Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Trebalo je da bijeli dres ostane kao prvi izbor, ako je bio 20 godina mogao je i nastaviti da bude, svi imaju tradicionalnu home varijantu.
Dobar mu je dresfixator je napisao/la:evo sa BEGanove teme majica:
Jest malo čudna boja ali golmanski mora skroz da odskače od dresova igrača tako da se nema tu šta puno reći.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DonCorleone
- Kontakt:
Je li jos neko iz Beca ima problem oko nabavljanja dresa? Dresa izgleda nema ni na mapi, meni su rekli da ce me iz adidas shopa nazvati cim stigne nova garnitura, a da redovna prodaja krece od 1. Juna, to je bilo negdje 21. Maja.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
ma nema sanse, evo ja u klagenfurtu bio u adidas shopu, nema ni na mapi .... nit znaju kad ce biti nit mozes unaprijed narucit ....sranje zesce .... da makar puste online na adidas stranici ...al ni toga nema katastrofa
Sreca pa se ne pita strucno misljenje forumskih prosvjetitelja.DukeOfWellington je napisao/la:Trebalo je da bijeli dres ostane kao prvi izbor, ako je bio 20 godina mogao je i nastaviti da bude, svi imaju tradicionalnu home varijantu.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- DonCorleone
- Kontakt:
Ovako nesto samo se moze nama desiti, hoces dres da kupis, a dresa nema nigdje. Mozda odletim brzo u Chicago po dresglavni je napisao/la:ma nema sanse, evo ja u klagenfurtu bio u adidas shopu, nema ni na mapi .... nit znaju kad ce biti nit mozes unaprijed narucit ....sranje zesce .... da makar puste online na adidas stranici ...al ni toga nema katastrofa
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Edo Baajka
- Kontakt:
Ja sam danas nasao novi dres preko jednog online shopa.
Fanatic Shop se zove.
Imaju i bijeli i plavi dres.
Pozdrav.
Fanatic Shop se zove.
Imaju i bijeli i plavi dres.
Pozdrav.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Predloži Njemačkoj i Engleskoj da tradicionalne bijele dresove promijene u smeđe, Holandiji da tradicionalne narandžaste dresove promijeni u žute, a Francuskoj da tradicionalne plave dresove promijeni u roze. Oni budale ti pametan.IronMany je napisao/la:Sreca pa se ne pita strucno misljenje forumskih prosvjetitelja.DukeOfWellington je napisao/la:Trebalo je da bijeli dres ostane kao prvi izbor, ako je bio 20 godina mogao je i nastaviti da bude, svi imaju tradicionalnu home varijantu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Situacije u adidas shopovima u Minhenu:
- Izvinjavam se, ima te li...
- Nazalost, dresovi BiH su rasprodani.

- Izvinjavam se, ima te li...
- Nazalost, dresovi BiH su rasprodani.
Da li smo mi promjenili tradicionalne boje?
Ja kolko vidim dresovi su plavi i bijeli.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ali su sada plavi prvi izbor, a uvijek su bili bijeli. Trebali su ostati bijeli.Mozambik je napisao/la:Da li smo mi promjenili tradicionalne boje?
Mislim da nijedna repka nema plave kao komaće dresove.DukeOfWellington je napisao/la:Ali su sada plavi prvi izbor, a uvijek su bili bijeli. Trebali su ostati bijeli.Mozambik je napisao/la:Da li smo mi promjenili tradicionalne boje?
4-IN-A-ROW
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Meni ovako iz prve padaju na pamet Francuska i Italija. Ali to nije bitno uopšte.emir_ je napisao/la: Mislim da nijedna repka nema plave kao komaće dresove.
Predlozi im ti, i reci usput da si prosvjetitelj na sportsport.ba forumu. Ja mislim da bi te poslusali.DukeOfWellington je napisao/la:Predloži Njemačkoj i Engleskoj da tradicionalne bijele dresove promijene u smeđe, Holandiji da tradicionalne narandžaste dresove promijeni u žute, a Francuskoj da tradicionalne plave dresove promijeni u roze. Oni budale ti pametan.IronMany je napisao/la:Sreca pa se ne pita strucno misljenje forumskih prosvjetitelja.DukeOfWellington je napisao/la:Trebalo je da bijeli dres ostane kao prvi izbor, ako je bio 20 godina mogao je i nastaviti da bude, svi imaju tradicionalnu home varijantu.
PS: i sto ne promjenis avatar makar i stavis prikladan svojoj profesionalnoj deformaciji ili ti ga zvanju.

Zadnja izmjena: IronMany, dana/u 03 jun 2014, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
mislih na abidas, ovi template od adidasa će moža postati prepoznatljivi za nas jer trenutno nema sličnih u reprezentacijamaDukeOfWellington je napisao/la:Meni ovako iz prve padaju na pamet Francuska i Italija. Ali to nije bitno uopšte.emir_ je napisao/la: Mislim da nijedna repka nema plave kao komaće dresove.
4-IN-A-ROW
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ovako iz glave pada mi na pamet Japan.emir_ je napisao/la: mislih na abidas, ovi template od adidasa će moža postati prepoznatljivi za nas jer trenutno nema sličnih u reprezentacijama
Svejedno, bijeli dresovi su naši tradicionalno prvi dresovi i to bi trebalo tako da ostane, bez obzira ko je proizvođač.
Za to se slazem, mada se to nije postovalo ni za vrijeme Legea-e
Mislim da je do ugla iz kojeg je slikao. Jer je ovo on stavio na svoj fb vjerovatno onako samo na krevet stavio dres i uslikao.FaraonTM je napisao/la:Dobar mu je dresfixator je napisao/la:evo sa BEGanove teme majica:
Jest malo čudna boja ali golmanski mora skroz da odskače od dresova igrača tako da se nema tu šta puno reći.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....