Na pripremnim ga isle stalno karte jakeSeyo_TM je napisao/la:Otkako se posvadjao sa Prosineckim njemu karijera je u padu. slucajno? sumnjam...ali u pripremnim tekmama je dao dosta golova, al ga je stalo a i ko zna kakve je davao...mada nece dati za njega neku lovu, nadat se da ce posluzit...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Zar nije receno da se nece dovoditi prinove nego samo pojacanja? Takvih imamo dovoljno...
010 ISN'T JUST A CODE
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Benjo povrijedjen svaki dan ima terapije,ali od ponedjeljka bi se trebao prikljuciti ekipi i poceti raditi jacim tempom,a ako sve bude po planu trebao bi bit spreman do 3 ili 4 kola....TheManiacs je napisao/la:Povrijedjen jealan ford 26 je napisao/la:Sta je s malim colicem?
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Na pripremnim ga isle stalno karte jakeSeyo_TM je napisao/la:Otkako se posvadjao sa Prosineckim njemu karijera je u padu. slucajno? sumnjam...ali u pripremnim tekmama je dao dosta golova, al ga je stalo a i ko zna kakve je davao...mada nece dati za njega neku lovu, nadat se da ce posluzit...Ne vjerujem da je doveden da bude igrac za prve postave mislim prije da se ucinio zanimljivim Amaru a za male pare a mozda i nesto bude od njega
Ja sam gledao ovog Peraka na treningu dan prije odlaska u Medjugorje tamo na plastici i igrao je po desnoj strani i par puta je imao fine prodore ,onako ne cini se kao los igrac,eh sta ce sada biti od njega niko ne zna
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Pa jeste ali ocigledno je momak pokazao nesto na tim pripremnim pa eto sad je tu! Ne smatram nikog od igraca koji su tek dosli da je ono na prvo pojacanje pocevsi od Visce , Bajre i sta ti ja znam sve dok to oni ne pokazu na terenu ako uopste pokazu na zvaninicnim utakmicama.Moje misljenje je da sto se tice igrackog kadra mi smo u minusu radi Coce i mislim da stoper njegovih kvaliteta tesko da ce mo u nasoj ligi naci a pogotovo dovestiRK Gradacac je napisao/la:Zar nije receno da se nece dovoditi prinove nego samo pojacanja? Takvih imamo dovoljno...
Velez-Zeljo sutra u 14h potvrdjeno igra se utakmica u Blagaju
-
umene zeljo
- Kontakt:
poljud navijanje......TM87!!!
- TheManiacs
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Sta bi sa fkz.com??
(ako je vec neko pitao halalite)
radi se biti ce gotova do celikaSpleeN_TM je napisao/la:Sta bi sa fkz.com??
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ako odgovoris na sljedeceSpleeN_TM je napisao/la:Sta bi sa fkz.com??
1. imamo li sta od dzekinog transfera
2. sta nam je sa oficijelnom stranicom
3. hoce li biti pojacanja
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Hocel potpisat PerakSeyo_TM je napisao/la:Ako odgovoris na sljedeceSpleeN_TM je napisao/la:Sta bi sa fkz.com??
(ako je vec neko pitao halalite)![]()
Halali morao sam
Ja mislio ti znas :OSeyo_TM je napisao/la:Ako odgovoris na sljedeceSpleeN_TM je napisao/la:Sta bi sa fkz.com??
bas si me razocarao
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Hocel potpisat PerakSeyo_TM je napisao/la:Ako odgovoris na sljedeceSpleeN_TM je napisao/la:Sta bi sa fkz.com??
3. hoce li biti pojacanja???
Halali morao sam
Stvarno Pile i mene si razocarao ja sam mislio da ces ti to prvi saznati a ne pitati
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
??RK Gradacac je napisao/la:To ko i oficijelna...
-
vjeran1987
- Kontakt:
pa sta ti mislis da se oni nesto pitaju,ko su to oni ba sta vam je ljudi neki od vas drkaju na njih,**** njih ba sve su to papci koji glume malo pred TV-om sa pistoljima i raznoraznim glupostima...zlaya_tm87 je napisao/la:U vezi regionalne lige, pogledajte samo od 5:20 sta Grobari i BBB misle o toj ideji. Bice mrtvih 100%. valitet fudbala bi se sigurno povecao, tu nema dvojbe. Ipak ovo nije kosarka, malo drugaciji tip ljudi dolazi da gleda ovaj fudbal. Bice previse belaja i od toga nece biti nista...
Ne vjerujem ti NISTA ! ! ! To si rekao bit ce do 15ogkinone je napisao/la:radi se biti ce gotova do celikaSpleeN_TM je napisao/la:Sta bi sa fkz.com??
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
a lose sam predvidio ima jos da se radi biti ce do celikarexxxoNa_ je napisao/la:Ne vjerujem ti NISTA ! ! ! To si rekao bit ce do 15ogkinone je napisao/la:radi se biti ce gotova do celikaSpleeN_TM je napisao/la:Sta bi sa fkz.com??
ja se nadam da ce do pocetka proljetnog dijela bit gotova stranica napokon sad hoce li il nece vidjet cemo
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, avalPacidoroP, BarbareZeljin, Cwirek, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, Hrasno15, MukiBek, Napaceni87, Napapijri, Riziko, THEC, TigerWoods, ZeljeznicarUberAlles i 272 gosta.