Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

BABADZO
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la BABADZO » 03 jun 2014, 13:36

IlCapitano je napisao/la:
BABADZO je napisao/la:Cekaj,po tvom ispade heat, hipoteticki,kad bi igrao na zapadu i kad bi imao iste rezultate,to ne bi bila dominacija ?!
Ne.

Po mom ispade, hipotetički, kad bi Heat igrao na Zapadu ne bi imao hipotetički three-peat i 4 finala zaredom. Upravo ono što gore piše u onoj anketi. Ništa više-ništa manje.

Kad bi imali iste rezultate, naravno da bi bila dominacija.
Ne kažem da ne bi opet pobijedđivali, osvajali titulu, bili u finalu itd., - OVO su tvoje rijeci. De se ti skontaj prvo sta zelis reci drug pa onda cemo bacit diskusiju.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 jun 2014, 13:41

BABADZO je napisao/la:
BABADZO je napisao/la:Cekaj,po tvom ispade heat, hipoteticki,kad bi igrao na zapadu i kad bi imao iste rezultate,to ne bi bila dominacija ?!
Ne.

Po mom ispade, hipotetički, kad bi Heat igrao na Zapadu ne bi imao hipotetički three-peat i 4 finala zaredom. Upravo ono što gore piše u onoj anketi. Ništa više-ništa manje.

Ne kažem da ne bi opet pobijedđivali, osvajali titulu, bili u finalu itd., - OVO su tvoje rijeci. De se ti skontaj prvo sta zelis reci drug pa onda cemo bacit diskusiju.
Ne razumijem šta ti nije jasno.

Je li SA pobjeđuje, osvaja titule, ulazi u finala? Da. Jesu li to radili Boston i Lakersi, Dallas? Jesu.

Jesu li te ekipe imale 4 finala zaredom i šansu za threepeat? Ne.

Postoji razlika između konstante dobrog igranja i pobjeđivanja i dominiranja sa 4 finala zaredom.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 03 jun 2014, 13:44

:wtf:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 jun 2014, 13:49

IlCapitano je napisao/la:Je li SA pobjeđuje, osvaja titule, ulazi u finala? Da. Jesu li to radili Boston i Lakersi, Dallas? Jesu.

Jesu li te ekipe imale 4 finala zaredom i šansu za threepeat? Ne.

Postoji razlika između konstante dobrog igranja i pobjeđivanja i dominiranja sa 4 finala zaredom.
koji je smisao ovog napisanog, sta sad heat radi, dominira, pobjedjuje, konstantno dominira, konstantno pobjedjuje, dominira ligu, istok ... ? :eh:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 jun 2014, 16:09

BABADZO je napisao/la::wtf:
Vidim da ti nije jasno i hvala Bogu da nije, možemo prekinuti "raspravu".

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 03 jun 2014, 16:17

Sta me citiras bolan,rekoh ti vec skontaj se prvo sam sa sobom pa cemo raspravljati

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 jun 2014, 16:42

Znaci ja sam kriv jer ti ne razumijes razliku izmedju toga da neko bude contender 5,10,15 godina kao Boston, Lakersi, Spursi i pobjedjivanja i osvajanja titula i ulazaka u finale u tom periodu, NE SVAKI PUT, i dominacije sa 4 uzastopna finala i mogucim threepeatom.

Dakle, ja nigdje nisam rekao da ovo sto Miami radi nije odlican uspjeh, samo sam se osvrnuo na anketu za koju mislim da je istinita, tj. da Miami ne bi imao istu dominaciju sa 4 finala vec bi bili "samo" contenderi kao gore nabrojane ekipe.

Sad, ako ovo ne mozes razumjeti, molim te ne obracaj se meni, potrazi neku pomoc sa strane. Hvala.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 03 jun 2014, 16:55

Dakle, ja nigdje nisam rekao da ovo sto Miami nije odlican uspjeh, samo sam se osvrnuo na anketu za koju mislim da je istinita, tj. da Miami ne bi imao istu dominaciju sa 4 finala vec bi bili "samo" contenderi kao gore nabrojane ekipe.
De mi reci sta ti onda treba ono preseravanje,glumljenje nekog experta ? Mogao si to odmah fino napisati i mirna Bosna.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 jun 2014, 17:12

IlCapitano je napisao/la:Ne kažem da ne bi opet pobijeđivali, osvajali titulu, bili u finalu itd., ali ne vidim ništa pogrešno u ovom gore da ne bi DOMINIRALI kao što to trenutno rade na Istoku i lagano se šetali do finala.
IlCapitano je napisao/la:Ne.

Ja sam to dvaput rekao. Izvinjavam se što to nisam više razložio.

Razloga da se preseravam i glumim stručnjaka apsolutno nemam. Košarku baš ozbiljno pratim tek oko 2 godine, a prije toga sam samo gledao Boston kad sam imao priliku.

Pozdrav.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 03 jun 2014, 17:57

Košarku baš ozbiljno pratim tek oko 2 godine,

Pozdrav.
Trebao si ovo odmah naglasit,da znam s kim raspravljam.Uglavnom no HF,nisi bio jasan bas sa nekim postovima. Zivio

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Miami Heat

Post Postao/la JoseMourinho » 03 jun 2014, 21:05

Ponovo serete, zapad je dosta jaci dosta težih tekmi imaš, dosta se vise trosis, istok ti dodje ko trening ;)

U biti odmaras regularni dio (kao heat ove godine) u playoffu do finala se zajebajes... dok je na zapadu dosta teza situacija, a onda kad playoff dodje još teze tekme...

I ja iskreno nemislim da hi heat imo 4 finala zaredom da je na zapadu ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 jun 2014, 21:27

a mozda je isto tako sve lako kad si ovako jak kao heat, ko ce znati, nagadjanje ostaje nagadjanje :wave:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 jun 2014, 21:39

LenBias je napisao/la:a mozda je isto tako sve lako kad si ovako jak kao heat, ko ce znati, nagadjanje ostaje nagadjanje :wave:
da su toliko jaki kao sto ih ti predstavljaš kao duplo bolju ekipu od svake onda nebi na istoku trebali poraza imat, uzimat svaku drugu tek mu po 50+ razlike...a playoff sviju 4-0 ;)

Jesu jaki al ona anketa je sasvim tacna, neznam sto djabe suprotno govorite kad nije tako, zar nije lakše rec jbg imaju sreće što su na istoku al tako je kako je njima super isto ko što bi bilo SASu/okcu/lac i sl. Super pravo ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 jun 2014, 21:44

samo ti nagadjaj i dalje :wave:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 jun 2014, 21:48

LenBias je napisao/la:samo ti nagadjaj i dalje :wave:
ma ja najlakše je tako, neznam sto se raspravljam sa konjem, ja samo još veći ispado ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 jun 2014, 21:50

JoseMourinho je napisao/la:
ma ja najlakše je tako, neznam sto se raspravljam sa konjem, ja samo još veći ispado ;)
uredno si prijavljen zbog uvrede i nadam se da ce neko da te banuje ili bar upozori, ako ne znas tipkati normalno bez toga i da ne vrijedjas ljude koji ne misle isto kao ti onda napusti forum jer ocito nije za tebe ;)

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 jun 2014, 21:52

LenBias je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:
uredno si prijavljen zbog uvrede i nadam se da ce neko da te banuje ili bar upozori, ako ne znas tipkati normalno bez toga i da ne vrijedjas ljude koji ne misle isto kao ti onda napusti forum jer ocito nije za tebe ;)
hahahaha dobro nek si me prijavio ev i ja sam se sam prijavio iz znaka solidarnosti ;)

A druga stvar ti mišljenje nisi ni iznio ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 05 jun 2014, 09:33

[youtube][/youtube]

:kafa:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 jun 2014, 05:44

Nadam se povratku Brona. Bez njega bi vas 20 na poluvremenu nabili.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 jun 2014, 05:46

nije valjda :rol:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: FCB1986, TripleThreat i 7 gostiju.