Grafonja zabio za Wolfsburg,Amauri 2 za juve,jaooo majko mila
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ljudi,pogledajte da nije kakva katastrofa napolju...Ovo je 8 svjetsko cudo!!!

Rotor Volgograd...
- Principatus
- Kontakt:
Aaah kako je Grafite Dzeki pripremi, steta. Nemogu Dejagah da gledam kako dribla sam protiv sebe.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
haah grafite kralj jos samo da penal pogodi 
- Principatus
- Kontakt:
Hehe evo Mr. Penal odlucio mozda igru. Covjek se izgleda psihicki vraca nazad. 1:2 za Wolfsburg.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Jeli dao gol? pise na soccerstandu 1-2 al ine pise ko je dao gol, znaci jel dao ?:D
edit: evo vidim da je ga dao
edit: evo vidim da je ga dao
Zadnja izmjena: Legenda_BiH, dana/u 18 feb 2010, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
dobro je sto nisam odigro kladionicu ovo bi mi bio 1
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- jalehordas
- Kontakt:
ovi nemogu bas da pobjede
jesu peh
jesu peh
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Joj akcije sto im slozise majko moja ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Jao kad prije ovi dade gol brate 
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
hahahahaha pa ovi ne mogu dat kolko mogu primiti 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
E zabij mu sad, i ovaj grafite naso davati golove kada ja igram 1....
- jalehordas
- Kontakt:
grafite
mene bi stid bilo
mene bi stid bilo
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
- Principatus
- Kontakt:
Neee Grafite koju sansu propusti ovo mu je mogao biti hattrick.
Zato i jeste ovo globalno otopljavanje.Corava koka je dva zrna potrefila.Sad ce opet tri mjeseca na odmor u Brazildefender je napisao/la:Marseille84 je napisao/la:Joj Grafitea smotanog prazan gol sa 1 metar fuli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
harishp je napisao/la:Ljudi bolji za sto klasa,cuj dobro se drziPrincipatus je napisao/la:http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=65328&part=sports
Wolfsburg se dobro drzi, mislim da imaju dobro sansu na pobjedu i jacu motivaciju nego prije nekoliko nedelje i mjeseci. Upravo sjajan pas Misimovica na Grafite koji je 2 metra pred golom samo morao ugurati, umjesto toga on gadja ptice.![]()
A navijaca 9 hiljada pa vise b u Laktasima doslo
Dzeko jak kao i obicno ali izgleda promasio veceru.
Onaj Grafonja ko da nije jeo tri danaEmirTM87 je napisao/la:ja bi onom grafiteu zabranio da igra fudbal ...koji je to debil u pm... ne da loptu nikome ...a promasi nemoguce![]()
![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
grafite dao 2 gola,, promasio 2 gola to kad se sabere opet je totalna 00000000000000
a treba biti realan ni Dzeko nije danas bio bas dobar!!!! trudio se je ali nedovoljno!!!!
jedino me Miske pozitivno iznenadio za razliku od predhodni utakmica danas je bio dosta dobar!!!!
a treba biti realan ni Dzeko nije danas bio bas dobar!!!! trudio se je ali nedovoljno!!!!
jedino me Miske pozitivno iznenadio za razliku od predhodni utakmica danas je bio dosta dobar!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- majestic24
- Kontakt:
Grafite zabije gotovo iz nemoguce situacije,a masi s 2 metra od gola,ccc. Dzeko nista posebno,trckarao po terenu,al nije njegov problem,jer jednostavno nije imao lopti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pa u prvom je razvaljivao. U drugom nista specijalno. Ali Msiimovic me stvarno brine, pa sta je tom covjeku?majestic24 je napisao/la:Grafite zabije gotovo iz nemoguce situacije,a masi s 2 metra od gola,ccc. Dzeko nista posebno,trckarao po terenu,al nije njegov problem,jer jednostavno nije imao lopti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Koju si ti utakmicu gledaoCartman je napisao/la:Pa u prvom je razvaljivao. U drugom nista specijalno. Ali Msiimovic me stvarno brine, pa sta je tom covjeku?majestic24 je napisao/la:Grafite zabije gotovo iz nemoguce situacije,a masi s 2 metra od gola,ccc. Dzeko nista posebno,trckarao po terenu,al nije njegov problem,jer jednostavno nije imao lopti.
Vecina ljudi hvali igru Misketa kao i komentator a ti k'o da si sad ustao.Na osnovu prijasnjih sasvim dobro odigrao.
Jedino mozda te naviklo na njegovih dvije,tri asistencije po tekmi i jos kakav gol djuture.
Igrali su protiv Villareala na strani a ne protiv Obersdorfa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma...nije on bio los, ali nije to to. Svaki korner mu je bio katastrofa, dva-tri puta je i zakuho dobro ispred svog gola. Opet je bio previse blizu svog gola, ali za to je onaj kloc od trenera kriv. Rizicno im je ovo sto nece dovodit novog trenera do ljeta, ne gine im borba za opstanak.harishp je napisao/la:Koju si ti utakmicu gledaoCartman je napisao/la:Pa u prvom je razvaljivao. U drugom nista specijalno. Ali Msiimovic me stvarno brine, pa sta je tom covjeku?majestic24 je napisao/la:Grafite zabije gotovo iz nemoguce situacije,a masi s 2 metra od gola,ccc. Dzeko nista posebno,trckarao po terenu,al nije njegov problem,jer jednostavno nije imao lopti.Sto se Misimovica tice.
Vecina ljudi hvali igru Misketa kao i komentator a ti k'o da si sad ustao.Na osnovu prijasnjih sasvim dobro odigrao.
Jedino mozda te naviklo na njegovih dvije,tri asistencije po tekmi i jos kakav gol djuture.
Igrali su protiv Villareala na strani a ne protiv Obersdorfa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Misimovic odigrao ODLICNO ,cak nisam primjetio nieijedan rizican pas,a igrao jejako blizu svog gola.....
Dzeko odigrao SJAJNO,naravno ko se razumije u fudbal....nije napravio NIJEDAN faul,dvojica ga cuvaala,jedan ga markirao,preko 10-ak faulova na njemu,pripremio dvije sjajne sanse i napravio sam sebi jednu,nijedne UPOTREBILJIVE lopte nije dobio....ali opet kada ga vidis sta radi,jasno je da je prekucao woslburg odavno
Dzeko odigrao SJAJNO,naravno ko se razumije u fudbal....nije napravio NIJEDAN faul,dvojica ga cuvaala,jedan ga markirao,preko 10-ak faulova na njemu,pripremio dvije sjajne sanse i napravio sam sebi jednu,nijedne UPOTREBILJIVE lopte nije dobio....ali opet kada ga vidis sta radi,jasno je da je prekucao woslburg odavno
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić