Moj talijanu,mi Mostarci se volimo malo šupatiaS_Roma je napisao/la:Nisam se ja nalozio meni je svejedno da sutra predje, al samo ne znam sto se lazi pisu
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Re: Odg: HŠK Zrinjski
[quote="aS_Roma"]Nisam se ja nalozio meni je svejedno da sutra predje, al samo ne znam sto se lazi pisu[/quote
Jesi ti cuo za sarkazam:!::P
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jesi ti cuo za sarkazam:!::P
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Hercegovina info javlja da je broj stolica u svečanoj loži 80. Počela preprodaja za sezonske ulaznice u prvom redu za najbolja mjesta na stadionu. Cijena prava sitnica 2.000km za sezonu. Prvog dana prodano 20 mjesta odnosno ulaznica.
Znači neće bit problem prodati i preostali broj.
Znaci ako prodaju ta mjesta u lozi eto 160 000 KM, odmah su sa tim platili radove na stadionu.miki651 je napisao/la:Hercegovina info javlja da je broj stolica u svečanoj loži 80. Počela preprodaja za sezonske ulaznice u prvom redu za najbolja mjesta na stadionu. Cijena prava sitnica 2.000km za sezonu. Prvog dana prodano 20 mjesta odnosno ulaznica.
Bogme sumnjam da se tim može isplatiti. Mnogo više koštaju radovi na stadionu barem duplo više od cifre kojom barataš. Ipak nek se radi, dogodine akobogda trebalo bi kompletnu donju tribinu pokriti na isti način kao i centralnu.
Bubno sam onako odoka ,ustvari i ne znam tocno sta sve rade.Ma yebo loze, da nije uefa trazila ko bi ih radio sada.E natkrit citavu donju tribinu bi bilo extra i onda napravit tribinu na stajanju.Sve zajedno da imamo nekih 12 000 mjesta bi bilo idealno.Bit ce valjda i to nekad:mrgreen:miki651 je napisao/la:Bogme sumnjam da se tim može isplatiti. Mnogo više koštaju radovi na stadionu barem duplo više od cifre kojom barataš. Ipak nek se radi, dogodine akobogda trebalo bi kompletnu donju tribinu pokriti na isti način kao i centralnu.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ima li slika? Nitko ništa, interes za uređenje stadiona kao i za većinu utakmica, slab. 
Hayley <3
-
GradKamena
- Kontakt:
MA nemaš šta sad vidit frajeri ruše,čiste to i pomalo kopaju sačekaj koji dan da to počme ličit na nešto bit će slika vjerovatno,ako sam dobro skonto šta hoće ,onaj dio stare centralne lože su srušili zajedno sa krovom i unutra buše u brdo,da bi loža bila veća u jednom djelu će bit restoran a ispod ta sjedeća mjesta.badblueboylivno je napisao/la:Ima li slika? Nitko ništa, interes za uređenje stadiona kao i za većinu utakmica, slab.
Eo večeras je izbačena informacija da se može kupit ta godišnja karta za tu ložu i da će iznosit 2000 km,nije baš jeftino nije za "normalne " ljude očito će bit gotiva i ličit na nešto .
Pozz svima. Radovi na stadionu su u tijeku, radi se svečana loža, klupe za igrače, ozvučenje, te stavlja se trava na dio terena iza gola gdje je do sada bio asfalt.
Krenule su u prodaju ulaznice za VIP ložu koje koštaju 2000 KM, do sada ih je prodano 20!
Što se tiče igračkog kadra radi se punom parom dolaze samo ciljanja pojačanja i provjereni igrači
Liga prvaka u sred moga grada

Krenule su u prodaju ulaznice za VIP ložu koje koštaju 2000 KM, do sada ih je prodano 20!
Što se tiče igračkog kadra radi se punom parom dolaze samo ciljanja pojačanja i provjereni igrači
Liga prvaka u sred moga grada

Prije svega da vam cestitam na tituli...
Drugo... hoce li se ikad srediti ova gornja tribina... ako ima odvratnije tribine na svijetu ubij me... kad si gore na vrhu isto ko da si u drugom gradu... igraci negdje dole u pizdi materinoj, ti gore kurcu navijas jer te niko ne cuje... i jos ako vjetar puse, a uvijek puse, dzaba krecis
Drugo... hoce li se ikad srediti ova gornja tribina... ako ima odvratnije tribine na svijetu ubij me... kad si gore na vrhu isto ko da si u drugom gradu... igraci negdje dole u pizdi materinoj, ti gore kurcu navijas jer te niko ne cuje... i jos ako vjetar puse, a uvijek puse, dzaba krecis
Teško ove godine, eventualno u budućnosti kada budu rješavali pitanje ukupne gradske imovine što se tiče sporta. A i kada para bude više, jer kako znamo ovo sve Zrinjski radi od svojih para, nismo marke vidjeli od grada i županije godinama. Sve u svemu mi smo heroji i veliki borci, kada u ovakvim uvjetima osiguravamo 3. naslov prvakaSTARBUZZ je napisao/la:Prije svega da vam cestitam na tituli...
Koja je Pirgina funkcija u klubu?

btw.
Pavle Sušić opet u dresu našeg kluba
HŠK Zrinjski potvrđuje da će u sljedećoj sezoni dres prve momčadi opet nositi 26-godišnji Pavle Sušić, koji je član našeg kluba već bio od lipnja 2009. do siječnja 2012. godine.
Sušić je Zrinjskom 2009. pristupio iz prvoligaša Radnika, službeni debi je upisao protiv Slovana u kvalifikacijama za Ligu prvaka (1:0), dok je nakon odlaska iz Mostara nastupao za Leotar i Zvijezdu.
U dresu s lentom skupio je 61 nastup i postigao tri pogotka.
Meni osobno jedan od najdražih igrača, šteta što su ga povrede prije 3 godine usporile...
Dobrodošao nazad Pavle!
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 03 jun 2014, 18:22, ukupno mijenjano 4 puta.
#Ausilio OUT
Pa nije bas da dzaba krecisSTARBUZZ je napisao/la: kad si gore na vrhu isto ko da si u drugom gradu... igraci negdje dole u pizdi materinoj, ti gore kurcu navijas jer te niko ne cuje... i jos ako vjetar puse, a uvijek puse, dzaba krecis
" onclick="window.open(this.href);return false;
LP
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dženan Durak potpisao na 3 godine. Karijeru je započeo u Željezničaru, a igrao je za njemački Freiburg. Dženan je nastupao i za mladu reprezentaciju BiH, a zadnji klub za koga je nastupao je Olimpic. 
Dvije.Banana je napisao/la:Dženan Durak potpisao na 3 godine.
**** kaže tri.Steph je napisao/la:Dvije.Banana je napisao/la:Dženan Durak potpisao na 3 godine.
Iz njegovih usta je moja info, pozdrav. 
Super zasada. Durak odlicno pojacanje nadam se. Susic bi mogao ispast dobar.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.