Više nisu dresovi već računariFaraonTM je napisao/la:Kad smo kod dresova, na Klixu sam pročitao u nekom članku za predstavljanje dresova da će prvi dres biti plavi a drugi bijeli..BadrHari je napisao/la:opcije su beskonacneRustem je napisao/la:Sutra igraju u bijelim ili plavim
" Plava i bijela kombinacija simbolično predstavlja tradicionalne boje Bosne i Hercegovine. Domaći dres je plave boje sa bijelim, dok je gostujući bijeli sa plavim akcentima. Dres je baziran na adizero tehnologiji koja pruža dodatno provjetravanje igračima, te im pomaže da ostanu suhi svih 90 minuta i može se reći da se ponaša kao 'druga koža'. Gostujući dres sadrži climacool tehnologiju koja također osigurava ispravno provjetravanje i štitiće igrače od brazilskih vrućina", saopćeno je iz NSBiH.
BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Cak 5 igraca koji bi veceras trebali poceti nisu bili starteri u prosloj utakmici protiv Mexica. Poprilicno velika razlika ako uzmemo u obzir da su u pitanju samo 2 godine. To su: Bicakcic, Kolasinac, Spahic, Besic i Hajrovic. Umjesto njih su igrali Pandza, Jahic, Rahimic, Medunjanin i Ibisevic. Poprilican upgrade u kvalitetu ako mene pitate...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Goalgetter
- Kontakt:
Bosnia 2.0_dreamer_ je napisao/la:Cak 5 igraca koji bi veceras trebali poceti nisu bili starteri u prosloj utakmici protiv Mexica. Poprilicno velika razlika ako uzmemo u obzir da su u pitanju samo 2 godine. To su: Bicakcic, Kolasinac, Spahic, Besic i Hajrovic. Umjesto njih su igrali Pandza, Jahic, Rahimic, Medunjanin i Ibisevic. Poprilican upgrade u kvalitetu ako mene pitate...
Ma u proslim gostovanjima je sve to bilo onako, na vrat na nos, premalo vremena da se pripreme, jos + u toku sezone. Takodjer, u oba meca atmosfera je bila vidno narusena, svadje sa Begovicem i Pandzom oko vize, pa onda ona rezultatska kriza 2. put, i jos stosta toga. Mislim da su ovaj put spremni da ostvare dobar rezultat protiv Mexica, i da konacno pokazemo i Mexama sta znamo.
I naravno, nema Rivalda:

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zeludac mi se okrene svaki put kad ovo vidim 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Al meni ni dan danas nije jasno po kom zakonu fizike se lopta odbila na onu stranu pravo u noge ćIĆARITU
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Vanjskom je maher opalioBesic je napisao/la:Al meni ni dan danas nije jasno po kom zakonu fizike se lopta odbila na onu stranu pravo u noge ćIĆARITU
A ovo za dresove, probosanski rečeno "imaju rupice na dresovima da našim ne bude tako vruće i da se manje znoje"
To su mogli odmah i napisati a ne ovo ovako nešto aman vanserijski dresovi
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 03 jun 2014, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
[youtube][/youtube]
eee Stojane stojane
eee Stojane stojane
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Jedna od najboljih asis u historiji 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Evolution87
- Kontakt:
Nedo Bog da ovako slicno neko ''intervenise'' na SP, odma bi ga lincovali. 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Zavrsio bi kao Andres Escobar
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Nisam ovo vidio ima od te utakmice, trebao si ga u spoiler!!! Ne daj Boze da se ponovi.Goalgetter je napisao/la:Bosnia 2.0_dreamer_ je napisao/la:Cak 5 igraca koji bi veceras trebali poceti nisu bili starteri u prosloj utakmici protiv Mexica. Poprilicno velika razlika ako uzmemo u obzir da su u pitanju samo 2 godine. To su: Bicakcic, Kolasinac, Spahic, Besic i Hajrovic. Umjesto njih su igrali Pandza, Jahic, Rahimic, Medunjanin i Ibisevic. Poprilican upgrade u kvalitetu ako mene pitate...
Ma u proslim gostovanjima je sve to bilo onako, na vrat na nos, premalo vremena da se pripreme, jos + u toku sezone. Takodjer, u oba meca atmosfera je bila vidno narusena, svadje sa Begovicem i Pandzom oko vize, pa onda ona rezultatska kriza 2. put, i jos stosta toga. Mislim da su ovaj put spremni da ostvare dobar rezultat protiv Mexica, i da konacno pokazemo i Mexama sta znamo.
I naravno, nema Rivalda:![]()
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Postoji mnogo forumaša koji znaju čime se bavim.1988risha je napisao/la:Nego de mi samo reci,razumijem to što lažeš nas,nego zbog čega lažeš sebe da radiš,tj da ideš na pos'o ???
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
Znaju svi... Ničim...Virtu4l je napisao/la:Postoji mnogo forumaša koji znaju čime se bavim.1988risha je napisao/la:Nego de mi samo reci,razumijem to što lažeš nas,nego zbog čega lažeš sebe da radiš,tj da ideš na pos'o ???
Ne pravdaj se...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Je l' se ovaj loži na tebe ili šta ?Virtu4l je napisao/la:Postoji mnogo forumaša koji znaju čime se bavim.1988risha je napisao/la:Nego de mi samo reci,razumijem to što lažeš nas,nego zbog čega lažeš sebe da radiš,tj da ideš na pos'o ???
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
MetanorisBack
- Kontakt:
http://www.mcfc.co.uk/News/World-Cup-20 ... cus-Bosnia" onclick="window.open(this.href);return false;
Fino su nas analizirali
Fino su nas analizirali
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Chicharito gets start against Bosnia-Herzegovina
http://www.goal.com/en-us/news/114/mexi ... erzegovina
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Ima li ko link da pošalje za večerašnju (jutarnju) tekmu? 
- DonCorleone
- Kontakt:
Zanimljivo bi bilo vidjeti Kolasinca na stoperu, drugi stoper je definitivno nasa najbolnija tacka u prvih II. Sunjic , Vranjes i Bicakcic meni licno ne uljevaju Bog zna kakvo povjerenje. Bicakcic jos inekako ali Sunjic i Vranjes nimalo, cim dodje jaci igrac, sredina odbrane postaje rupetina. Mogao bi Salihovic ponovo na ljevi bek
. Zao bih mi bilo jedino Kolasincevih prodora naprijed, ali kada pomislim na nase stopere
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
*Ignore mode ONVirtu4l je napisao/la:Postoji mnogo forumaša koji znaju čime se bavim.1988risha je napisao/la:Nego de mi samo reci,razumijem to što lažeš nas,nego zbog čega lažeš sebe da radiš,tj da ideš na pos'o ???
Uvijek nam zabije.JoeCelt je napisao/la:Chicharito gets start against Bosnia-Herzegovina
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.