Naravno da NE !!! Kakav Suljic i cuj sazrio za manje od pola godinelicencirani je napisao/la:naravno, sazrio kao igrac.Elegant je napisao/la:Pitanje za navijace, da li bi voljeli da vam se Suljic vrati ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni jedan od najdrazih igraca, to ste primjetiRealist je napisao/la:Šta može Radovac ove sezone ? Može li biti ovo sezona njegove afirmacije ?Tu je među 18,može li sezonu završiti kao 12-13 igrač po minutaži u FK Sarajevo ?
Ali ovdje treba biti strog i objektivan.
To sta on moze ove sezone zavisi samo od njega. Ukoliko na treningu se pokaze i bude dodatno radio na sebi, na svojoj fizickoj spremnosti moze nadolazece sezone postati novi Cimirot. U tolikoj konkurenciji nece Dzeno rizikovati i ubacivati nespremnog igraca a zna da je svaka utakmica bitna. Isto kao sto ne bih ni ja.
Ukoliko imas Kovacevica, slovenca i Radovca potpuno spremnih, ja mislim da Dzeno nece ni malo razmisljati koga ubaciti i da ce njegov prvi izbor biti Radovac. Plus je tu i Duljevic koji kako sam cuo je mozda cak i najbolji kada igra u sredini, ali o tom po tom.
Iskljucivo je do Samira, on sad mora ubaciti u brzinu vise i mnogo raditi na sebi i individualno i na treninzima. Ja vjerujem da ce on sad da zablista.
@as roma
Jesi li pogledao koju utakmicu Ujpesta ove sezone?
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 03 jun 2014, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam, al niste ni vi sigurno, tako da je to cisto lupanje.
Neka njega gore samo
Neka njega gore samo
Tako si i za Dzenu govorio..aS_Roma je napisao/la:Nisam, al niste ni vi sigurno, tako da je to cisto lupanje.
Neka njega gore samo
kakav on i trener,it itd..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Re: Odg: FK Sarajevo
On 100% ostaje gore, ali ima vidnog napretka u njegovoj igri.aS_Roma je napisao/la:Nisam, al niste ni vi sigurno, tako da je to cisto lupanje.
Neka njega gore samo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Za Dzenumma_hz je napisao/la:Tako si i za Dzenu govorio..aS_Roma je napisao/la:Nisam, al niste ni vi sigurno, tako da je to cisto lupanje.
Neka njega gore samo![]()
kakav on i trener,it itd..
Uostalom pravi ispiti za Dzenu tek idu
Kod mene nervira sto su nam svi igraci iz podlmatka koji izadju sve neke L velicine..daj neku ljudinu 
Da je ko od brda odvaljen ...ha ya i Radovac i Handzic su nekakvi nejaki..
tehnikom bi odavno bili u prvih 11...al ta masa..
Da je ko od brda odvaljen ...ha ya i Radovac i Handzic su nekakvi nejaki..
tehnikom bi odavno bili u prvih 11...al ta masa..
FK SARAJEVO.
Sta je ovo @AS ROMA moj ..aS_Roma je napisao/la:Nema frajer licence da bude trener, 10 godina je tu uvijek pomocnik, on da ima zelju isao bi prema naprijed da dobije tu licnencu to njega ne zanima , kakav Dzeno i k... palacmma_hz je napisao/la:Ja samo ne razmijem zasto se pruzi prilika Dzeni..citav zivot je covjek u i oko FKS..ko je bolje upucen u trenutno stanje u klubu od njega...
Zasto je potrebno dovoditi neke "senzacije"od trenera koji blage veze nemaju o mogucnostima igraca i ekipe u cjelini..
Dzeno se dokazao trenirajuci "malu raju" i mislim da zasluzuje dobiti priliku da bude glavni i mislim da bi naisao na veliko odobravanje navijaca..
FK SARAJEVO.
Treba ih na masu u teretanu
Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ne fkt brate,znam da su momci jos u razvoju i tako te stvari,al daj malo hranite ih necim hahhaGunnerS je napisao/la:Treba ih na masu u teretanu![]()
a mali Suljic ako nastavi ovako ostvarice dobru karijeru..cim se on odmah nije vratio u Sarajevo kao vecina ostalih to nesto znaci hehehhe
FK SARAJEVO.
Ozbiljno govorim, trebalo bi djecu mo i u teretanu gurati, pogotovo ove koji igraju na pozicijama koje traže snagu.
od januara-februara svi igraci i oni od 13 i oni u prvom timu imaju specijalnu ishrenu posebno u vrijeme priprema, tako da ce se u buducnosti i to popravitimma_hz je napisao/la:Ne fkt brate,znam da su momci jos u razvoju i tako te stvari,al daj malo hranite ih necim hahhaGunnerS je napisao/la:Treba ih na masu u teretanu![]()
a mali Suljic ako nastavi ovako ostvarice dobru karijeru..cim se on odmah nije vratio u Sarajevo kao vecina ostalih to nesto znaci hehehhe
mnogo vitaminskih napitaka,a šejkova i svega sto treba jednom sportisti.. inace to kosta pravo
Ma sigurno da oni vec rade vjezbe snage i tako te stvari...znam ja da tu ima i genetike i tako tih stvari i da je to vrlo tesko u ovim godinama mjenjati,samo kazem da je Radovac 1,90 odavno bi vjerovatno harao sa ovim znanjem u prvom timu...GunnerS je napisao/la:Ozbiljno govorim, trebalo bi djecu mo i u teretanu gurati, pogotovo ove koji igraju na pozicijama koje traže snagu.
FK SARAJEVO.
Vjerujem da rade, al kao što kažeš, treba to pojačati. Al et, valjda ovi naši znaju šta rade 
GunnerS je napisao/la:Treba ih na masu u teretanu![]()
Re: Odg: FK Sarajevo
Masa je mamaPerryFred je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Treba ih na masu u teretanu![]()
@rammstein ja ti nika ehhehe...ma vidjeo sam par puta da ih to sve "smuckano" ceka..
.ma Slobo Klacar je pravi trener ..evo od Tome Spahovica je napravio pravo spremnog borca i pored velikih misica,mislim da ce naspanovati i ovu djecu..
.ma Slobo Klacar je pravi trener ..evo od Tome Spahovica je napravio pravo spremnog borca i pored velikih misica,mislim da ce naspanovati i ovu djecu..
FK SARAJEVO.
sve je to proces koji traje godinu-dvije-trimma_hz je napisao/la:@rammstein ja ti nika ehhehe...ma vidjeo sam par puta da ih to sve "smuckano" ceka..
ne moze odjednom.. na zalost jedna generaija fiicki ce biti slabija od one mlađe, ali vremenom ce sve to doci na svoje
da, redovno piju dodatke ishrani jos da nauce se hraniti samo normalno a ne po raznim fast-food-ovima
al kad se napravi akademija onda ce da jedu salatice, ribice i zelenilo
Pozelice oni OTROV.. :lolrammstein je napisao/la:sve je to proces koji traje godinu-dvije-trimma_hz je napisao/la:@rammstein ja ti nika ehhehe...ma vidjeo sam par puta da ih to sve "smuckano" ceka..
ne moze odjednom.. na zalost jedna generaija fiicki ce biti slabija od one mlađe, ali vremenom ce sve to doci na svoje
da, redovno piju dodatke ishrani jos da nauce se hraniti samo normalno a ne po raznim fast-food-ovima
al kad se napravi akademija onda ce da jedu salatice, ribice i zelenilo
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood i 28 gostiju.