Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
hoce biti neobicno veceras gledati nase 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- AlenHalilovic
- Kontakt:
I ja smatram da su bijela trebali ostat domace a plave gostujuce, mi smo jedina repka koji mjenjamo tradicijlalni kontinuitet Neznam zasto su to uopce mjenjali.
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 03 jun 2014, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ako zelis da budes shvacen ozbiljno promijeni barem avatar a i nick ti je veoma simptomatican .AlenHalilovic je napisao/la:I ja smatram da su bijela trebali ostat domace a plave gostujuce. Neznam zasto su to uopce mjenjali.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Gdje se moze kupiti ova ljepota od dresa?fixator je napisao/la:evo sa BEGanove teme majica:
Dobre je da su zamjenili. Zato jer plavi izgleda jos i nekako. Dok je bijeli nikakav.AlenHalilovic je napisao/la:I ja smatram da su bijela trebali ostat domace a plave gostujuce, mi smo jedina repka koji mjenjamo tradicijlalni kontinuitet Neznam zasto su to uopce mjenjali.
- Consigliere
- Kontakt:
Nasa originalna domaca kombinacija je bijeli dres, plavi sorc, bijele stucne... Kako se to poremetilo i pocele ove jednobojne verzije, potpuno mi je svejedno u kojoj igramo. Sto se tice novih dresova plavi mi je puno bolji i vise bi volio da njega forsiramo.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jeli to mi nikad nismo igrali na domacem terenu u plavim dresovimaConsigliere je napisao/la:Nasa originalna domaca kombinacija je bijeli dres, plavi sorc, bijele stucne... Kako se to poremetilo i pocele ove jednobojne verzije, potpuno mi je svejedno u kojoj igramo. Sto se tice novih dresova plavi mi je puno bolji i vise bi volio da njega forsiramo.

Ervin Zukanovic
- Consigliere
- Kontakt:
Gdje to pise?Rustem je napisao/la:Jeli to mi nikad nismo igrali na domacem terenu u plavim dresovimaConsigliere je napisao/la:Nasa originalna domaca kombinacija je bijeli dres, plavi sorc, bijele stucne... Kako se to poremetilo i pocele ove jednobojne verzije, potpuno mi je svejedno u kojoj igramo. Sto se tice novih dresova plavi mi je puno bolji i vise bi volio da njega forsiramo.
- Consigliere
- Kontakt:
Da se u stilu oprostimo sa Legeom

9, 10 i ova bez dresa do jajaConsigliere je napisao/la:Da se u stilu oprostimo sa Legeom![]()

Ervin Zukanovic
Pa pitam te jeli to mi nikad nismo igrali u plavim dresovima na domacem terenuConsigliere je napisao/la:Gdje to pise?Rustem je napisao/la:Jeli to mi nikad nismo igrali na domacem terenu u plavim dresovimaConsigliere je napisao/la:Nasa originalna domaca kombinacija je bijeli dres, plavi sorc, bijele stucne... Kako se to poremetilo i pocele ove jednobojne verzije, potpuno mi je svejedno u kojoj igramo. Sto se tice novih dresova plavi mi je puno bolji i vise bi volio da njega forsiramo.

Ervin Zukanovic
Danas sam bio u Adidas shopu u Frankfurtu i mogu vam reci da se nasi dresovi ludo prodaju. Bilo je izlozeno dosta dresova i dok sam otisao na sprat i vratio se, nije bilo niti jednog. Daleko se vise prodaju od Njemackih dresova i skuplji su za 5 eura od Njemackog dresa
Ali, treba biti realan, dresovi nisu nesto a grb je jako lose uradjen. Stajao je i "Ibisevicev dres" koji nije bio na prodaju vec je sluzio kao reklama. Brojevi su fino uradjeni i sa njima dres nesto ljepse izgleda.

To i jest.Koriste ga ljudi kao obicne majice 

Taj dres ce odlicno stojati jedino Kolasincu jer je tako gradjan ''nabildano'' a svima ostalim nece dobro stojati
I pozdrav za dijasporu
ale ale
I pozdrav za dijasporu

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ma dres uopste nije uzak kao sto izgleda na slikama i kao sto pojedinci pricaju. Ustvari, vidje ce se veceras. Ako se ne varam, neko je pisao kako je uzi od Njemackog, sto nije istina. Spanski takodje daleko ljepse izgleda na slikama nego u stvarnosti.
- Consigliere
- Kontakt:
[quote="Rustem"
Pa pitam te jeli to mi nikad nismo igrali u plavim dresovima na domacem terenu
a[/quote]
Ja se ne mogu sjetiti, a ako i jesmo vrlo, vrlo rijetko... To je postala praksa tek od kada je ovaj jednobojni fazon
Pa pitam te jeli to mi nikad nismo igrali u plavim dresovima na domacem terenu

Ja se ne mogu sjetiti, a ako i jesmo vrlo, vrlo rijetko... To je postala praksa tek od kada je ovaj jednobojni fazon
Cartman je napisao/la:Jesu li ove gore iz Amerike? Mora se priznat da su Bosanske iz Amerike iz nekog razloga nivo iznad ostalih. Ne znam zasto.
Kako to mislis

Ervin Zukanovic
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 5 gostiju.