sa neba poslan da cuva svoju Bosnu, Hercegovinu i Sandzak. Hvala ti Emire, najveci sine Bosanski.masteRofPoker je napisao/la:Hvala ti Boze sto nam podari ovakvog igraca i kapitena.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot], DanijelTZ, DjaniTarik, fukara87, GG3, Hazre, PSV, safun79 i 67 gostiju.